Gość: oglądacz IP: *.chello.pl 18.11.07, 23:39 Mam tylko nadzieję, że w polskiej edycji nie zniknie Amerykański Hot Rod. To jest za....ty program i niech nikt mi nie próbuje go usuwać z anteny ;). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maruda.r Re: Discovery się odkrywa 19.11.07, 08:37 Gość portalu: oglądacz napisał(a): > Mam tylko nadzieję, że w polskiej edycji nie zniknie Amerykański Hot Rod. To > jest za....ty program i niech nikt mi nie próbuje go usuwać z anteny ;). *************************************** Mam odmienne zdanie, ale... nie będzie. Sęk w tym, żeby nie leciał na okrągło, jak "Amerykański Chopper". Podobnie nużą nieaktualne nowinki z dziedziny eksploracji kosmosu. Żenujące jest pokazywanie programów o niezawodności wahadłowców długo po katastrofie "Columbii" czy dywagacje na temat budowy Tytana po wylądowaniu na nim próbnika sondy Cassini. Odpowiedz Link Zgłoś
sphinx10 Re: Discovery się odkrywa 19.11.07, 10:25 Ja również mam odmienne zdanie na temat hot rod. Program jest żenujący i dobrze, że prawdopodobnie zniknie. Podstawowe Discovery zdecydowanie obniżyło poziom. Pora na powrót do ambitniejszych zamierzeń. Małolaty mają MTV. Odpowiedz Link Zgłoś