guru133 I tak oto powstaje telewizja "propagandy sukcesu" 05.10.07, 00:24 kaczej RP. Zobaczycie że TVP stanu wojennego przy tej stacji okaże się krynicą wolności słowa i obiektywnej informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
noelkabat Re: I tak oto powstaje kacza telewizja 05.10.07, 00:40 Tusk spieprzyl sprawe nie pozbawiajac rzad kaczylandu wplywu na telewizje publiczna (zaniechane votum nieufnosci !) teraz tworzy sie nowe okienko gdzie pelno bedzie Kaczynskich szerzacych demagogie , klamstwa i nienawisc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki tv3 IP: 83.2.140.* 05.10.07, 00:58 Myślę że nie zniknie plansza tv katowice z częścią szybu,która praktycznie jest jak powstała telewizja w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanki_Urbańskich TVP INFO IP: *.aster.pl 05.10.07, 01:37 To będzie wypasiona telewizja do oglądania przez wypasionych ludzi na wypasionych telewizorach!! Odbiór tylko dla genetycznych patriotów z wykształceniem poniżej średniego i miesięczną pensją (czy może powinno być "dietą" powyżej 10.000. Najlepsza jakość dźwięku i obrazu w biurze poselskim albo pałacu prezydenckim, na wypasionym telewizorze takim jak ten szumny Samsung X250 albo droższym, ewentualnie można oglądać na przenośnym ekraniku w limuzynie Maybach. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Mam nadzieje że wkrótce koniec TVPInfo 05.10.07, 05:17 Wywalenie sporej części nowo przyjętej kadry na zbite dzioby po testach kwalifikacyjnych. Ponowna decentralizacja i wzrost znaczenia ośrodków regionalnych. Tak by TVP Warszawa mówiła o sprawach Warszawy i okolic, TVP Wrocław o Wrocławiu i okolicach, TVP Katowice spowrotem omawiało problemy województwa Opolskiego i Śląskiego. W sumie to tragedia, że trzeba znów dekomunizować TVP i wywalać z niej ludzi kochających centralizm i posłuszeństwo wobec Warszawki. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne TVP INFO - trudno sie bedzie oderwac od telewizora 05.10.07, 05:59 Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Oglaszam Konkurs "PO POrazce PO" - co Wy na to? 05.10.07, 06:01 Oglaszam Konkurs "PO POrazce PO" - czyli Co Bedzie Po Wyborach. Prosze o nadsylanie scenariuszy. Ja uwazam, ze Platforma peknie na pol. "Konserwatywna" czesc zagospodaruje wlasnie JM Rokita i albo z nimi wejdzie do PiS albo zalozy nowa partie i wejdzie z PiSem w koalicje. Natomiast lewicowa czesc Platformy rozproszy sie po SLD i jego przystawkach. Tusk wyjedzie do Niemiec, przyjmie obywatelstwo niemieckie. Z czasem zostanie ministrem wojny w rzadzie Eriki Steinbach i zacznie planowac napad na Polske, zgodnie zreszta z sugestia Kwacha w wywiadzie dla "Vanity Fair". A co Wy sadzicie? Prosze o nadsylanie swoich scenariuszy. Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c Jeszcze tylko tego buca Semki tam brakuje 05.10.07, 06:04 I kwa,kwa,kwa,piekna Polska kaczyńska. Odpowiedz Link Zgłoś
adamowski1 Mam nadzieje 05.10.07, 07:49 że nie będzie tak badziewnie jak do tej pory,normalnie mdliło człeka jak w każdym kurierze non stop było to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freiheit Re: Mam nadzieje IP: *.gemini.net.pl 05.10.07, 17:11 Sobala - WON! Klakierzy reżimu - WON! Odpowiedz Link Zgłoś