doc.torov 28.04.08, 21:47 Ziemkiewicz nie odróżnia własności prywatnej od publicznej. blog.rp.pl/ziemkiewicz/2008/04/27/kpic-sie-odechciewa Liczę że Korwin-Mikke napisze cos o Ziemkiewiczu - socjalistycznym złodzieju. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pisubek Nie obrazajcie Hilarego. Hilary byl lobuzem, ale 28.04.08, 22:08 inteligentnym lobuzem. Ziemniakiewicz jest tylko pisowskim slugusem. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Re: Nie obrazajcie Hilarego. Hilary byl lobuzem, 28.04.08, 22:18 pisubek napisała: > inteligentnym lobuzem. Ziemniakiewicz jest tylko pisowskim slugusem. Jeżli Hilary był inteligentny, to znaczy ze był zbrodniarzem. Bo tylko głupiec lub zbrodniarz mógł upaństwowic handel. Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Zaslepiony ideologia. Kaczynski tez nie jest 29.04.08, 00:01 przeciez debilem, ale ideologia go "lekko" naruszyla. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Re: Zaslepiony ideologia. Kaczynski tez nie jest 29.04.08, 00:03 pisubek napisała: > przeciez debilem, ale ideologia go "lekko" naruszyla. Jak ideologia? Przeciez on jest ideologicznym eklektykiem. Dla władzy to on zrobi wszystko! NAwet przyznał się pośrednio do homoseksualizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shocking truth Re: Nie obrazajcie Hilarego. Hilary byl lobuzem, IP: *.anonymouse.org 29.04.08, 21:06 > Ziemniakiewicz jest tylko pisowskim slugusem. Miałbyś niejakie problemy z udowodnieniem tego propagandowy śmieciu. Zgłoś się lepiej do kasy po srebrniki. Dobrałeś się z adiustującym. Pasujecie do siebie o ile nie jest to jedna i ta sama osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shocking truth Re: Nie obrazajcie Hilarego. Hilary byl lobuzem, IP: *.anonymouse.org 29.04.08, 21:14 Adiustujący już kompletnie ześwirował. Nie dosyć że reaguje z opóźnieniem na oko 10-letnim (bo tyle już chyba minęło od zerwania RAZa z UPRem), to jeszcze nie umie czytać ze zrozumieniem: 'Ja wiem, akcje Agory nie należą do Skarbu Państwa' A może to wynika ze zbyt wolnego zmieniania instrukcji służbowych dla forumowych trolli :-) Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Re: Nie obrazajcie Hilarego. Hilary byl lobuzem, 30.04.08, 18:55 Gość portalu: shocking truth napisał(a): > 'Ja wiem, akcje Agory nie należą do Skarbu Państwa' Co z tego obesrańcu, ze twój "mętalny" idol Ziemkiewiczto wie? - Nic, bo nie przeszkadza mu to w pisaniu głupot. Zreszta na Ziemkiewiczu poznali się juz wszyscy: www.gazetapolska.pl/?module=content&article_id=2215 Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: UPR = PZPR, Ziemkiewicz = Hilary Minc 29.04.08, 00:48 JK-Mikke i UPR, swoje konserwatywne idee liberalne mógłby wprowadzić w życie jedynie drogą rewolucji socjalistycznej.Konserwatyści obyczajowi wręcz fundamentaliści do rewolucyjnego dzieła. "Kto żyje dostatecznie długo,ten doczeka wszystkiego.Przyjaciele staną się wrogami,a wrogowie- przyjaciółmi.Mędrcy-głupcami,a głupcy-mędrcami.Białe będzie czarnym,a czarne-białym.Wystarczy nie spieszyć się z umieraniem"(A Minkiewicz). Odpowiedz Link Zgłoś
michal_powolny12 Re: UPR = PZPR, Ziemkiewicz = Hilary Minc 02.05.08, 21:25 Jest gorzej. Ten popularny komentator tak bardzo zakochał się w Adamie Michniku że poza nim świata nie widzi. Biedny chłopaczek nie wie że rynek mediów po 1989 zmienił się zasadniczo. Nie zauważył że GW przez lata była w ideowym sporze z większością dzienników i tygodników. On nadal żyje w przeświadczeniu że działa RSW PKR, że GW jest jedynym prywatnym dziennikiem w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Nie wiedziałam, że pisowcy tak dużo zainwestowali 02.05.08, 21:30 w Ziemniakiewicza. Bronia go jak swego PiSuaru. A to przecież burkowaty niedouczony grafoman, z potężnym kompleksem wywołanym własnym tchórzostwem w czasach komuny. Obrzydliwość. Takie kreatury to tylko w PiSie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shocking truth Re: Nie wiedziałam, że pisowcy tak dużo zainwesto IP: *.anonymouse.org 02.05.08, 22:02 pisubek napisała: > w Ziemniakiewicza. Bronia go jak swego PiSuaru. A to przecież > burkowaty niedouczony grafoman, z potężnym kompleksem wywołanym > własnym tchórzostwem w czasach komuny. Obrzydliwość. Takie kreatury > to tylko w PiSie. Zupełnie jak adiustujący. Jedyne co propagandowy śmieć potrafi, to wypróżnienie na forum co 3 dni (adiustujący trochę częściej :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shocking truth Re: UPR = PZPR, Ziemkiewicz = Hilary Minc IP: *.anonymouse.org 02.05.08, 21:58 michal_powolny12 napisał: > Ten popularny komentator tak bardzo zakochał się w Adamie Michniku > że poza nim świata nie widzi :-) skąd to wiesz? z g.w..? > Nie zauważył że GW przez lata była w ideowym sporze z większością > dzienników i tygodników. :-) w g.w... tak napisali? > GW jest jedynym prywatnym dziennikiem w Polsce. :-) A artykuły w rzepie, dzienniku i życiu to od lat drukuje jakiś wredny podszywacz podający się za RAZa. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_powolny12 Re: UPR = PZPR, Ziemkiewicz = Hilary Minc 02.05.08, 22:10 RZ powtarza od lat tezę że: 1. Adam Michnik miał monopol ideologiczny w Polsce. Bardzo to ciekawe skoro RSW PKR zostało rozwalone w 1990 i od tego czasu większość liczących tytułów prasowych znalazła się w rękach prywatnych. 2. Adam Michnik pozywa wszystkich z którymi się nie zgadza. I znowu RZ opowiada androny. Adam Michnik składa pozwy cywilne przeciw osobom które świadomie piszą o nim bzdury. Patrz: Roman G. opowiadający o aparatczyku partyjnym Adamie Michniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shocking truth Re: UPR = PZPR, Ziemkiewicz = Hilary Minc IP: *.anonymouse.org 02.05.08, 22:24 michal_powolny12 napisał: > RZ powtarza od lat tezę że: > 1. Adam Michnik miał monopol ideologiczny w Polsce. Podróży w czasie ci nie będę sponsorował. Zafunduj sobie wyprawę do jakiejś biblioteki z archiwum prasowym. > Adam Michnik składa pozwy cywilne przeciw > osobom które świadomie piszą o nim bzdury. Ja akurat pamiętam przypadek człowieka, który udowodnił w trakcie procesu, że Gadaś w dyskusjach instrumentalnie wykorzystywał swoją 'kombatancką' przeszłość. Tylko nic mu to przed ubekistańskim trybunałem nie pomogło :-) Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Re: UPR = PZPR, Ziemkiewicz = Hilary Minc 02.05.08, 22:33 Gość portalu: shocking truth napisał(a): > Ja akurat pamiętam przypadek człowieka, który udowodnił w trakcie > procesu, że Gadaś w dyskusjach instrumentalnie wykorzystywał swoją > 'kombatancką' przeszłość > Tylko nic mu to przed ubekistańskim trybunałem nie pomogło :-) No bo on jakis glupi musi byc. Po co udowadnił to tobie, a nie sądowi? A wogóle to powinien poczekać az Ziobro zostanie wykopany i ubekistańskie sady Kryzego zostaną zlikwidowene :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_poowolny12 Re: UPR = PZPR, Ziemkiewicz = Hilary Minc IP: *.iwacom.net.pl 03.05.08, 17:38 Nie musisz mi niczego fundować. Na moim prowincjonalnym łódzkim podwórku z poglądami Adama Michnika polemizowały i Dziennik Łódzki i Wiadomości Dnia. Był i Nowy Świat, Tyg. "S", utłuczony przez własnych twórców tygodnik "Spotkania", we Wrocławiu dziennik prowadził Ryszard Czarnecki. Także ŻW od przejęcia przez środowisko A.Halla nie było promichnikowskie, na lewo od GW była Trybuna i tygodnik NIE. Na prawicy było Nowe Państwo. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_powolny12 Re: UPR = PZPR, Ziemkiewicz = Hilary Minc 02.05.08, 22:13 Czytasz jego teksty? Bo jak tak i obraz POlski jaki w nich jest przedstawiony to państwo wielkiego spisku i dominacji Adama Michnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shocking truth Re: TW "shocking" to sam Ziemniakiewicz, ale jaja IP: *.anonymouse.org 02.05.08, 22:30 pisubek napisała: > Częstsze wypróżnienia? I co na to twój lekarz, śmieciu? A przede wszystkim co na to twój prowadzący? Jak mu się wytłumaczysz, że 'demaskujesz' forumowicza jako rzekomego Ziemkiewicza, który na forum unijnym napisał co najmniej kilkaset postów krytykujących/ośmieszających brukselski kołchoz? A nawet najgłupszy michnikoid wie, że RAZ poparł anschluss. Nie będzie premii :-) Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Nie wiedziałem ze Ziemkiwicz popiera Hitlera! 03.05.08, 00:23 Gość portalu: shocking truth napisał(a): > kołchoz? A nawet najgłupszy michnikoid wie, że RAZ poparł anschluss. Co prawda kiedys tam jego kumpel z UPR twierdził że za Hitlera było lepiej niz w III RP, ale jak potem wytłumaczył miał na mysli tylko podatki. Ale zeby Ziemkiewicz popieral Hitlera -tego sie nie spodziwałem. Tera rozumiem dlaczego on jest w TV Historia! Pewno Farfał mu załatwił! Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek TW shockig to Człowiek z PiSuaru, czyli po 04.05.08, 00:19 prostu Ziemniakiewicz. Nikifor polskiej publicystyki, facet o mentalności pierwotniaka. Klasyczny tchórz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shocking truth Re: TW shockig to Człowiek z PiSuaru, czyli po IP: *.anonymouse.org 04.05.08, 01:21 jednak to był błąd żeby propagandowemu śmieciowi płacić od liczby wpisów na forum :-) Każdy kto ma minimalną orientację w polskim życiu publicznym i inteligencję chociaż odrobinę większą niż propagandowy śmieć, ten doskonale wie, jakie poglądy ma Ziemkiewicz na gospodarkę, jakie poglądy ma PiS na gospodarkę (a mimo tych różnic poparli anschluss, a PiS poparł traktat lesboński). Próbę zestawiania tego ze mną i moim pryncypialnym stanowiskiem antykołchozowym - jeden z ostatnich przykładów: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=645&w=77726622 (tak jak pisałem, co można sprawdzić, na forum kołchozowym jest kilkaset podobnych moich wpisów) może podjąć jedynie propagandowy śmieć, który nie ma odwagi polemizować. Jedyne na co śmiecia stać to częste wypróżnienia. Od tego momentu śmieciu będę cię ignorować tak jak adiustującego. Jesteście siebie warci (o ile nie jest to kolejne wcielenie adiustującego). Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Re: TW shocking - typowy produkt PISuaru, zero 04.05.08, 09:14 treści i ten upiorny słowotok ćwierćinteligenta. Wszystko wskazuje na grafomana Ziemniakiewicza albo na "Napoleona" Łysiaka. Dowcip kloaczny, inteligencja pierwotniaka, po prostu zwykly burak/Ziemniak. Tfuuu. Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek A i wasze tchorzostwo TW shocking takie jak 04.05.08, 09:16 Ziemniakiewicza. A że odebraliście wychowanie kołchozowe u Łukaszenki (który pewnie wam płaci)to czuć po żałosnej jakości waszego wycia. Odpowiedz Link Zgłoś