Dodaj do ulubionych

Telewizja kontra fitness-klub

IP: *.netcologne.de 16.06.05, 19:31
Myślałam, że "Wyborcza" bardziej dba o język? Dlatego zastanawia mnie użyty
przez autora zwrot ..której matkę tam zwolniono". Może jednak warto
staranniej dobierać kadrę i więcej im płacić?
Obserwuj wątek
    • Gość: mobber Re: Telewizja kontra fitness-klub IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 16.06.05, 20:49
      Kruczkowski nie ma racji, jeśli reportaź robiła córka, to to jest dintojra,
      niegodna dziennikarza nawet jak f-kty są prawdziwe.
      A język Opolskiej Wyborczej..../? Codziennie dwa, trzy lapsusy. Po prstu dramat.
      • maj15 Re: Telewizja kontra fitness-klub 16.06.05, 20:54
        to fakt! dużo pomyłek w GW Opole
        • fitnessopole Re: Telewizja kontra fitness-klub 28.06.15, 17:39
          www.facebook.com/groups/1593994010879620/?fref=ts
          zapraszam do dołączenia grupy FITNESS ZASTĘPSTWA OPOLE
      • Gość: polski Re: Telewizja kontra fitness-klub IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 16.06.05, 21:19
        nawet jak f-kty są prawdziwe

a widziales fakty niepawdziwe?
        • Gość: mobber Re: Telewizja kontra fitness-klub IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 17.06.05, 17:36
          w telewizji widywałem juz fakty nieprawdziwe
    • Gość: autor Re: Telewizja kontra fitness-klub IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 16.06.05, 21:44
      a mnie zastanawia słowo "w odwecie" czy to znaczy że całość jest zmyślona?
      Jeśli tak jest na prawde co za różnica kto o tym powiedział?
      • Gość: ob.zerwer Re: Telewizja kontra fitness-klub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 22:03
        a mnie zastanawia, czy czasem "naprawdę" nie warto napisać razem ;-)
    • Gość: scierka Re: Telewizja kontra fitness-klub IP: *.idea.pl 16.06.05, 22:02
      takich załosnych materialow to moglbym spodziewac sie po jakims zakichanym
      polsacie, a nie publicznej telewizji, ale skoro na tyle stac nasz oddzial
      regionalny to moze lepiej zeby go nie bylo, superr express moge kupowac w
      kiosku, przynajmniej jest czym wytrzec podloge. i nie piszcie, ze moge
      przelaczyc na inny kanal bo place abonament to wymagam odpowiedniego poziomu
      merytorycznego stacji
      • Gość: obserwatorrr Re: Telewizja kontra fitness-klub IP: *.citymedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 10:59
        a propos profesjonalizmu naszej tv
        miasta.gazeta.pl/opole/72,35114,2764753.html
    • Gość: konwall Re: Telewizja kontra fitness-klub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 02:21
      Oczywiście, że monitoring znajduje się tylko w ciągach komunikacyjnych:
      www.112.opole.pl/cms/php/pobierz.php3?cms=cms_112op&id_zal=5147&id_dok=1
      • Gość: MM Re: Telewizja kontra fitness-klub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 11:43
        Nie mam w tej sprawie zdania, bo pewnie wina lezy po obu stronach. Ten link co
        podales nie pasuje mi do Dynamiki, na 112opole.pl jest wiecej zdjec z solarium
        wraz z recepcja ktora nie wyglada jak ta w Dynamice lecz jak w solarium ... (ci
        co chodza to pewnie wiedza gdzie w Opolu)
    • Gość: Dynamit Re: Telewizja kontra fitness-klub IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 17.06.05, 09:01
      a co za roznica skad jest zrodlo informacji?
      jesli dziennikarz dostaje cynk a informacja okazuje sie prawdziwa to wrzuca w eter

nie jest to zgodne z prawem i tyle
    • Gość: brat www.terminator.opole.pl IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 17.06.05, 10:53
      gierki i .....
    • Gość: masazysta Re: Telewizja kontra fitness-klub IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.06.05, 12:32
      GwO i TVP Opole to przeciez amatorzy. A spojrzcie na profesjonalistki z
      Dynamiki... Kto nie chcialby takiej sylwetki. A do tego ciezko pracuja od rana
      do wieczora - to biznes ciezko wypracowany, wiec sam zdecydowalbym sie na
      monitoring. Ale potraktujmy ten material jako reklame i dalej bede
      polecal "Dynamike" jako najlepszy fitness-klub w "prowincjonalnym" Opolu!!!
      • Gość: boss naczelny Re: Telewizja kontra fitness-klub IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 17.06.05, 13:08
        siedz w niemczech i nie wracaj
        • Gość: € Re: Telewizja kontra fitness-klub IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.06.05, 15:09
          a tak was niedlugo wykupimy za kilka euro!!!!
      • Gość: sowa Re: Telewizja kontra fitness-klub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 16:40
        oczywiście monitorigng jest praktycznie we wszystkich firmach i tu nie ma
        żanego "ale". Podsluch w recepcji i gabinecie odnowy to juz farsa, w gabinecie
        czasem ludzie zwierzają sie ze spraw zdrowotnych czyli intymnych przecież to
        tak jak lekarz to sa intymne sprawy, a właściciele to sobie potem puszczają i
        sie smieją ?A na marginesie niezłe mieli doświadczenia właściciele skoro tak
        nikomu nie ufają . Za żadne pieniądze bym tam nie chciała pracować
        To inwigilacja.
        • Gość: prawnik Re: Telewizja kontra fitness-klub IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 18.06.05, 08:12
          ciekawe czy ktos ich pozwie teraz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka