Gość: Gość IP: *.ip.netia.com.pl 21.05.13, 09:46 Z tego co wiem umowa z wykonawcą już wygasła. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grammarnazi Rozbudowa elektrowni to jej być albo nie być IP: *.p.lodz.pl 21.05.13, 13:41 "Nasi dziennikarze będą też na mieście zbierać podpisy." Nie "na mieście", tylko "w mieście" dziennikarzyno... Odpowiedz Link Zgłoś
jawor10 Re: Rozbudowa elektrowni to jej być albo nie być 21.05.13, 13:56 opole.gazeta.pl/opole/1,35114,13948636,Rozbudowa_elektrowni_to_jej_byc_albo_nie_byc.html ..... Są jeszcze szanse na uratowanie tej inwestycji. Wiceminister skarbu Tomasz Tomczykiewicz przekonywał w ub. tygodniu, że do rozbudowy jednak dojdzie. - Nadzieję dało nam również podpisanie w ubiegłym tygodniu aneksu do umowy między PGE a głównym wykonawcą rozbudowy [Rafako SA - przyp. red.]. Z tego co wiem, zawarto w nim ustalenia na wypadek rozwiązania kontraktu. .... Cały tekst: opole.gazeta.pl/opole/1,35114,13948636,Rozbudowa_elektrowni_to_jej_byc_albo_nie_byc.html#ixzz2TvZ3enOt Odpowiedz Link Zgłoś
grubyfacio Rozbudowa elektrowni to jej być albo nie być 21.05.13, 14:19 Ceny energii spadają? Gdzie? Jak? Co? Ja wciąż płacę tyle samo. Odpowiedz Link Zgłoś
gandharwa Re: Rozbudowa elektrowni to jej być albo nie być 21.05.13, 14:36 Heh, zapominasz, że mamy URE - ceny spadają na rynku wytwórczym czy hurtowym, ceny na rynku detalicznym są regulowane przez URE, zarówno podwyżki, jak i obniżki. Czyli ceną energii rządzi polityka a nie rynek. grubyfacio napisał: > Ceny energii spadają? Gdzie? Jak? Co? > Ja wciąż płacę tyle samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PUMA Porażka redaktora naczelnego IP: *.pools.arcor-ip.net 21.05.13, 15:36 Rzut oka na ilość komentarzy pod artykułami rowerowymi i dot. elektrowni jasno pokazuje, gdzie jest temat rzeczywiście nurtujący miasto. Cykl artykułów o elektrowni to porażka gazety, bo oznacza, że nie rozumieją miast o którym piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slezak s Polska Re: Porażka redaktora naczelnego IP: *.telpol.net.pl 22.05.13, 22:43 Racja. Czy wy Upulanie macie w końcu trochę godności osobistej i potraficie wreszcie przyznać że to całe "WOJEWÓDZTWO" to jakieś nieporozumienie i żenada????? Odpowiedz Link Zgłoś
jawor10 Re: Porażka redaktora naczelnego 23.05.13, 08:22 www.ngopole.pl/ www.facebook.com/TakDlaElektrowni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PUMA Kostuś dał głos IP: *.pools.arcor-ip.net 23.05.13, 09:58 O dzięki za linka, widzę, że nasz twardziel Wicemarszałek wgryzł się w temat -)) Odpowiedz Link Zgłoś
opolak Rosyjska elektrownia atomowa zagrozi Polsce? 25.05.13, 19:20 finanse.wp.pl/kat,104122,title,Czy-rosyjska-elektrownia-atomowa-zagrozi-Polsce,wid,15672631,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś