solarysta Dlaczego pokazali Myslovitz, a nie "Dr. House'a"? 19.06.09, 13:10 Po prostu w to nie wierze... No tragedia. Aż trzeba o tym "wypełniacz" napisać. Może założymy fundację, na którą będzie można sms'y wysyłać i ofiarować 1%? :) ...a pieklący się alertowicze niech znajdą sobie życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mad Dlaczego pokazali Myslovitz, a nie "Dr. House'a"? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.06.09, 13:50 oglądam w TVP jeden program :"Dr House" i nawet to potrafili spaprać w publicznej :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiru Dlaczego pokazali Myslovitz, a nie "Dr. House'a"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.09, 14:01 Nie jakiś tam, tylko Wielki zespół Myslovitz! I jeszcze po chamsku przerwali koncert w połowie Wielkie utworu, pt: Kraków! Chamstwo wszechpolskie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Dlaczego pokazali Myslovitz, a nie "Dr. House'a"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 14:02 86 odcinka 4 serii?? 4 seria ma chyba mniej odcinków??jeśli już to 86 odcinka w ogóle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trestial TVP2 jest do dupy IP: *.anonymouse.org 19.06.09, 14:28 Po raz kolejny niezapowiedziane zmiany w emisji dr House'a. Już wiele razy miało to miejsce - inna godzina emisji, w programie piszą, zę będzie a tu nie ma wcale. Jakiś przykład: obchody w stoczni i emisja House'a przełożona na wcześniejszą godzinę. Istny burdel tam mają jeżeli nie potrafią nic zorganizować i zaplanować co i kiedy ma lecieć. Już lepiej sobie ściągnąć odcinek bo tam jest pewne, że będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Dlaczego pokazali Myslovitz, a nie "Dr. House'a"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 14:49 TVP schodzi na psy. Mialy byc dwa odcinki a byl jeden. Patrze w program w gazecie maja byc dwa odcinki Housa a jest Myslovitz. Co jest grane? Patrze do programu w telegazecie TVP2 moze tam pokaza zmiany, ale tam tez sa dwa odcinki Housa. Przelaczylem sie gdzie indziej i drugiego odcinka z dwoch nie zobaczylem. A w tvp info pokazuja transmijse jakiejs waznej uroczystosci a zagranicznych gosci ktorzy wystepuja nie tlumacza. W TVP jest za duzo programow katolickich. Wszedzie w obojetnie jaka dyskusja to musibyc ksiadz. TVP staje sie powoli stacja katolicka jak trwam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabiqq Ale o co chodzi? IP: 188.33.99.* 19.06.09, 14:54 Ale o co chodzi? :> Serial był z opóźnieniem i jest to pomysł na artykuł? A pomysł z dyscyplinarnym zwolnieniem to jakiś śmiech na sali. Jak Pani w Urzędzie dostanie rozwolnienia to może zwolnijmy ją za to, że kolejka się ustawiła.. zwalniać kogoś za taką pierdołę? Bo serial się opóźnił? bezmyślność! Gdyby to się nagminnie zdarzało to jeszcze jestem w stanie zrozumieć. Pomysłodawcy patrzeć na ręce i zwolnić za pierwsze potknięcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terestial Re: Ale o co chodzi? IP: *.anonymouse.org 19.06.09, 15:14 No właśnie o co chodzi? Nie o to, że jest to dobry temat na artykuł, tylko o to, że już któryś raz TVP daje doopy z rozkładówką. Ktoś może chciał sobie nagrać żeby obejrzeć w innym dogodnym dla siebie terminie a tu doopa bo TVP znów zmiany niezapowiedziane wprowadza. A może ktoś nie może siedzieć w nieskończoność - a może o północy puszczą... To jest po prostu bezczelność i brak szacunku dla widza. Przez te ich zmiany musiałem ściągnąć kilka razy "pirata" z sieci zamiast obejrzeć w tv. A jest to jedna z niewielu rzeczy które oglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
whitenabuchodonozor Re: Ale o co chodzi? 19.06.09, 21:00 Gość portalu: terestial napisał(a): już któryś raz TVP > daje doopy z rozkładówką. chyba "ramówką" - na rozkładówce to są dziewczyny w Playboyu a tak swoją drogą - to dziwię się, że jeszcze ktokolwiek ogląda TVP Odpowiedz Link Zgłoś
kadykianus Mnie też szlak trafiał 19.06.09, 15:16 Jak już zostałem wymęczony Myslovitzem, nadali stary odcinek. Oczekiwalem na jakąś informację. Nic. Odpowiedz Link Zgłoś
sandino no wiesz, taka ścieżka przez krzaczki turystyczna 19.06.09, 23:55 ludwikowiec napisał: > Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttmm Dlaczego pokazali Myslovitz, a nie "Dr. House'a"? IP: 62.29.169.* 19.06.09, 15:20 Ale pozniej byl drugi odcinek Housa tylko ze chyba ze starego sezonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Dlaczego pokazali Myslovitz, a nie "Dr. House'a"? IP: 80.51.36.* 19.06.09, 16:53 Nie wiem po jakiego grzyba puścili Myslovitz jak nie było nic innego to mogli obraz kontrolny dać (ten co o 6 rano),a w ogóle to mogli poinformować ze zmienił się program w końcu o tego jest tam cała masa ludzi żeby coś robili a nie tylko kasę brali za nic,a jak chcą zwalniać ludzi to wszystkich bez wyjątku od dyrektora po sprzątaczkę,może w końcu nauczą się że widza trzeba szanować,a nie dawać na wizje wszystko co podejdzie pod rękę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Dlaczego pokazali Myslovitz, a nie "Dr. House IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.09, 17:32 i tak leciały już powtórki, więc nic strasznego... Byłabym zła, gdyby to były kolejne odcinki, a tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amptiq Numerowanie odcinków. IP: *.chello.pl 19.06.09, 17:58 86 odcinka czwartej serii 4 seria House'a ma 16 odcinków. Owszem jest to 86 odcinek ale całego serialu. Choć moim zdaniem takie numerowanie jest niewygodne i mylące dla czytelników i widzów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zelka nie pierwszy raz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 17:59 Nie pierwszy raz i nie ostatni dwójka robi takie numery z Housem. Problemem nie jest przecięta taśma ale kompletny brak informacji. W wakacje zdarzyło im się puścić dwa odcinki Oficera (właściwie powinno być House - oficer), innym razem w programie była podana inna godzina, a odcinek leciał dużo wcześniej. Zważywszy na niesłabnącą popularność serialu chamstwem ze strony naczelnictwa jest brak szacunku do fanów - brak informacji, jak i cały miesiąc piłki nożnej w tym czasie. Jakby nie można było (UPRZEDZAJĄC WCZEŚNIEJ!) wyemitować przed meczem jednego odcinku, tylko olewając wszystko i wszystkich wyczekujących czwartku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość nie pszy raz... IP: *.toya.net.pl 19.06.09, 18:26 Jedyny serial jaki oglądam i ciągle mi przekładają ,albo wcale nie puszczają.. A na dodatek mnie olewają .... wczoraj nie było słowa przepraszam . Natomiast denne M jak miłość ,czy coś w tym guście zawsze jest zgodnie z planem.. Ciekawe też dlaczego dobre filmy i inteligentne programy są tylko w środku nocy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paskudnica Dlaczego pokazali Myslovitz, a nie "Dr. House'a"? IP: 83.238.57.* 19.06.09, 18:35 szczerze? jesteście żałośni. "będę wnioskował o zwolnienie dyscyplinarne" - cytat dnia. jeden odcinek i co, już wielkie poruszenie? nic się nie stanie jak obejrzycie je w przyszłym tygodniu. Sama oglądam kilka seriali ale nie robię afery z tego jak nie wyemitują mi odcinka czy puszczą po raz kolejny odcinek specjalny streszczający poprzednie sezony. tyle, popsioczę trochę pod nosem, ale do cholery jasnej, ogarnijcie się. koncert Myslovitz był jubileuszowy, może z okazji 5 rocznicy "Miłości w czasach popkultury". W tym roku obchodzona jest pełna dyszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Dlaczego pokazali Myslovitz, a nie "Dr. House IP: 80.51.36.* 19.06.09, 19:33 Właśnie dobrze ze sprawa meczów też została poruszona zamiast puszczać jakieś nie potrzebne nikomu studia komentatorskie(bezsens) mogliby choć jeden odcinek wyemitować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelka :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.09, 19:35 sama jesteś żałosna bo to juz nie pierwsza ( i moze jeszcze nie ostatnia) wpadka TVP i nie przeklinaj bo ci to nie wyjdzie na zdrowie ;/ przeciez po to jest to forum zeby sie swobodnie wypowiadac ale bez wulgarnych wyrazów :// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dlaczego pokazali Myslovitz, a nie "Dr. House IP: *.toya.net.pl 21.06.09, 17:40 nie szkoda Ci czasu na oglądanie kilku seriali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krols Dlaczego pokazali Myslowitz, a nie "Dr. House'a"? IP: *.terminus.pl 19.06.09, 21:25 Dyscyplinarka bo zaciela się taśma ? tego kto to powiedział powinni zwolnic,a może taśmę zwolnijcie bo się zaciela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haufdaf Dlaczego pokazali Myslowitz, a nie "Dr. House'a"? IP: *.chello.pl 20.06.09, 00:50 jezuu czy wy nie macie co robic ze tutaj piszecie? tvp to telewizja publiczna wiec nie ma co sie dziwic ze jest do dupy ;] a house jest o wiele lepszy od jakiegos niedoszlego piosenkarza? ja go w ogole nie znam tego myslovitza ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent Dlaczego pokazali Myslovitz, a nie "Dr. House'a"? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.06.09, 11:19 Kto ma troche poziom inteligencji dobiegajacy sredniej swiatowej to skapnal sie, ze technicy z TVP 2 mieli problemy techniczne, bo przez 2 minuty pokazywali zapetlana czolowke "2-ki". Potem puscili cos by zapelnic dziure w programie. Kto nie doczekał co było po koncercie Myslowitz (swoja droga dobrym moim zdaniem) to jego problem. Wtedy puscili odcinek 1 z 2 sezonu "House'a", nastepnie był "Pitbull" i wszystko po staremu. Za szerzenie takiego defetyzmu przesiąknietym złymi intencjami ludzie, ktorzy to napisali, moim zdaniem, powinni dostac 2 miesiace ciezkich robót w archiwum TVP. Moze wtedy wypisywanie swoich "demokratycznych" pierdół z braku innych problemów w zyciu by sie odechciało. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sq Dlaczego pokazali Myslovitz, a nie "Dr. House'a"? IP: *.tpnet.pl 20.06.09, 11:56 no tak bo jak sie uzywa zasranych Betacamow z lat 80. i konserwuje raz na rok to winda sie moze zepsuc i tasma ma sie prawo zaciac. Niech pan Pawlak zwolni siebie dyscyplinarnie razem z p. Farfalem i uruchomi porzadne serwerowe systemy emisji jak np. TVN czy CANAL+. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coco Dlaczego pokazali Myslovitz, a nie "Dr. House'a"? IP: *.g2.isko.net.pl 20.06.09, 12:02 pokazali odcinek 23 po koncercie Myslovitz!!! Oglądałam zatem dwa odcinki serialu a nie jeden. Lepiej sprawdzajcie informacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jutekkk kupcie sobie konto na torrentach:P IP: 150.254.107.* 20.06.09, 17:09 Dla mnie poprostu to jest smieszne!przez male opoznienie wybuchło wielkie zamieszanie wokol glupiego odcinka dr. house`a, ktory mozna z powodzeniem obejrzec w necie. Gorzej by bylo gdyby emisja w ogole nie nastapila:P Ci ktorzy tak sie piekla powinni zainwestowac w konto na torrentach:PP Wiadomo, że tv publiczna powinna dbac o odbiorców i punktualność emisji zaplanowanych programów, ale wpadki zdarzaja się wszedzie!!! A za tą drobnostkę wg mnie, kilka osob zostanie wylanych na zbity pysk! I jeszcze z dyscyplinarką w papierach!!! Ludzie schodza na psy... PEACE xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośćW Dlaczego pokazali Myslovitz, a nie "Dr. House'a"? IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.09, 17:22 Niech zwolnią dyrektora Pawlaka. Ja też czekałem na film i drugi odcinek nie obejrzałem w całości. Ale to nie powód żeby kogoś zwalniać dyscyplinarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benio Re: Dlaczego pokazali Myslowitz, a nie "Dr. House IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.09, 17:47 wyraznie ci pisze! ja też widziałem tą wpadkę i też sie wkurzyłem.TVP 2 powinna teraz za to beknąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michax Re: Dlaczego pokazali Myslowitz, a nie "Dr. House IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.09, 17:52 pasek ze sprostowaniem był ale puśćili go dopiero gdy puszczono serial pitbull pamiętam ze przepraszali za opóznienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Dlaczego pokazali Myslovitz, a nie "Dr. House'a"? IP: *.spray.net.pl 20.06.09, 18:18 Powinni wyciągnąć wnioski i zwolnić magnetowid. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C Re: Dlaczego pokazali Myslovitz, a nie "Dr. House IP: *.chello.pl 20.06.09, 19:42 :DDDDD rzadzisz :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro zawiadomcie prezydenta IP: 83.238.132.* 20.06.09, 18:59 zawiadomcie prezydenta bo sie obrazi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Dlaczego pokazali Myslovitz, a nie "Dr. House'a"? IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.06.09, 20:43 Co z tego że puścili z 30min opóźnieniem jak to był stary odcinek i już go widziałam czekam cały tydzień żeby oglądać a tu co?? hańba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zett. koniec sezonu IP: *.torun.mm.pl 20.06.09, 23:51 przeciez ten pierwszy odcinek to był ostatni odcinek 4 sezonu! Trudno chyba oczekiwać, że tvp puści ostatni odcinek sezonu a potem pierwszy następnego(o ile już go kupiła) a potem zarządzi przerwę wakacyjną.Wtedy byłyby głosy ze przzeciez jak tak mozna! narobć ludziom smaku i zrobic wakacyjną przerwe!! Odpowiedz Link Zgłoś