Dodaj do ulubionych

Najmniejszy polityczny test świata

IP: *.icpnet.pl 07.12.07, 20:55
wiedzieć, że nie ma wachlarza lewica-centrum-prawica, lecz jest to układ
macierzowy. Dlatego tak śmieszne jest nazywanie PiS partią prawicową, a PO
liberalną (religja na świadectwie).

Ale może właśnie upowszechnienie tej świadomości pozowli Polakom na lepsze
decyzje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Najmniejszy polityczny test świata IP: *.tktelekom.pl 07.12.07, 23:13
      Zastanawiam się, o co Ci chodzi? Bo brzmi to jak bełkot.
    • Gość: Gość Najmniejszy polityczny test świata IP: *.tktelekom.pl 07.12.07, 23:17
      Moim zdaniem tekst troszkę bez sensu, jak można na podstawie paru odpowiedzi
      stwierdzić "gdzie się stoi na politycznej mapie świata".

Być może ma to służyć zabawie, ale wtedy powinno być po polsku (i tak mam aż za
      dużo polityki na codzień, żeby jeszcze sobie tłumaczyć).

A jeśli ma mnie "poinformować" (gdybym czasem nie wiedział) za kim mam głosować,
      to sens takiej "zabawy" można porównać do płacenia 1,22 zł wysyłając sms na
      pewien popularny kanał muzyczny, aby dowiedzieć się, iż "Maciek ma duża
      popularność w WARSZAWA" (jak bardzo jesteś kochliwy) lub "bedziesz bardzo bogaty
      w KATOWICE (ile też kasy będziemy mieć w życiu).

Wg mnie bardzo nieciekawy "news".
    • Gość: Radzio Najmniejszy polityczny test świata IP: *.uwm.edu.pl 08.12.07, 12:37
      Super sprawa!

jak ktoś chce niech odpowada na 100 pytań i cyzta wydumaną odpowiedź.
      U mnie się sprawdziło i u znajomych też

10 mil. ludzi nie moze sie mylić :)
      • Gość: Gość Re: Najmniejszy polityczny test świata IP: *.tktelekom.pl 08.12.07, 23:03
        Hm, po części masz rację, przecież tracenie 1,22 zł żeby przeczytać "o sobie" w
        TV "Radek ma duża popularność w Warszawa" jest podobnie "super". A pomyśl tylko
        ile tam milionów ludzi to robi... BTW - proponuje zjeść gó.. - miliony much nie
        mogą się mylić!
        • Gość: asga Gdybysmy byli muchami to pewno bysmy IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.07, 15:31
          tak jak te miliardy g.. szamali az by sie czulki trzasly :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka