silentjoe 19.04.08, 18:48 Znalazłem nowe spojrzenie na tematy motoryzacyjne. Top Gear jest w tej chwili moim nr 1 wśród pism moto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lelekl Re: Top Gear magazyn PL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 12:13 Fatalne gadżetowe pisemko moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
amfi82 Re: Top Gear magazyn PL 23.04.08, 15:08 Gość portalu: Lelekl napisał(a): > Fatalne gadżetowe pisemko moim zdaniem. Czy ja wiem... gadżetowe nie jest na pewno, fatalne tym bardziej - wg mnie czyta się to całkiem przyjemnie i można być przy tym kompletnym laikiem jeśli chodzi o motoryzację :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: Top Gear magazyn PL 23.04.08, 16:31 Jeżeli to pisemko jest równie denne jak jego promocja, to nawet nie ma się po co schylać Odpowiedz Link Zgłoś
amfi82 Re: Top Gear magazyn PL 24.04.08, 13:55 dziedzicznacytadelafinansjery napisał: > Jeżeli to pisemko jest równie denne jak jego promocja, to nawet nie ma się po c > o > schylać hmm a przejrzałeś chociaż tą gazetę??? Mam nadzieję że tak. Chociaż coraz częściej widze na tmy forum opinie ludzi o różnych rzeczach które biorą się znikąd... Co do gazety - kupiłem już 3 numer i jak dla mnie jest naprawdę dobra a konkurencję biję na głowę, szczególnie porównójąc ceny gazet motoryzacyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś