Dodaj do ulubionych

Zaduszki w Ostrówku

IP: *.chello.pl 28.10.08, 15:54
2listopada ,a jakże około godziny 21 W pubie Ostrówek odbędą
się Zaduszki Muzyczne.
Obserwuj wątek
    • kikou Re: Zaduszki w Ostrówku 28.10.08, 17:02
      Czy będzie tam Tadeo?
      • Gość: Tadeo P_fun Re: Zaduszki w Ostrówku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 17:21
        Jeśli będzie tam Tadeo P???? Jeśli będzie, to przychodzę w ciemno!
        No, ostatecznie może być pozy. Też chłopak dobrze gra. Lubię jego basior!
        • kikou Re: Zaduszki w Ostrówku 28.10.08, 17:34
          Hmm czyli go nie będzie ale co tam i tak bym nie przyszła.
          • Gość: pozy Re: Zaduszki w Ostrówku IP: *.chello.pl 30.10.08, 14:25
            Nie lubisz muzyki????
            • kikou Re: Zaduszki w Ostrówku 30.10.08, 14:30
              Nie w tym rzecz...:-(
              • Gość: pozy Re: Zaduszki w Ostrówku IP: *.chello.pl 30.10.08, 15:36
                przepraszam ,żartowałem... Chyba nie ma na świecie człowieka ....itp
                • kikou Re: Zaduszki w Ostrówku 30.10.08, 19:09
                  Możesz jasniej?Chyba nie trafiłeś...
                  • grubyfacio Re: Zaduszki w Ostrówku 30.10.08, 19:29
                    Panie Pyrlandzki,napisz Pan,że Tadeo będzie na pewno.Będzie większa
                    frekwencja.Odmieńcy,szaleńcy,psychopaci,kobiety z brodą,zawsze
                    przyciągali gawiedź.
                    • kikou Re: Zaduszki w Ostrówku 30.10.08, 19:34
                      Pyrlandzki?Co to znaczy?
                      • Gość: pozy Re: Zaduszki w Ostrówku IP: *.chello.pl 30.10.08, 20:11
                        He he ,ales dowcipny panie..no mniejsza z tym.Może ja też na Cię wymyślę coś he
                        he .Ale mnie rozbawiłeś....
                        Ale wtedy nie czułbym się chyba dobrze.A poza tym mogło by dojść
                        do jakiś awantur,rękoczynów(broń boże z mojej strony)między stronnikami a
                        oponentami p TP.
                        • kikou Re: Zaduszki w Ostrówku 30.10.08, 20:23
                          Dalej nie otrzymałam odpowiedzi
                          • Gość: pozy Re: Zaduszki w Ostrówku IP: *.chello.pl 30.10.08, 22:10
                            I wydaje mi się ,mam nadzieję,he he- że nie otrzymasz.
                        • grubyfacio Re: Zaduszki w Ostrówku 30.10.08, 22:35
                          Fuckt.Na liście Miszcza,jest wiele miejsc,gdzie wolałby się nie
                          pojawiać.Są też takie,gdzie nie zaciągniesz go nawet wołami.No cóż
                          taki charakter.Wicie,rozumicie,wredni zawistnicy czają się wszędzie.
                          • Gość: pozy Re: Zaduszki w Ostrówku IP: *.chello.pl 31.10.08, 00:35
                            A poza tym tam na krechę ani tym bardziej za darmo nie dają.
                            • tewu1 Re: Zaduszki w Ostrówku 31.10.08, 14:32
                              panie Ireneuszu P. Pan Pabisiak reguluje swoje rachunki w
                              odróżnieniu do pana.Przypomnę forumowiczom,że to pańskie długi w
                              stosunku do Pana Pabisiaka ściągał komornik.
                              • Gość: pozy Re: Zaduszki w Ostrówku IP: *.chello.pl 31.10.08, 17:47
                                No cóż,ale mi dowaliłeś Tadeo.Mimo wszystko zapraszam.Pierwsze piwo
                                stawiam ja.
                                • grubyfacio Re: Zaduszki w Ostrówku 31.10.08, 18:05
                                  Zmartwię Cię pozy.Nie tylko pierwsze,ale musiałbyś każde
                                  następne.Tak wielcy miszczowie,jak Nasz Miszcz,nie zwykli stawiać
                                  takim maluczkim,jak my.
                                  • kikou Re: Zaduszki w Ostrówku 31.10.08, 18:30
                                    ALE JAK ZA TO ZGRABNIE I NIEWINNIE TO ROBI...ale odbiegliście od tematu.
                                    • Gość: pozy Re: Zaduszki w Ostrówku IP: *.chello.pl 31.10.08, 18:41
                                      No właśnie.Dzięki.Śpiewać będzie Natalia z zespołem.
                                      Utwory tych ,którzy odeszli...
                                    • grubyfacio Re: Zaduszki w Ostrówku 31.10.08, 19:01
                                      Ale CO robi zgrabnie i niewinnie?Podejrzewam,że wiem o co Ci kikou
                                      chodzi.Gdybyś była jedną z orżniętych, diametralnie zmieniłabyś
                                      optykę
                                      • kikou Re: Zaduszki w Ostrówku 31.10.08, 19:20
                                        Kurczę,nie miałam TEGO na myśli nie zostałam orżnięta ale....zresztą nie zrozumiałeś tego co napisałam.Pozdro
                                        • Gość: ciekawski Re: Zaduszki w Ostrówku IP: *.chello.pl 31.10.08, 22:00
                                          hłe hłe -robi się ciekawie.
                                          • Gość: pozy Re: Zaduszki w Ostrówku IP: *.chello.pl 09.11.08, 20:40
                                            A było ciekawie....i muzycznie i towarzysko.A w czwartek znowu będą
                                            dzwięki....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka