redrabbit-2 09.01.10, 12:23 Szukam butow,te niestety dla mnie za drogie:( Moze ktos widzial podobne? www.allsaints.com/product/?page=1&category_id=331&&prod_desc_id=5051214545950&position=4 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudapaskuda Re: buty,all saints 09.01.10, 15:43 W zwykłych obuwniczych chyba raczej takich nie będzie. Polecam poszukać na Allegro lub w sklepach wojskowych/demobilach tzw. opinaczy albo dokupić lub dorobić u kuśnierza te zapinane na klamerki pasy i nosić do glanopodobnych, sznurowanych butów (swoją drogą na Allegro można kupić bardzo podobne do modeli z All Saints buty Zary, takie czarno-grafitowe, lekko przecierane). Odpowiedz Link Zgłoś
geene Re: buty,all saints 09.01.10, 16:47 Poszukaj w sieciówkach. Ja 3 czy 4 lata temu kipiłam podobne w Benettonie. Odpowiedz Link Zgłoś
jazza.nova Re: buty,all saints 09.01.10, 18:00 Poszukaj tutaj: www.catfootwear.com/UK/en-GB/Home.mvc.aspx Ja swoje ciemnoszare oficerki kupilam wlasnie tam, sa niezniszczalne i swietnie sie nosza. Buty tej firmy maja zwykle "industrialny" wyglad, moze znajdziesz cos dla siebie. j. Odpowiedz Link Zgłoś