ksiezniczka_na_ziarnku_grochu 28.10.07, 13:46 Kupiłam tani odkurzacz Zelmera. Metalowe rury rozłączają się w trakcie odkurzania i spadają mi na stopy, boli... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ula Zelmer doceniony w Effie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.07, 13:40 Ja mam srednio drogi odkurzacz zelmera i jest on super gratis dokładali jeszcze turbo-szczotkę już teaz bez niej niechcę sprzątać To co przeżył nasz stary zelmer który przeszedł na zasłużoną emeryturę to firma by się zdziwiła poddany został takiemu testowi że klękajcie narody nawet spadł ze schodów i diałał jak złoto 15 lat. Mam nadzieję że nowy nabytek będzie tak samo dobry jak stary i jeszcze jedno tani sprzęt AGD jest to zawsze lipa przekonałam się o tym ja sama i wielu moich znajomych. Mam jeszcze kilka innych sprzętów zelmera i są super tylko trzymać tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
leszlong Re: Zelmer doceniony w Effie 02.11.07, 14:59 Ja i moi rodzice używamy produktów Zelmera od wielu ładnych parunastu lat i nic. Świetne, porządne. A ten odkurzacz co odpadają rurki to pewnie Elf. U mnie jest to samo jak za lekko się je połączy (rurki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoidy Zelmer doceniony w Effie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 16:16 Cóż, koncepcja tej reklamy jako żywo przypomina reklamy Ikei z siadającym na fotelu "testerem" =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farfalla Re: Zelmer doceniony w Effie IP: *.chello.pl 12.11.07, 13:19 Reklama ok, ale z całego serca odradzam zakup zelmerowskiego ekspresu do kawy. Takiego bubla w życiu nie widziałam - kawa zalewana przez podajnik zimną, surową wodą, wady konstrukcyjne i materiałowe itd . A ile zachodu żeby go zwrócić! Odpowiedz Link Zgłoś