Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

sukienki F&F

30.11.09, 16:03
    jak wam sie podobają te sukienki ?
    www.odziezwtesco.pl/gallery/img/2
    widzialam je w tesco w różnych kolorach -kobalt, szminkowy róż, czerwien,
    jasny fiolet - materiał dzianinowy, były za 109 zl - troche drogo, bo material
    i szycie bez rewelacji, na wieszaku wyglądają nijako, ale na sylwetce ładnie
    sie ukladają..powiem szczerze że mi one siegaja do kolan, a na modelkach są
    mini:)))ale ja mam 166 cm wzrostu tylko:D
    Obserwuj wątek
      • ola.otiska Re: sukienki F&F 30.11.09, 19:24
        Ja mam taka sukienkę z tesco: yfrog.com/6wsukienj
        Wyszła jak bym miała wielki brzuch - tak sie ulożyła bo jest jak by odcinana pod biustem. Jest bez ramion. Kupiłam ja w wakacje na wyprzedaży więc pewnie juz takich nie ma bo jest z zeszłej kolekcji, ale zapaciłam za nia 40 zł :) Nie wiem czy to dzianina bo nigdy sie na tym nie znałam ale jest z 97 % bawelny i 3% elastanu więc może to dzianina:) Sukienka bardzo fajna, super kolor wyglada ale sie strasznie giecie. szłam w niej na wesele i jechalam do kościola autem i była już mega wymieta.
        Nie wiem czy bym ja kupiła za 100 zł, chyba ze by była koloru czarnego - prosta, bardziej uniwerslana. Ale ogólnie kolor robił furorę :)
        • silencia22 Re: sukienki F&F 30.11.09, 20:16
          tez mam te sukienki co Ty, tyle że w kolorze bardziej pomarańczowym/koralowym i
          jeszcze czarną,fiolet i w grochy - śliczny ten róż,moja siostra ma tę co Ty:)
          własnie w tej kolekcji te z guzikami są też w tym kolorze...zastanawiam się nad
          nią:)
        • nothing.at.all Re: sukienki F&F 30.11.09, 22:09
          Dla mnie już nie było rozmiaru, za późno pojechałam, bo też taką chciałam.
          A co do autorki wątku - widzialam tą sukienkę na żywo, jest taka sobie.
          • nieszenka Re: sukienki F&F 01.12.09, 08:56
            Ja mam dokładnie tę sukienkę,
            www.we-dwoje.pl/sukienki;spodnice;i;spodnie;ff;-;jesien-zima;09;10,artykul,14145.html?foto_id=35
            Kupiłam w zeszły piątek za 50% ceny czyli ok 55 zł. Sukienka jest porządnie uszyta i bardzo dobrze układa się na sylwetce. Ja mam 175 i mi ona sięga jakieś 5 cm przed kolana. Akurat w sam raz
        • nieszenka Re: sukienki F&F 01.12.09, 08:59
          Tę sukienkę której zdjęcie wkleiła ola.otiska, też mam fioletową, ona jest
          cienka bawełniana, na lato, była z kolekcji letniej, ja zapłaciłam za nią 30 zł
          i tez jestem z niej bardzo zadowolona.
      • wanilkowa Re: sukienki F&F 01.12.09, 09:54
        Ładne;)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka