Gość: butka ale kurfa burdel o ja piertole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.07, 16:09 Polsat to o ile sie orientuje stacja tv która ma dawać szoł widzom a nie syfić jakimiś odsunięciami h..emuje i inne pokrewne badziewia.Mieszają i syfią wszyscy i solorze i kruki i krauzeole i stokłosy i ten od autostrad i ten od gazu kurfa jaki burdel.Nic nie robią tylko śmierdzą siedzą i wymyslają taaaakie gupoty.0 pomysłowości i rozwoju a wynik jest taki jak za oknem czyli mafia administracji,prywatne ale nie prywatne przedsiebiorstwa typu orlen ,dziury w drogach brak chodników rond bezpiecznych przejść brak kolejowych bezkolizyjnych przejazdów , brak ulg na ekologiczne paliwo brak normalnych szkół brak żłobków przedszkoli i szpitali ogólnie bałagan syf kiła i mogiła w 40 milionowym narodzie i kogo obchodzi jakiś tam lis i polsat????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Spieprzaj narcyzie i won od TVPlus!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 19.09.07, 16:13 . Odpowiedz Link Zgłoś
marekmarek44 Rdziwne,że odsunął swego najwierniej szczekającego 19.09.07, 16:17 i najbardziej wypasionego pieska. Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Pieknie zaszczekaliscie pis-piesku dwojga imion. 19.09.07, 16:19 Hau!Hau! Do PiSuaru marsz! Misa czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remote Controler Hania tez odchodzi IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.07, 16:15 Ogladajcie dziś wydarzenia bedzie sie zegnac z widzami. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_sobczak1 nie polityka czy ekonomia tylko pierdołowatość 19.09.07, 16:27 lis nie zna się na obiektywnym dziennikarstwie wię ta decyzja była kwestią czasu Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Re: nie polityka czy ekonomia tylko pierdołowatoś 19.09.07, 16:53 jan_sobczak1 napisał: > lis nie zna się na obiektywnym dziennikarstwie wię ta decyzja była > kwestią czasu jasiu, podaj nazwiska tych którzy uprawiają "obiektywne dziennikarstwo" w IVRP, będą moimi ideowymi przywódcami co zwolni mnie z myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tele-mele-wizjoner Wole kota prezydenta niz Lisa IP: *.236.177.153.Dial1.NewYork1.Level3.net 19.09.07, 16:43 Kot przynajmniej nie rzuca k.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komunista z RM sprawa Lisa mi zwisa !!!!!!!!!! IP: *.promax.media.pl 19.09.07, 16:47 teraz kazde decyzje nawet tych niezalezynych od władzy wg GW maja podtekst polityczny . A gdzie jest Michnik ? Jak jego zdrowie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x to ten narcyz co nazwal Gawryluk idiotka?:))) IP: *.crowley.pl 19.09.07, 16:50 . Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head A może powodem - miernota tego bufona i chama ? 19.09.07, 16:50 Lis, chyba największy, obok Żakowskiego, Kuczyńskiego i Paradowskiej, manipulator wsławił się ostatnio wyjatkowo chamskim przedrzeźnianiem na antenie innej dziennikarki. Nie dziwiłbym się gdyby to też było jednym z powodów wywalenia go z roboty, w końcu która szanująca się stacja tolerowałaby takiego chama ? Jego programy "co z tą Polską" powinno się pokazywać studentom dziennikarstwa jako przykłady socjotechnicznej manipulacji i zakłamania. Brak obiektywizmu i nie ukrywana nawet niechęć do jednej opcji politycznej co u dziennikarza prowadzącego tego typu programy jest dyskwalifikujące, brak równowagi stron dialogu, zwykle przeciwników PiS-u jest 2,3 razy więcej + prowadzący, stara sztuczka polegająca na zaproszeniu adwersarza i późniejszym, już bez jego udziału, obgadywaniu go, itd, itp. no i na końcu to nerwowe rzucanie głową i sztuczne akcentowanie tekstu. Lis to niebywała miernota, tyle że przez lata lansowana tak jak inni uczniowie szkoły SBeka Subotica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tele-mele-wizjoner Re: A może powodem - miernota tego bufona i chama IP: *.236.177.153.Dial1.NewYork1.Level3.net 19.09.07, 17:04 Brawo za ten komentarz w sedno! Posluchaj Lisa: www.youtube.com/watch?v=n9FSCyeybug Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qweta0 pierwsze kroki pisu do przejęcia prywatnych stacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 16:51 pierwsze kroki pisu do przejęcia prywatnych stacji tv, bo przecież tvp już mają Odpowiedz Link Zgłoś
expert_spod_mostu_kierbedzia na szczęście pod mostem nie mam w żadnej TV tylko 19.09.07, 16:52 sam internet.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tele-mele-wizjoner www.youtube.com/watch?v=n9FSCyeyb ug IP: *.236.177.153.Dial1.NewYork1.Level3.net 19.09.07, 16:57 www.youtube.com/watch?v=n9FSCyeybug Pelny profesjonalizm Lisa! I jak elegancja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiS bye bye Reaktywować Wolną Europę!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 17:02 Wolność słowa w Polsce znów dostała lewym prostym na szczękę. Jak widać wpływ WŁADZY nawet na prywatne środki przekazu jest bardzo efektywny. Gazeta Wyborcza też zmieniła niedawno przezesa i też tylko ze względów ekonomicznych. Został jeszcze tylko TVN; możnaby przyjmowac zakłady co do daty, kiedy i tam WŁADZA będzie robił swoje zmiany. No jeszcze jest internet i blogi, ale kto wie jak długo .... Proponuje niezależnym dziennikarzom, takim jak Lis, zejść do podziemia i zacząć nadawac niezależny program. A całośc podłączyć pod parasol RWE, która znajduje się w nieodległej Pradze Czeskiej. Nadawać z satelity i przez internet.... może to wariacki pomysł, ale możę niestety wcale nie taki głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Myslisz ze PIS rzadzi gazeta wybiorcza?:))) IP: *.crowley.pl 19.09.07, 17:22 Chlopie! Poloz sobie lod na glowe! Nie sadzilem ze dozyje takiej wiary w "potege" Kaczynskich:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Hamstwo PIS nie zna juz granic. IP: *.oracle.com 19.09.07, 17:08 Invigilacja, szantaz, zastraszanie... to sa metody PISd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Wskrzesic Radio Wolna Europa IP: *.oracle.com 19.09.07, 17:14 Obecny rezim PISd sklania mnie do tego by wystapic o reaktywacje RWE. I widze Lisa na stanowisku redaktora naczelnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Lis: Podano mi tylko powody ekonomiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 17:27 Oceniając: zawodowo: jeden z lepszych dziennikarzy, w "życiu": podobno skończony cham (plotki od osób, które miały z nim kontakt). Jednak trzeba sobie jasno powiedzieć: żyjemy w państwie, które nie ma nic wspólnego z wolnością słowa i przekonań. Mam nadzieję,że Polacy pójdą po rozum do głowy i "wykopią" tę miernotę (wiadomo o kogo chodzi) czego życzę sobie i wszystkim......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: levinas Czyzby LIS zaczal wierzyc w UKLAD??? IP: 194.8.62.* 19.09.07, 17:29 No przeciez juz male dzieci w przedszkolu wiedza, ze zaden UKLAD nie istnieje. Ze tez LIS zaczyna wierzyc w te spiskowe teorie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu2007 a moze pukal w pracy IP: *.chello.pl 19.09.07, 17:33 np Smoktu i maja na to dokumenty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalaf tragedia, Lisa zwolnili z pracy IP: *.chello.pl 19.09.07, 17:35 cala Polska w zalobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TVtrash Lis na Wyspy Owcze! IP: *.236.177.153.Dial1.NewYork1.Level3.net 19.09.07, 17:43 Posluchaj intelektu Lisa: www.youtube.com/watch?v=n9FSCyeybug Lis zostal ukrzyzowany za mowienie prawdy. To jest meczennik IV RP, bezkompromisowy patriota walczacy o demokracje i dobro "tej" Polski, w ktorej podobno "za dlugo" zyje. Polecam mu wyjazd na Wyspy Owcze, tam beda go cierpliwie sluchac, do konca jego pyskatego i jadowitego zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu2007 biedny Lis polecial poskarzyc sie kolegom IP: *.chello.pl 19.09.07, 18:00 dziennikarzom i robi sprawe polityczna ze swojego zwolnienia. Niech idzie do mamusi to poglaszcze po rudej kicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena z NY Lis: Podano mi tylko powody ekonomiczne IP: *.ny325.east.verizon.net 19.09.07, 17:53 Tomek bierz sie za polityke i zalatw tych malych ,krnabrnych kurdupli i ich poplecznikow.Zycze sukcesow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kichnij Lis: Podano mi tylko powody ekonomiczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.07, 17:55 Lis to balast który ciagnie Polsat w dół. Telewizja komercyjna już dawno powinna się pozbyć tego człowieka. Lis to kiepski dziennikarz i nie tylko. On dobrze czyta z kartki, myśli swoje ledwie duka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: archicon Lis: Podano mi tylko powody ekonomiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 18:10 To jest taka zabawa panów którym się wydaje że grają w pierwszej lidze. W gruncie rzeczy za sznureczki pociąga kto inny i zwolnienie Lisa właśnie tego dowodzi, ktoś pociągnął za sznureczek no i Solorz musiał nasypać Lisowi na ogon. Takie zabawy przed wyborcze, stroszenie piór przed właściym tokowaniem. Prawdziwa walka i prawdziwe pióra polecą w połowie października- wtedy wyjadą najcięższe działa o układach rodzinnych, o skłonnościach i dewiacjach. TA KAMPANIA BĘDZIE DALEKO BARDZIEJ OBRZYDLIWA NIŻ POPRZEDNIA bo kandydaci mają znacznie mniej do zaoferowania ludziom niż 2 lata temu. ZADŁUŻENIE WZROSŁO O 1/3!!!!! I DALEJ ROŚNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 GW manipuluje do bólu insynuacje zamiast faktów 19.09.07, 18:11 Do łez rozśmieszył mnie komentarz Piotra Stasińskiego zamieszczony przed chwilą na gazeta.pl. Ale od początku: Gazeta.pl podała, że Tomasz Lis został odsunięty od kierowania „Wydarzeniami” Polsatu. Szef Polsatu, Pan Solorz powiedział, że odsuwa Lisa z powodów ekonomicznych. Oczywiście Gazecie to nie wystarcza i szuka drugiego dna w całej sprawie. Bardzo dobrze, popieram, od tego są dziennikarze aby szperać. Ale zanim coś wyszperają powinni unikać oceny i tytułów w których wyjaśniają „prawdziwe przyczyny” odejścia. A chwilę po pierwszym newsie na gazeta.pl pojawia się news drugi z wielkim tytułem na pierwszej stronie: „Dokumenty na Solorza powodem usunięcia Lisa?” W tekście wyjaśnienie dlaczego taki tytuł. Otóż jak donosi Gazeta.pl: „Dziennikarze "Wydarzeń" spekulują, że szefowie Polsatu podjęli taką decyzję po doniesieniach o odnalezieniu w Cytadeli Warszawskiej materiałów WSI, w których mają znajdować się dokumenty dotyczące Solorza i innych znanych polskich biznesmenów.” (wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80354,4501635.html) A więc Gazeta „odkryła” „prawdziwy” powód odsunięcia Lisa. Szkoda tylko, że ta hipoteza nie jest poparta żadnymi faktami, dowodami a jedynie „spekulacjami” kolegów Lisa. I na podstawie tych „spekulacji” kolegów Lisa Gazeta daje tytuł sugerujący, że odsunięcie Lisa to wynik działań PiS. Żałosne. Ale w stylu Gazety – jesteśmy do tego przyzwyczajeni. Jednak tym razem Gazeta postał jeszcze dalej. Piotr Stasiński natychmiast skomentował sprawę. Mimo iż nie zna jeszcze przyczyn odsunięcia Lisa, błyskawicznie zdążył wyrobić sobie zdanie na ten temat (pewnie na podstawie tych „spekulacji” kolegów Lisa). Piotr Stasiński pisze w swoim komentarzu: „Jeśli właściciel niezależnej telewizji daje się wystraszyć, rokuje to fatalnie wolności mediów w Polsce” Nie ma żadnych dowodów, faktów, że ktoś Solorza wystraszył. Ale co tam – redaktor sobie „pojedzie” – każdy powód dobry, aby dowalić PiSowi i napisac o zagrożonej wolności słowa. Stasiński pisze dalej: „Niestety, domyślam się, że jest to powód polityczny. Lis - jako komentator - jest ostrym krytykiem PiS. Zygmunt Solorz zaś jest obiektem nagonki ze strony PiS-u. Lis jako szef informacji w dużej, popularnej telewizji przeszkadza partii rządzącej. Solorz "skraca front" i pozbywa się Lisa, choć w ten sposób szkodzi własnej stacji.” Jak widzimy żadnych faktów, dowodów. Ale Pan Redaktor „się domyśla”. A właściwie nawet się nie domyśla. Z tonu komentarza widać – On już WIE. Winny na 100% jest ten wstrętny, totalitarny, zagrażający demokracji Kaczyński. Brawo Panie Stasiński. Rzetelność dziennikarska równa się zero, ale przynajmniej zafundował Pan czytelnikom niezły ubaw, przekraczając kolejną granicę absurdu. Co do alternatywnych powodów odsunięcia Lisa można się ich domyślić z krótkiej wypowiedzi w TOK FM Andrzeja Sklorza „- Myślę, że nałożyło się tu kilka spraw, głównie polityczne, ale też sprawy związane z zarządzaniem firmą - dodał, przypominając skargi współpracowników na trudny charakter Lisa.” A więc może to jednak nie polityka, lecz trudny charakter Pana Lisa spowodował że został odsunięty? Może Solorz powiedział swojej primadonnie „dość”? Chyba to bardziej prawdopodobne wyjaśnienie (a co najmniej tak samo prawdopodobne) jak wyjaśnienie Pana Stasińskiego. Wstyd Panie Stasiński, wstyd.... Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 manipuluje to tvp3 pod zarządem pisdy, niestety 19.09.07, 18:15 dzisiaj prez. Warszawy Hanna Gronkiewicz chciala uzasadnic, dlaczego w Warszawie są takie korki itp,.. ze są remonty i wiadomo.. ze trudno z nimi czekac w tym czasie TVP3 pokazywała Sejm, gdzie jakis poseł z koziej wólki bredził cos do sali, na ktorej siedziało 5 posłów... oczywiscie TVN24 pokazał Waltz... godzine pozniej jakies buce z pisdy pluły na PO i na Gronkiewicz... to oczywiscie pokazała juz TVP3 należąca do PiSdy... i TVN24 tez to pokazał no i co, pizdzielcy? jakies argumenty? powiem wam wiecej, palanty, tak jest codziennie! tvp robi za tubę waszej gownianej partyjki a podobno mialo być inaczej tak obiecywały kacze klamczuszki na małych nózkach Polak-ateista ps. a co z przerwanym meczem, dla jakiej wiesniackiej konferencji Pisdy w pierdzikowie dolnym???? co na to powiecie, pisowskie mendy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu2007 Re: manipuluje to tvp3 pod zarządem pisdy, nieste IP: *.chello.pl 19.09.07, 18:31 nie jestem zwolennikiem Pis ale a co to byl za mecz ? Kozia Wolka przeciw Lotki Duze ? po drugie widac, ze "robote" Lisa przejela Dorota Gawryluk, ktora jak podaje Dziennik : "W TV Biznes za informacje odpowiada Dorota Gawryluk, która odeszła z Polsatu, gdy przyszedł tam Tomasz Lis. Sam Lis dał sobie dobę na podjęcie decyzji". Wiadomo, ze Lis i Gawryluk nie moga patrzec na siebie, pewnie Lis dal sie jej kiedys we znaki jak to mowia inni wspolpracownicy i slychac na nagraniu z youtube. Po co dorabiac ideologie polityczna do zwolnienia Lisa. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 2 liga.. dla wielu ludzi to wazniejsze niz 19.09.07, 18:40 konferencja w wypi..wie dolnym wierz mi.... konferencja podczas ktorej lokalne lizusy pisdy chcialy sie podlizac szefowi z warszawki i pluły na lokalne PO na maksa.. jest znacznie mniej ciekawa niz mecz 2 ligi trust me, baby:) pilką nożną interesuję sie od 27 lat;) polityką od 20:) Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Mnie też wkurza HGW 19.09.07, 18:32 Zamiast przeprowadzić remonty w lecie czy pracowac na dwie zmiany rozkopała całą Warszawę i musze stać w korkach. PiS powinien zrobić specjalne bilboardy na Warszawę: "Nie chcesz stać w korkach głosuj na PiS..." Albo "HGW=PO+LiD/SLD=Układ Warszawski=korki..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu2007 Re: Mnie też wkurza HGW IP: *.chello.pl 19.09.07, 18:36 a to Gronkowiec rozkopal cala Warszawe ? Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 a widziales gdziekolwiek w Polsce remonty 24 h? 19.09.07, 18:37 nigdzie nie ma na 3 zmiany nie wiem z czego to sie bierze, ale nigdzie nie ma pracy na 24 h i cos mi sie wydaje, ze to nie zalezy do HGW ... zanim zaczniesz pluć pisowskim jadem pomyśl:) Polak-ateista ps. jestem z Wrocławia... nasze miasto tez jest rozkopane... ale nie dorabiam do tego polityki, bo wiem, ze za 2-3 miesiace bedzie sie lepiej jezdziło... aha.. mieszkalem w ubieglym roku 4 mies w Warszawie... wasze drogi wymagały remontu, wiec przestan robić tu pisowską kampanię i ciesz sie głąbie, że ktoś ci miasto remontuje Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Re: Mnie też wkurza HGW 19.09.07, 20:41 palestrina2005 napisał: > "Nie chcesz stać w korkach głosuj na PiS..." > Albo "HGW=PO+LiD/SLD=Układ Warszawski=korki..." Wielki Myślicielu UE, CBA lub zakład podlegający NFOZ powinien jednak dłuzej Cię trzymać bo w Twoim baniaku gotuje się nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Jaga Re: manipuluje to tvp3 pod zarządem pisdy, nieste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 21:11 oczywiście nie wiesz matołku, że zadaniem TVP3 jest transmisja z obrad sejmu a dopiero potem, w przerwie obrad zapełnianie luki innymi wiadomościami. WSI-24 popkazuje jak leci wszystko, obrady sejmu, konferencje prasowe, wypadki drogowe, urodziny cielęcia z 2 głowami i inne wstrząsające newsy. Więc się kretynku nie szarp tylko doucz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: manipuluje to tvp3 pod zarządem pisdy, nieste IP: 217.96.13.* 20.09.07, 12:25 A mialo byc tak pieeeeeknie w W-szawce kiedy prezydentem zostanie bufetowa. :) Cieniasy, przestancie sie frustrowac, wasi geniusze z PO i tak przegraja wybory. Cokolwiek byscie tutaj nie wypisywali. hahahahahaha!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: centaur1 Re: GW manipuluje do bólu insynuacje zamiast fakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 21:05 co tu sie dziwić panu Stasińskiemu ???? Przecież razem z rwesztą z GW + Lisem,Najsztubem, Żakowskim, Paradowską, Pohanke, Kasiunią Kolendą-Z. to zespół z jednej stajni, robią co im właściciel i płatnik każe. Biedny Lis - nie ma prezydenta który by go ratował jak podczas nocnej zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek W jednym sie zgadzam z Lisem IP: *.chello.pl 19.09.07, 18:28 Za długo Lis żyje w tym kraju. 20 lat temu byłby wspaniałym szefem ZSMP. Mentalny bliźniak golenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Pies ugryzm swojego pana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 18:42 tak to jest Odpowiedz Link Zgłoś