maitresse.d.un.francais 23.02.10, 00:37 można kupić torby Eastpak? Tylko proszę mi nie pisać, że okropne. Lubię shoppperki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agattka_84 Re: Gdzie w Warszawie albo polskim sklepie netowy 01.03.10, 16:30 W Galerii Mokotów na pierwszym piętrze w sklepie, który ma m.in. dużo walizek. Nie pamiętam nazwy. Odpowiedz Link Zgłoś
durneip Re: Gdzie w Warszawie albo polskim sklepie netowy 01.03.10, 16:35 Barakuda. i w ogóle we wszystkich Barakudach i jeszcze u Jachimka na Sochaczewskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Gdzie w Warszawie albo polskim sklepie netowy 01.03.10, 22:18 Barakuda mi mówiła, że u nich nie ma! Tzn. eastpak jest, ale nie torby na ramię, a tylko podróżne. Odpowiedz Link Zgłoś
agattka_84 Re: Gdzie w Warszawie albo polskim sklepie netowy 02.03.10, 08:56 A ja właśnie w tej Barakudzie kupiłam torbę Eastpak. Wprawdzie to było jeszcze za czasów studenckich, ale nie aż taka prehistoria. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Gdzie w Warszawie albo polskim sklepie netowy 02.03.10, 15:37 agattka_84 napisała: > > A ja właśnie w tej Barakudzie kupiłam torbę Eastpak. ale typu shopper? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: chodzi o taką torbę 04.03.10, 15:32 www.botteroski.com/negozio/ProdImages/eastpak-shopper-X.jpg Odpowiedz Link Zgłoś