IP: *.ozimek.net.pl 17.12.04, 22:11
Ja mam schizo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Doc Re: SCHIZO!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 22:20
      Chcesz o tym porozmawiać ?
      • Gość: gosik Re: SCHIZO!! IP: *.ozimek.net.pl 17.12.04, 22:26
        no i to bardzo!!
        • Gość: Jimmy Re: SCHIZO!! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 22:42
          Typowe zaśmiecanie forum...
        • Gość: Doc Re: SCHIZO!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 22:43
          Nawijaj i nie patrz na malkontentów -)))
          • Gość: gosik Re: SCHIZO!! IP: *.ozimek.net.pl 17.12.04, 22:50
            Już to gdzies słyszałam Jimmi! Sorry ale po to jest forum żeby na nim pisać o wszystkim a nie tylko o polityce czy tym jaki most wybrać! Fuck!!!!
            • Gość: Doc Re: SCHIZO!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 22:55
              Spuść go w muszli (ale nie koncertowej) ...
              Szkoda czasu na takich.
              Myśli, że ma monopol na tematykę...
              Moderator się znalazł, nie ma co !!!
              • Gość: gosik Re: SCHIZO!! IP: *.ozimek.net.pl 17.12.04, 22:58
                Nie będe Go nigdzie spuszczać ale czaesm mogłbyś Jimmi wyloozować!!
                Doc co byś mi poradził: mój problem polega na tym, ze nie wiem co zrobic ze swoim zyciem, bo jak patrze na to wszystko wkoło to mnie cholera bierze!
                • Gość: Jimmy Re: SCHIZO!! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 22:59
                  Przestań pisac na tym forum,bedzie Ci lepiej i schizo minie.Gwarancja
                  stuprocentowa!!
                  • Gość: gosik Re: SCHIZO!! IP: *.ozimek.net.pl 17.12.04, 23:05
                    Sorry Jimmy czy ja Ci mówie żebyś przestał tu pisać?!?! Forum to forum!! Po to takie coś wymyślili żeeby każdy pisał to co chciał!! Jak będe chiał wyzywać tu komunistów, blokersów, Żydów to będe to robił chodźby nie wiem co!! Jestem pewny, ze nie bedzie nikomu lepeij jeśli nie mozna bedzie swobodnie mówic w miejscach publicznych na tematy jakie sie chce! Co to jakaś cenzura czy jaki huj?!?!
                • Gość: Doc Re: SCHIZO!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 01:36
                  Dopiero wróciłem z ... a z resztą !

Słuchaj Gosik !
                  Wielu ludzi ma takie problemy, jak Ty. Ale cóż, trzeba chwycić te "taczki i
                  zap... do góry" . Nikt Ci nie pomoże w tym, niestety.
                  Ale najlepiej to móc się odstresować w swoim, sprawdzonym gronie przyjaciół na
                  jakiejś wyluzowanej imprezce, takiej wiesz, bez głównego akcentu (czytaj
                  solenizanta) czy też powodu,

pozdro!
                  • Gość: gosik Re: SCHIZO!! IP: *.ozimek.net.pl 18.12.04, 08:56
                    Dzięki za rade Doc!:*:*:*
                    Chcoć Cię nie znam to się ciesze, że wróciłeś z....:)
                    Pozdro 600!! Peace!
                    • Gość: O.tisk Re: SCHIZO!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 09:12
                      Spoko :-)))

• Gość: margarritta Re: SCHIZO!! IP: *.ozimek.net.pl 18.12.04, 09:17
                        oko :-D !!
                        • Gość: Doc Re: SCHIZO!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 13:55
                          Podaj, jeśli chcesz swoje GG ...-))
                          • Gość: gosik Re: SCHIZO!! IP: *.ozimek.net.pl 18.12.04, 14:37
                            hehehe 1764283

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka