Gość: kkk Re: co mam dziś na sobie?? IP: *.realestate.net.pl 24.02.04, 13:13 Dzisiaj pracowałam z rodzinami dzieci niepełnosprawnych. Założyłam do pracy bakłażanowy kostium ze spodniami (całość - lekko sportowy krój), bluzkę koszulową beżową w jakieś mereżkowe (powycinane drobno) kwiatki. Czarne długie kozaczki. Srebrna biżuteria (minimalnie). Nie chce mi się sprawdzać metek, jestem zmęczona. (Spróbowałam. Trudno się pisze o rzeczach tak nieistotnych, ale skoro pojawił się temat to pewnie czemuś służy.) Odpowiedz Link Zgłoś
molo00 Re: co mam dziś na sobie?? 24.02.04, 13:52 słuzy zabawie! a ja własnie wychodzę z domu przebiec się dookoła bloku, zeby mi mózg odpoczął od nauki: jeansy wrangler bluza z kapturem czerwona bezowa sportowa kurteczka butki ecco z półki dziecięcej w sklepie;) czpeczka zrobiona na drutach przez znajomą taka pilotkowata pzdr molo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona bawarczyka Re: co mam dziś na sobie?? IP: *.pool.mediaWays.net 24.02.04, 13:56 co mam na sobie??? Dirndl, rzecz jasna. A pod spodem bielizna? Nie, nie nosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgo Re: co mam dziś na sobie?? IP: *.compower.pl 24.02.04, 14:41 Yhhh Dzis zjezdziłam cały Kraków za zasilaczem do kompa ktory wczoraj mi sie usmażył. Ubrana dzis jestem w kawową bluzie z długim rekawem brak na niej oczojebnego logo ale to Morgan ,granatowe mocno wytarte biodróweczki diesla ymmm sa sliczniutkie,czarny stanik zapinany na szyi (uwielbiam ten model wiec wszystkim moim stanikom przerabiam zapiecia)ten ktory mam na sobie to Details do tego czarne stringi z tej samej kolekcji . Mam odkręt na punkcie przerabiania wszystkiego to u mnie standard, ucinam ,skracam ,doszywam ba! nawet zmieniam kolory mam kilka oddanych firm krawieckich i farbiarni ktore realizują moje wizje. A wogole to nie mam jakichs zawrotnych ilosci ciuchow , no moze z wyjatkiem kurtek , ale generalnie stawiam jakosc nad ilosc wole jedną rzecz z klasą niz całą szafe tandety.Wydaje ogromne sumy na ciuchy w firmowych sklepach ale kupuje rowniez na wyprzedazach i w netowych secondhandach jakimi sa aukcje. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: co mam dziś na sobie?? 27.02.04, 17:38 Gość portalu: małgo napisał(a): > na generalnie stawiam jakosc nad ilosc wole > jedną rzecz z klasą niz całą szafe tandety.Wydaje ogromne sumy na ciuchy w > firmowych sklepach ale kupuje rowniez na wyprzedazach i w netowych > secondhandach jakimi sa aukcje. Ha! Popieram i postępuje podobnie. Z tym, ze korzystam z second-handów (inaczej lumpeksów - piekne językowo słówko) w realu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk ha ha ha ha ha!!! IP: *.jci.com 24.02.04, 17:30 super :))) wlasnie poznalam nowe slowo :) dzieki i pozdrawaim, kk Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: co mam dziś na sobie?? 24.02.04, 16:02 a ja mam na sobie zadużą(jak to się pisze?)koszulę mojego faceta,fioletową,marki IPURI(?),dżinsy granatowe z haftem,nie znam marki,białe majtki i wielkie kolczyki-motyle. Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: co mam dziś na sobie?? 24.02.04, 16:10 nie mam butów,jestem boso,siedzę w domu i myślę czy wybrać się na pierwsze zajęcia w tym semestrze,ale chyba odpuszczę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: co mam dziś na sobie?? IP: *.ssnet.pl / *.ssnet.pl 24.02.04, 16:22 a ja Was zaskocze ,siedze w majtkach i staniku i czekam na mężą:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monmal Re: co mam dziś na sobie?? IP: 5.5R2D* / *.kcc.com 24.02.04, 16:25 ALE JAKIEJ FIRMY ????!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okrąglutka Re: co mam dziś na sobie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 16:34 A ja Wam wszystkim zazdroszczę! Jestem w 36 tygodniu ciąży, mam grypę, siedzę w domu i koszulce rozmiar XXL i z zazdrością czytam, że inni nakładają na siebie stringi, obcisłe dżinsy, szpilki od Prady.... Boże, kiedy ja zrzucę nadprogramowe 14 kg i nałożę coś w ludzkim rozmiarze??!! Pozdrawiam wszystkich zastanawiających się: co na siebie włożyć... Odpowiedz Link Zgłoś
molo00 Re: co mam dziś na sobie?? 24.02.04, 16:36 to pomyśl sobie, ze niektóre z nas zazdroszczą Ci, ze masz taki powód do bycia okrąglutką. A jak się dzidzia urodzi to jeszcze sobie ponosisz te wszystkie smieszne rzeczy Pozdrawiam cieplutko molo Odpowiedz Link Zgłoś
niuniaszka Re: co mam dziś na sobie?? 24.02.04, 16:55 siedze w pracy a po pracy na ploty z kolezanka ciemnozielona koszula z tesco, kremowy podkoszulek na ramiaczkach mi wystaje, bo sie koszula troche skurczyla/biust mi urosl (do wyboru), spodnie takie niby tweedowe, szerokie, bezowe, z kantem, troche przyduze (prezent od mamy) buty czarne, wygodne (bo z zeszlego roku) skarpetki czarne (chociaz nie do pary, ale nie widac) stanik bialy nieuzbrojony a majtki czarne, bawelniane, najzwyklejsze pod sloncem. I dziekuje niebiosom, ze moja firma zrezygnowala z mundurkow... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: co mam dziś na sobie?? 27.02.04, 17:41 Gość portalu: okrąglutka napisał(a): > A ja Wam wszystkim zazdroszczę! Jestem w 36 tygodniu ciąży, mam grypę, siedzę w > > domu i koszulce rozmiar XXL i z zazdrością czytam, że inni nakładają na > siebie stringi, obcisłe dżinsy, szpilki od Prady.... Hehe. Nie mam ani jednych szpilek ( a zwlaszcza od Prady, absurd!),podkoszulki (dzienne) i T-shirty nosze męskie L albo XL, stringów nie uznaje, a dzinsy mam wygodne. A jako zywo w ciązy nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
martynka_20 Re: co mam dziś na sobie?? 24.02.04, 16:48 moje słynne już jeansy levisa do sprzątania są na mnie za duże (mam czarne i błekitne niby w tym samym rozmiarze, czarne leżą świetnie, a te paskudy...) i dlatego chodzę w nich po domu. poza tym, to chyba czepiacie się mnie dla samego czepiania ;) dziś (uczelnia, biblioteka, szybkie zakupy) -szare szerokie spodnie i marynarka Jackpot -biały t-shirt sisley -bielizna unno bezszwowa w kolorze indygo -podkolanówki marylin -wielka torba skórzana -ulubione czarne trzewiczki -czarny płaszczyk -1 rękawiczka (drugą zgubiłam w tramwaju) Odpowiedz Link Zgłoś
aud-rey Re: co mam dziś na sobie?? 24.02.04, 17:34 Hm... no to teraz ja :D Własnie wrocilam do domu ze spacerku z pieskiem. Mam na sobie: - majtki (takie a'la szorty) i stanik Frodo - szaro-niebieskie z jakimis kwiatkami czy cos, cieniutkie i elastyczne - czarna koszulke z dekoldem w serek - bez metkową :P - czerwoną, ciepłą bluze Nike zapinaną na zamek z kapturem - biale spodnie (biodrowki) Nike - skarpetki szare - bez metkowe Nie wiem jak wy ale kiedy ja przekraczam prog domu to od razu zrzucam z siebie "normalne" ciuchy i przebieram sie na domowo tak wiec duzo wam o moim "stylu" ten post nie powie :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk dzis znowu biuro, potem szkola IP: *.jci.com 24.02.04, 17:28 czarny sweterek spodnica bezowa do pol lydki, rozporek z boku, delikatny czarny desen czarne kozaki na obcasie, bez noska calkiem elegancko (jak na mnie :) ale z braku plaszcza zostalo czerwone poncho z wczoraj. i plecak, to z lenistwa, zeby kluczy itp. nie przekladac do torebki niech no sie tylko ociepli! Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: co mam dziś na sobie?? 24.02.04, 17:57 właśnie wróciłam z pracy... buty zrzuciłam już w progu, tak więc siedzę sobie przed komputerem ubrana w cieniutkie czarne rajstopy czarne getry dżinsową ciemno granatową spódnicę levis'a czarną koszulkę z długim rękawem, na nią szarą portfelową koszulkę... aha, no i bieliznę... niebieskie majtasy biodrówki, kolorowy stanik i beżową haleczkę w czarne groszki... Uff! chyba tyle na teraz! idę się przebrać w coś domowego :-) jeszcze do was zajrzę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
negra29 Re: co mam dziś na sobie?? 24.02.04, 19:03 od kilku dni jestem ubrana wyłacznie w srebro i złoto. Nie tylko biżu, także stroje.Nie tylko stroje, także bielizna. Nie tylko bielizna, także i buty. Mam złoty w kolorycie makijaż. Byłam na doklejaniu włosów , musiałam NATYCHMIAST mieć długie. Są koloru czarnego i są jedynym czarnym akcentem w mej fizis. O duszy tu nie piszemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feeme Re: co mam dziś na sobie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 19:44 A ja siedzę caalusieńka naga, bardzo tak lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: co mam dziś na sobie?? 24.02.04, 21:00 Wyszłam do biblioteki tudzież do kompa ( w domu takowego nie mam) i wlożyłam na się ciuchy nastepujące: spodnie Lee z lumpeksu jak poprzednio bluza piękna wielka męska koloru śliwkowego Wrangler z outletu Factory pod Warszawa buty Adidas takie co to wyglądają jakby przód miały z gumy czarne z czarnymi paskami szalik szary wełniany Esprita kurtka, plecant i zegarek jak wyżej (zegarek mam tylko jeden, plecant codzienny tez jeden i drugi elegancki; trzeci letni - udający wojskowy) czapka z czarnego polaru nie pamiętam skąd ( nie lubie, ale obydwie z demobilu sie piorą, hehe). Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu co za wątek, jezu 24.02.04, 21:09 na sobie mam pianka do włosów wellaflex, psiknięcie 20 gr? rozciągnięty t-shirt, sztuk jeden, 5 zł rozciągnięte spodnie z dresu, sztuk jeden, 15 zł minus zużycie w/w 50% skarpetki 2 zł z dziurą zaszytą na palcu, sztuk dwie, czyli wartość skarpetek 50 groszy majtki 3 zł, sztuk jeden podpaska always, sztuk jeden, 1 zł nie wydepilowane nogi, minus zużycie depilatora nie zjedzona kolacja, minus produkty spożywcze nie dospany sen, minus zużycie łóżka i pościeli nie nauczone życie, minus zużycie szarych komórek Odpowiedz Link Zgłoś
negra29 Re: co za wątek, jezu 24.02.04, 21:53 r.richelieu napisała: > na sobie mam > > pianka do włosów wellaflex, psiknięcie 20 gr? > rozciągnięty t-shirt, sztuk jeden, 5 zł > rozciągnięte spodnie z dresu, sztuk jeden, 15 zł > minus zużycie w/w 50% > skarpetki 2 zł z dziurą zaszytą na palcu, sztuk dwie, czyli wartość skarpetek > 50 groszy > majtki 3 zł, sztuk jeden > podpaska always, sztuk jeden, 1 zł > nie wydepilowane nogi, minus zużycie depilatora > nie zjedzona kolacja, minus produkty spożywcze > nie dospany sen, minus zużycie łóżka i pościeli > nie nauczone życie, minus zużycie szarych komórek > Nareszcie!.... sensowny - jakich mało- odzew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochanica.francuza Re: co za wątek, jezu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 22:07 tylko ze "Jezu" pisze się z wielkiej litery... a odzew mile-filizofujący, choć filozofujący nie w moim guście... Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu kochanico żabojada 26.02.04, 20:37 ok, Jezu z dużej. ja wszystkie imiona i nazwiska na forum piszę jak leci nie zwracając uwagę na ważność tylko ja nie fizolo.. fiwozof.. fowi. kurde, jak to było jakie jest fowizolofanie w Twoim guście kochanico? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: kochanico żabojada 27.02.04, 17:36 r.richelieu napisała: > ok, Jezu z dużej. ja wszystkie imiona i nazwiska na forum piszę jak leci nie > zwracając uwagę na ważność > > tylko ja nie fizolo.. fiwozof.. fowi. kurde, jak to było > jakie jest fowizolofanie w Twoim guście kochanico? Dlaczego żabojada? Co to za schematy, hehe? Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu żeby nie było tak różowo 24.02.04, 22:08 zapomniałam, to od nieużywania szarych komórek, że na głowie mam cudowne pasemeczka śliwkowo-granatowe za 60zł, miałam co prawda kupić podręcznik do egzaminu z łopatologii stosowanej, no, ale nie mogłam się kochana, powstrzymać, w końcu egzamin jest ustny, a egzaminatorem mężczyzna. A w lustereczku teraz patrzę ze wszystkich stron na tą błyszczącą fryzurkę i ćwiczę najbardziej seksi pozy, a moje kumpele jak są głupie niech kójom. buziaczki, papatki, 5 nawiasów w prawo Odpowiedz Link Zgłoś
negra29 Re: żeby nie było tak różowo 24.02.04, 22:13 r.richelieu napisała: > zapomniałam, to od nieużywania szarych komórek, że na głowie mam cudowne > pasemeczka śliwkowo-granatowe za 60zł, miałam co prawda kupić podręcznik do > egzaminu z łopatologii stosowanej, no, ale nie mogłam się kochana, powstrzymać, > > w końcu egzamin jest ustny, a egzaminatorem mężczyzna. A w lustereczku teraz > patrzę ze wszystkich stron na tą błyszczącą fryzurkę i ćwiczę najbardziej seksi > > pozy, a moje kumpele jak są głupie niech kójom. > > buziaczki, papatki, 5 nawiasów w prawo Nie napisałaś powyższego szczerze. Ale się szczeże. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: żeby nie było tak różowo 24.02.04, 22:35 niech szczeznę jeśli to nieszczerze mam 3 szafy pełne spódniczek, sukieneczek, spodenek, bluzeczek, marynareczek, majteczek, staniczków i bucików Odpowiedz Link Zgłoś
negra29 Re: żeby nie było tak różowo 25.02.04, 00:08 r.richelieu napisała: > niech szczeznę jeśli to nieszczerze > > mam 3 szafy pełne spódniczek, sukieneczek, spodenek, bluzeczek, marynareczek, > majteczek, staniczków i bucików niemniej jednak zasób szaf twych nie moze zaprzeczyć mej tezie, że twe powyższe enuncjacje były li_tylko żartobliwe. PS.zasobów 3-ech szaf grtuluję - a tu szczególnie: spodenków, majteczków,staniczków,spódniczków,bluzeczków, marynareczków, buciczków, fintyfluszków,tampaksików,cycuszków,body'szków,rękawiczsków, minetków,sztucznych zębów,lokówek,anglezów,sznurówek,haleczków,krynolinów,.i ect., ect. z szacunkiem się kreślę, Negra'29 Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt ojejunku! 25.02.04, 23:41 zesiunkalam sie w majteczki z koroneczki i za chwilunie sikne ponownie w droguni do lazieneczki, na mysl o tym fajniutkim wateczku. 10 w prawo z wykrzyknikiem Odpowiedz Link Zgłoś
conena hehehehe znakomite podsumowanie <lol> 25.02.04, 21:49 r.richelieu napisała a conena sie uśmiała! drogie panie zostałyście bezbłędnie podsumowane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kvi :) IP: *.big.pl / 195.94.207.* 27.02.04, 14:05 Jesteś w dechę!!!!!! *--x- Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: co mam dziś na sobie?? 25.02.04, 09:35 Dziś pod koszulą i krawatem mam na sobie stringi mojej żony i jej staniczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniaWarszawa Re: co mam dziś na sobie?? IP: *.acn.pl 25.02.04, 10:26 25 dzień lutego,środa,godz. 10.16 W nocy zasnęłam o 3.50 choć spać położyłam się przed północą.Zostałam obudzona o 8.30 choć mogłabym spać do 11. Co mam na sobie? NA GŁOWIE SIANO,od wiercenia się w nocy przed zaśnięciem (a przez cholerne 4 godziny można się przewiercić wieeeeeele razy).Koszt minimalny,choć Jaga Hupało wzięłaby pewnie z 1500 zł. NA TWARZY ZŁOŚĆ,że akurat dziś moi beznadziejni sąsiedzi (nie znam osobiście,więc mogę tak napisać) postanowili wymieniać okna i od samego rana,a konkretnie od rzeczonej 8.30 ekipa montująca te okna przewierca się przez pół bloku.Mam nadzieję,że im te okna ptaki zasrają!A koszt? Jakieś 1000 zł,za te nieszczęsne okna. NA NOGACH KIWI,bo wróciłam wczoraj zmęczona i nie chciało mi się golić.A znając moje szczęście nawet gdybym ogoliła,to przez noc i tak kiwi by odrosło.Na jedno wychodzi.Ceną jest złe samopoczucie.Wyceniam na 1000000zł! Jakby to wszystko podliczyć,prowadzę szalenie luksusowy styl życia.Tylko gdy patrzę w lustro kobiety luksusu jakoś nie widzę :-( Dlatego uciekam albo pod kołdrę ukryć się przed światem na resztę dnia,albo coś z sobą zrobić bo chyba jednak muszę jechać do pracy.A nie pracuję pod kołdrą niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciaew Re: co mam dziś na sobie?? IP: *.pl 29.02.04, 21:03 hmmm... dziwnie tu piszecie.., tak jakby marka była w tym wszystkim najważniejsza.. ja w domu, przed kompem chce być swobodna. i właśnie dlatego am na sobie czarny koronkowy stanik (nie mam pojecia jakiej firmy) i takie same majtki (udało mi się trafić w komplet). do tego różowe skarpetki-podkolanówki w paseczki, w przeważającej części różowe, wiem ,to może i nie pasuje... pewnie lepsze byłybypończochy, najlepiej kabaretki... no i buty na odpowiednim obcasie :) no ale ja jestem u siebie, i chcę być swobodna. i właśnie dlatego tak jestem ubrana... i jeszcze jedno, nie mam makijażu, tylko krem nawilżająvy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba Re: co mam dziś na sobie?? IP: 217.96.18.* 25.02.04, 12:57 Słuchajcie, mała niekonsekwencja w opisach. Nie podajecie często czy nosicie rajstopy, czy skarpetki ;)) Co preferujecie ? Pzdr dziewczyna z biura w czarnych skarpetkach za 4 zł :) Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: co mam dziś na sobie?? 02.03.04, 10:52 Gość portalu: saba napisał(a): Pzdr dziewczyna z biura w > czarnych skarpetkach za 4 zł :) ale skarpetki-skarpetki, czy skarpetki-antygwałtki??? Ojejku! Co za wątek :))) Doczytam do końca i też się dopiszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: co mam dziś na sobie?? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.02.04, 13:04 Cześć . Ja mam na sobie bordową bluzkę i jeansy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: co mam dziś na sobie?? IP: *.71.107.41.213.rev.coltfrance.com 25.02.04, 14:31 Od góry :stanik czarny Lormar, bokserki białe z koronki Intissimi,czarny obcisły golf z krótkim rękawem Terranowa, czarna spódnica trapezowa 3/4 Promod, rajstopy czarne 60-tki Marlyn, botki długie sznurowane czaarne ze skóry Prima Moda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chop Re: co mam dziś na sobie?? IP: 62.233.184.* 25.02.04, 14:55 buty,skarpety, majtki,koszule krawat i graniaka Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Kuźwa! Dzieciory z beverly hills! 25.02.04, 15:39 To mogła wymyślić tylko panienka z bogatego domu! Napisz jeszcze obok metek ceny twoich firmowych ciuszków...na pewno zainteresuje to ludzi których nie stać nawet na 1 twojego timberlanda... "Za to ona od pierwszych życia chwil rozpieszczona, DineyLandy, Pewexy, piętra w kolejnych domach, Vogue, Rykiel Sonia, browar Corona - to normalne, nie ma się tu z czym afiszować (...) Ona w najlepszych restauracjach jada z bratem, rano na śniadanie łosoś do kanapek. Ona z podgrzewaniem kupiła łóżko wodne, taki bajer, choć do seksu trochę nie wygodne". www.wwo.pl/teksty/wewlasnejosobie/wwo.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgo Re: co mam dziś na sobie?? IP: *.compower.pl 25.02.04, 16:30 Mimo ze miałam dzis spotkanie z hymm powiedzmy powaznym klientem zaprezentowałam nie elegancje lecz nonszalancje. Ubrałam biało rozową bluzke , dzinsowe troszke wytarte biodrowki rybaczki całosc diesla do tego biało niebieskie kozaki niska szpilka i dodatki biały pasek + torebka taka do łapy Akurat w tym przypadku mogłam sobie na to pozwolic i absolutnie nie spedziłam wczorajszego wieczoru na doborze garderoby na dzisiejszy dzien. Zazwyczaj jednak idąc na oficjalne spotkanie staram sie ubierac elegancko choc taki klasyczny look to zdecydowanie nie to co lubie :/ dzis odpusciłam, btw myslałam ze tego typu wątki mogą byc inspirujące... Odpowiedz Link Zgłoś
martynka_20 Re: co mam dziś na sobie?? 25.02.04, 21:31 wykłady... -czarna koszula -żółta (złotawa?) kamizelka z golfem -czarna spódniczka mini z jeansu -czarne rajstopy -czarne kozaczki ze skóry -torebka z futerkiem (maleńka) -teczka na "ważne rzeczy" z czarnej skóry -czarna pikowana kurtka (zmarzłam) -czarny szal z milutkiej wełny -skórzane rękawiczki -bielizna czarniutka czarne, czarna, czarny... jutro będzie kolorowo!! Odpowiedz Link Zgłoś
rek2 Re: co mam dziś na sobie?? 25.02.04, 22:05 nie wiem czy pisali tu już jacyś chłopcy? :)) Nie? To będę pierwszy... :) Student, sportowiec. Siedzę w domu i już nic się ciekawego w sensie wyjścia nie wydarzy więc LUZIK: piżamka leciutka niebieska :) rozpinana pod szyją na trzy guziki. Dzięki zmysłowej, białej krateczce z przodu wygląda jak fajna bluza.Spodnie w tym samym kolorze. Podkoszulka obcisła z szeleczkami dwiema, niczym z teledysków raperów z Ameryki!Slipy męskie Henderson, szare i wygodne... :)) Co wieczorny rytuał rozciągnięcia i wzmocnienia ciała spowodował, że piżamka stworzyła za wysoką temperaturę ciała i musiała zostac usunięta... Z garderoby martynki_20 stworzył bym rózne ciekawe kombinację...np: - bielizna Zara + sportowy płaszczyk, - bielizna Zara + jeans'y Levis, - bielizna Zara + zegarek, _ szalik... (to już czyba nie kombinacja) Pewnie zaraz mnie opiep... dziewczyny, nie? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
martynka_20 Re: co mam dziś na sobie?? 25.02.04, 22:45 nareszcie jakiś mężczyzna do schrupania :D pisz chłopczyku, pisz.... Odpowiedz Link Zgłoś
rek2 Re: co mam dziś na sobie?? 25.02.04, 23:14 > nareszcie jakiś mężczyzna do schrupania :D ...hmm... :) temperatura już wróciła do normy,więc...piżama wróciłą do swego pana :) ona zawsze wie jak to zrobić...zrobić mi przyjemność. W nocy mnie grzeje, wieczorem termoizoluje, nad ranem budzi swym czułym dotykiem...jesteś wspaniała. Wybaczam jej to, że nie pochodzi z żadnego arystokratycznego domu, czy choćby fabryki nazwanej imieniem dziadka z 19 wieku...wybaczam...(...tu łzy...) Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynka_j Re: co mam dziś na sobie?? 26.02.04, 00:08 rek2 napisał: > Co wieczorny rytuał rozciągnięcia i wzmocnienia ciała spowodował, że piżamka > stworzyła za wysoką temperaturę ciała i musiała zostac usunięta... i slusznie :))) > Z garderoby martynki_20 stworzył bym rózne ciekawe kombinację...np: > - bielizna Zara + sportowy płaszczyk, > - bielizna Zara + jeans'y Levis, > - bielizna Zara + zegarek, > _ szalik... (to już czyba nie kombinacja) > > Pewnie zaraz mnie opiep... dziewczyny, nie? nieee no cos ty, za co...??? za to, ze dajesz przyklady jak wg facetow powinny sie ubierac kobiety...? hej, wiecej takich wpisujacych sie panow poprosze..!! :))) pzdr kata :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubus Re: co mam dziś na sobie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 23:00 witaj katarzynko :) prosbom pieknych kobiet nie zwyklem odmawiac, wiec skoro zyczysz sobie opinii panow... to prosze: lubie gdy kobiety ubieraja sie tak, by pokazac swoja urode... co mozna baaaaaaardzo roznie rozumiec oczywiscie :) element delikatnej prowokacji rowniez jest przeze mnie bardzo mile widziany... wystajace ramiaczko od biustonosza czy topu, bielizna widoczna pod swetrem (takim grubym ;)), bluzki odslaniajace ramiona, czasem np. szeroki pasek od majteczek wystajacy nad spodnie... cos co przykuwa oko rozpustnych mezczyzn... ale odwzajemnione spojrzenie i usmiech takiej dziewczyny/kobiety gdy wie ze sie podoba... cudowne uczucie ;) pozdrawiam, kuba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia piżamę i szlafrok :( IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.02.04, 23:09 mam na sobie piżamę i szlafrok - cały dzień :( jestem chora :( Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynka_j Re: co mam dziś na sobie?? 25.02.04, 23:59 ja laze po necie i chora troszku jestem. ale twardo, nie szlafrok i pizame tylko: - jeansy terranova jakies biodrowki takie, ciemne, rozszerzane, z bezowymi szwami i haftami na tylkych kieszeniach - tshirt szary z dekoltem i kolnierzykiem, carry - skarpetki z palcami w paski czerwone z rynku - figi jakies zjechane czarna altantici - stanik blekitny bee dees, bezdrutowy i okazjonalnie czerwony polar jackpota. ano i papucie gorolskie obowiazkowo :) pzdr kata :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: co mam dziś na sobie?? IP: 217.98.107.* 26.02.04, 00:10 co to są papucie gorolskie? Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynka_j Re: co mam dziś na sobie?? 26.02.04, 00:25 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > co to są papucie gorolskie? nie wiesz..?? :)) takie skorzane pantofle jasne, ze wzorkami przeroznymi. moje maja kwiatki jakies. od muni dostalam, to nosze :) pzdr katie Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: co mam dziś na sobie?? 26.02.04, 01:17 hihi, to są papucie góralskie, gorolskie są jeszcze nie wynalezione, pewnie ja wynajdę gdy moim hipermarketowym nadam nutę gorolskości poprzez dziury w palcu wyżłobienie Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: co mam dziś na sobie?? 27.02.04, 17:45 r.richelieu napisała: > hihi, to są papucie góralskie, gorolskie są jeszcze nie wynalezione, pewnie ja > wynajdę gdy moim hipermarketowym nadam nutę gorolskości poprzez dziury w palcu > wyżłobienie hm gorol to przeciwieństwo hanysa... Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: co mam dziś na sobie?? 27.02.04, 18:11 otóż to moja droga, otóż to. Gorole są młodzi i piękni, hanysy są starzy i brzydcy Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: co mam dziś na sobie?? 01.03.04, 19:21 r.richelieu napisała: > otóż to moja droga, otóż to. Gorole są młodzi i piękni, hanysy są starzy i > brzydcy i co w związku z tym z gorolskimi papciami? a jak wyglądaja kapcie hanyskie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk czarne jeansy IP: *.jci.com 26.02.04, 23:41 czarny t-shirt, szary gruby sweter z golfem, szary humor skarpetki czarne w czerwone kotki znowu siedze w biurze i serfuje Odpowiedz Link Zgłoś
beduinka Re: co mam dziś na sobie?? 26.02.04, 00:10 teraz to ja jestem w sam ręcznik zawinięta a w ciągu dnia ubrana byłam w minispódniczkę w biało-czarną kratkę, w czarno- białą bluzeczkę i czarny żakiet. Do tego kozaczki na wysokim obcasie Odpowiedz Link Zgłoś
rek2 Re: co mam dziś na sobie?? 26.02.04, 00:49 osobiście bardzo lubię spodnie, w których dobrze wyglądam - wytarte dżinsy. Zauwazyłem dziś dziewczynę, która miała na sobie długi jasno brązowy płaszcz i artstyczny nieład na głowie...zatrzymałem się i obróciłem na pięcie... Odpowiedz Link Zgłoś
katrinko Re: co mam dziś na sobie?? 26.02.04, 11:08 Jestem w pracy - czarny golf, beżowa struksowa sukienka ciążowa, bielizna też ciążowa, bawełniana i wygodna, ciepłe rajstopy, kozaki do kolan - nieskórzane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o_yama Re: do autorki... IP: 62.233.135.* 26.02.04, 11:44 W jakim celu założyłaś ten wątek? Chce Ci się czytać i zmuszać wyobraźnię do zestawiania różowego sweterka, butów z noskami i czegoś tam jeszcze, które KTOŚ ma na sobie? jedyne ciekawe wypowiedzi to wyśmiewające ten cyrk i popisywanie się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk zmuszanie wyobrazni... IP: *.jci.com 26.02.04, 17:46 dla niektorych to nie taki znowy wielki wysilek skoro podobaja ci sie typowiedzi 'wysmiewajace ten cyrk', to moze zaloz sobie watek na ten temat?? i tam sobie siedz i czytaj. a nam daj sie pobawic. Odpowiedz Link Zgłoś