Gość: ciekawy pomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 23:19 szersze spojrzenie na krąg znajomych. Choć serwisów społecznościowych powstaje teraz od groma. No ale skoro jest popyt mamy tez podaż. Zakładka nasza parafia jest niezłym pomysłem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alexik Armia dobrych znajomych- dobry pomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 02:14 Natychmiast "poleciałem" zobaczyc co to za stronka. WoW! Faktycznie, miła i przyjazna grafika,wesole texty i co mnie zdziwiło nie 300 lecz 900 zarejestrowanych.... Ciekawie jest po zalogowaniu, wtedy otwierasz wszystkie zakamarki i widziesz to czego z pozycji strony bez logowania nie zobaczysz. Fajna rzecz dotyczaca ukrywania swoivch danych - pomusł b.dobry. Zobaczymy, ja zycze im powodzenia i, co? Juz jestem w wazsej, sorki, naszej armi ! Parafia jest extra, rodzinka tez ! Zobaczcie sami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj piter Armia dobrych znajomych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.08, 11:52 fajne ale nie interesujący portar niwim co sądzą ini o mojej opini Odpowiedz Link Zgłoś