Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sonia Rykiel - ubrania w H&M - ale kiedy?!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.10, 19:47
    Sonię Rykiel znam - gdy byłam dzieckiem mama miała takie perfumy, kojarzyło mi się to z modą, elegancją :) Teraz wiem,że to nie dla mnie...
    Dziś zobaczylam to:
    www.amanita.pl/?id=392 i :-D
    pewnie ceny nie na moją kieszeń ;( Ale chciaabym chociaż przymierzyć. Nie wiecie, czy to już jest w sklepach bo bym pojechala...
    Obserwuj wątek
      • Gość: magrait Re: Sonia Rykiel - ubrania w H&M - ale kiedy?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.10, 19:48
        aha, bo tam napisali,że w lutym, ale kiedy w lutym - już jest czy 28 lutego będzie...
      • majeczka11 Sonia Rykiel 05.02.10, 12:57
        Też właśnie nie wiem! Dziś jade na zakupy więć się rozejrzę za tymi ubraniami
        w H&M. Mi się jakoś ta kolekcja za bardzo nie podoba jest bardzo hmm..
        dziecinna. tak mi się wydaje!;-);-
        • Gość: Alice Re: Sonia Rykiel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 17:41
          W tamtym linku ubrania rzeczywiście troche dziecinne, choć tez zalezy z czym się zestawi. No i może starsza pani by dziwnie w tym wyglądala, ale nastolatki/młode dziewczyny - why not?
          Ale przy okazji oblukałam inne arty na stronie, która podałaś i wydaje mi się, że te rzeczy sa całkiem-całkiem:
          www.amanita.pl/?id=396
          Może niekoniecznie broszki z napisami, ale większość tych rzeczy jak dla mnie ok.
      • Gość: gosia Re: Sonia Rykiel - ubrania w H&M - ale kiedy?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 22:35
        20 lutego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka