GoĹÄ: pozy IP: *.chello.pl 28.10.08, 15:54 2listopada ,a jakże około godziny 21 W pubie Ostrówek odbędą się Zaduszki Muzyczne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Tadeo P_fun Re: Zaduszki w Ostrówku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 17:21 Jeśli będzie tam Tadeo P???? Jeśli będzie, to przychodzę w ciemno! No, ostatecznie może być pozy. Też chłopak dobrze gra. Lubię jego basior! Odpowiedz Link Zgłoś
kikou Re: Zaduszki w Ostrówku 28.10.08, 17:34 Hmm czyli go nie będzie ale co tam i tak bym nie przyszła. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pozy Re: Zaduszki w Ostrówku IP: *.chello.pl 30.10.08, 14:25 Nie lubisz muzyki???? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pozy Re: Zaduszki w Ostrówku IP: *.chello.pl 30.10.08, 15:36 przepraszam ,żartowałem... Chyba nie ma na świecie człowieka ....itp Odpowiedz Link Zgłoś
kikou Re: Zaduszki w Ostrówku 30.10.08, 19:09 Możesz jasniej?Chyba nie trafiłeś... Odpowiedz Link Zgłoś
grubyfacio Re: Zaduszki w Ostrówku 30.10.08, 19:29 Panie Pyrlandzki,napisz Pan,że Tadeo będzie na pewno.Będzie większa frekwencja.Odmieńcy,szaleńcy,psychopaci,kobiety z brodą,zawsze przyciągali gawiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pozy Re: Zaduszki w Ostrówku IP: *.chello.pl 30.10.08, 20:11 He he ,ales dowcipny panie..no mniejsza z tym.Może ja też na Cię wymyślę coś he he .Ale mnie rozbawiłeś.... Ale wtedy nie czułbym się chyba dobrze.A poza tym mogło by dojść do jakiś awantur,rękoczynów(broń boże z mojej strony)między stronnikami a oponentami p TP. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pozy Re: Zaduszki w Ostrówku IP: *.chello.pl 30.10.08, 22:10 I wydaje mi się ,mam nadzieję,he he- że nie otrzymasz. Odpowiedz Link Zgłoś
grubyfacio Re: Zaduszki w Ostrówku 30.10.08, 22:35 Fuckt.Na liście Miszcza,jest wiele miejsc,gdzie wolałby się nie pojawiać.Są też takie,gdzie nie zaciągniesz go nawet wołami.No cóż taki charakter.Wicie,rozumicie,wredni zawistnicy czają się wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pozy Re: Zaduszki w Ostrówku IP: *.chello.pl 31.10.08, 00:35 A poza tym tam na krechę ani tym bardziej za darmo nie dają. Odpowiedz Link Zgłoś
tewu1 Re: Zaduszki w Ostrówku 31.10.08, 14:32 panie Ireneuszu P. Pan Pabisiak reguluje swoje rachunki w odróżnieniu do pana.Przypomnę forumowiczom,że to pańskie długi w stosunku do Pana Pabisiaka ściągał komornik. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pozy Re: Zaduszki w Ostrówku IP: *.chello.pl 31.10.08, 17:47 No cóż,ale mi dowaliłeś Tadeo.Mimo wszystko zapraszam.Pierwsze piwo stawiam ja. Odpowiedz Link Zgłoś
grubyfacio Re: Zaduszki w Ostrówku 31.10.08, 18:05 Zmartwię Cię pozy.Nie tylko pierwsze,ale musiałbyś każde następne.Tak wielcy miszczowie,jak Nasz Miszcz,nie zwykli stawiać takim maluczkim,jak my. Odpowiedz Link Zgłoś
kikou Re: Zaduszki w Ostrówku 31.10.08, 18:30 ALE JAK ZA TO ZGRABNIE I NIEWINNIE TO ROBI...ale odbiegliście od tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pozy Re: Zaduszki w Ostrówku IP: *.chello.pl 31.10.08, 18:41 No właśnie.Dzięki.Śpiewać będzie Natalia z zespołem. Utwory tych ,którzy odeszli... Odpowiedz Link Zgłoś
grubyfacio Re: Zaduszki w Ostrówku 31.10.08, 19:01 Ale CO robi zgrabnie i niewinnie?Podejrzewam,że wiem o co Ci kikou chodzi.Gdybyś była jedną z orżniętych, diametralnie zmieniłabyś optykę Odpowiedz Link Zgłoś
kikou Re: Zaduszki w Ostrówku 31.10.08, 19:20 Kurczę,nie miałam TEGO na myśli nie zostałam orżnięta ale....zresztą nie zrozumiałeś tego co napisałam.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ciekawski Re: Zaduszki w Ostrówku IP: *.chello.pl 31.10.08, 22:00 hłe hłe -robi się ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pozy Re: Zaduszki w Ostrówku IP: *.chello.pl 09.11.08, 20:40 A było ciekawie....i muzycznie i towarzysko.A w czwartek znowu będą dzwięki.... Odpowiedz Link Zgłoś