Gość: Szymon IP: 64.208.49.* 18.09.07, 14:53 No i jak panowie i panie z GW? Moze pojdziecie sladem NYT? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zxc Re: NYTimes.com cały za darmo IP: *.aster.pl 18.09.07, 17:45 co ty, w polsce nadal mysli sie xix wiecznymi standardami Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilium Wreszcie zmądrzeli 18.09.07, 17:52 W artykule nie wspomina się, że artykuły z TimesSelect - w tym najbardziej mnie interesujący dział opinii - były dostępne niezwłocznie po opublikowaniu m.in. na dziesiątkach blogów. Odpowiedz Link Zgłoś
appfunds Re: NYTimes.com cały za darmo 18.09.07, 18:27 No to kiedy "Gazeta Wyborcza" otworzy swoje archiwa za darmo ? Myślę, że jesteśmy opóźnieni do świata w dziedzinie internetu ze 2-3 lata i tyle poczekamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ga a kto by chcial czytac tego szmatlawca??? IP: *.hsd1.co.comcast.net 18.09.07, 19:00 dni tej gazety sa juz policzone nikt tego nie kupuje i naklas sapada. przeciez to lewackie narzedzie propagandy....tak jak i cala amerykanska telewizja nikt kto ma troche oleju w glowie tego nie oglada....to jak dziennik telewizyjny w komunistycznej Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: supersonic Re: a kto by chcial czytac tego szmatlawca??? IP: *.wlan.law.upenn.edu 18.09.07, 20:23 szczegolnie Fox News to narzedzie lewackiej propagandy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k kocham NYT IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 18.09.07, 19:05 Nie interesują mnie niuanse amerykańskiej polityki ale mają świetne artykuły ze świata, technologii i nt. finansów. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Kto pamięta, gdy Rzepa była za frico? 18.09.07, 20:28 Nie wiem czy aż tak bardzo zależy mi na archiwum Gazety, ale archiwum prawnego Rzepy mi brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
coquin2 Re: Kto pamięta, gdy Rzepa była za frico? 18.09.07, 20:46 ale od kiedy za darmo? www.northkorea.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc NYTimes.com cały za darmo IP: *.crowley.pl 18.09.07, 20:47 Super sprawa... Fajnie poczytać sobie artykuły o Polsce autorstwa Witosa z początku ubiegłego wieku!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inwestor NYTimes.com cały za darmo IP: *.as.kn.pl 18.09.07, 21:05 TO bardzo dobra wiadomość. Jestem uradowany z tego powodu ----- polecam www.ipo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmo NYTimes.com cały za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 21:17 The New Yourk Times Yourk? moze joółrk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w udostępni za darmo dostęp IP: *.icpnet.pl 18.09.07, 21:31 Pan redaktor sie zaredaktorowal ;) Odpowiedz Link Zgłoś