Gość: opolanka IP: 192.54.193.* 29.09.05, 10:31 Troche szkoda, ze tak pozno sie o tym dowiaduje. Mieszkam we Francji i nie dam rady przyjechac ze wzgledu na rodzine i prace. Coz, szkoda. Bawcie sie dobrze ! Opolanka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: absolwent Re: Zjazd w II LO IP: 212.69.68.* 29.09.05, 11:58 o takim zjeździe informuje sie co najmniej miesiąc wcześniej , a tu wpłaty do jutra? Kto z tym zdąży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krapkowiczanin Re: Zjazd w II LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 14:54 Też jestem absolwentem II LO. Z sentymentem wspominam tę "budę". Uczyła mnie m.in. pani Cipior (biologia); pani Piechota, która była oazą spokju (łacina); ś.p. pan Wawrzyniak - "proszę uważać" (PO); chyba ś.p. pan Balcerek, który wbrew pozorom od razu poznawał się na talentach (plastyka), pani Wąsowicz - francuski do bólu; no i krótko pan Golański (j.polski), który potem dobrze radził sobie w dziennikarstwie, ale ostatnio coś o nim ucichło. Na ten bal z chęcią bym się wybrał, ale gdybym miał pewność, że będzie ktoś z mojej ekipy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Zjazd w II LO IP: *.media4.pl 29.09.05, 17:37 130 zł za bal absolwenta?!?!?! a co to za frykasy organizatorzy wymyślili? i czy to z noclegiem czy bez? i dlaczego aż w Gogolinie? czemu nie w Katowicach? Hej, hej klaso IVc (matura 1994) nie jezdzmy na bal do Gogolina tylko pobalujmy w OPolu, poprostu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slly franek, szczepan, krzemień, zacior, finke i slly IP: *.atol.com.pl 29.09.05, 19:27 IV H matura 1997 kntakt na slly@op,pl Odpowiedz Link Zgłoś
mickey13 do Opolanki 29.09.05, 23:08 Oooo... Tez jestem absolwentka IILO i mieszkam we FR:)) Z jakiego jestes rocznika? Gdzie mieszkasz we Francji? Odpowiedz Link Zgłoś