Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Poszukuje koloru

20.04.10, 19:16
    który bedzie pasował do takiego koloru jak ta sukienka z tym ,ze w rzeczywistosci jest jeszcze bardziej soczysta i nasycona ;-)
    www.sklep.prettygirl.pl/pl/sukienka-uy-10w-p-34a-010.html
    Musze koniecznie dobrać bolerko i buty .Tylko jaki kolor... biały ?

Obserwuj wątek
      • grzeszna_marta Re: Poszukuje koloru 20.04.10, 19:18
        chodzi mi o ten róż a nie srebrny kolor nie udało sie wkleić
        • annjen Re: Poszukuje koloru 20.04.10, 19:30
          jestem gorącą zwolenniczką łączenia różu z szarością. biały na pewno nie, będzie
          zbyt landrynkowy.
          • grzeszna_marta Re: Poszukuje koloru 20.04.10, 19:35
            no tak szary pieknie sie komponuje ale raczej trudno bedzie zdobyć szare bolerko
            • dirtyhookah Re: Poszukuje koloru 20.04.10, 21:49
              Szary to fajny pomysł, a w prasie modowej pełno jest teraz połączeń różu z innymi kolorami, poszukaj sobie, pewnie znajdziesz coś, co Ci się spodoba.

A co do bolerka... nie lepiej zamienić je na jakiś szal, który zarzucisz sobie na ramiona jak bolerko, a który i tak wygląda ładniej?
              • izek86 Re: Poszukuje koloru 20.04.10, 22:43
                o matko i znowu to bolerko! naprawde pomyśl nad szalem , albo chustą jakąś co
                do koloru nawet na forum widać ze króluje pódrowy róż, moje propozycje szary (
                jak już wcześniej wspomniano)i nie mysśle że bedziesz miała problem z szarym
                bolerkirem :/ czarny, bardzo ładnie wygląda, może byc jeszcze krem albo
                ciemniejszy odcień aż do beżu, i fiolecik pisze to już chyba 50 raz na tym forum
                nie ostry, nie intensywny, bardziej pastelowy i może być delikatnie brudny:)
                • izek86 Re: Poszukuje koloru 20.04.10, 22:44
                  zapomniałam dodać :)
                  www.polyvore.com/do/set?id=15616326
      • tralalumpek Re: Poszukuje koloru 20.04.10, 22:57
        jak slysze bolerko to juz mi jest zle....a co do koloru np szafir
      • grzeszna_marta Re: Poszukuje koloru 21.04.10, 09:32
        Pisze szczerze mówiac moze dopiero 2 raz w tym temacie widocznie
        wczesniej nie uzyskałam odpowiedzi ale wracajac do tematu
        uparłam się na któtkie bolerko gdyż wyglada bardzo elegancko i
        jest wygodne .Co do szala tak miałam juz raz wypad na wesele z
        szalem i szczerez powiedziwaszy cały czas musiałam poprawiac bo
        sie zsuwał ja mam się zająć młodą a nie ustannym poprawianiem
        szala i dlatego uparłam sie na bolerko .
        • malavida Re: Poszukuje koloru 22.04.10, 14:14
          Bolerko może dodać szyku co najwyżej torreadorowi na arenie, za to skutecznie oszpeci każdą, nawet najbardziej piękną i oryginalną sukienkę. Doprawdy nie rozumiem dlaczego polskie kobiety są tak głęboko przywiązane do tego kawałka szmatki. Czy widziałyście kiedykolwiek holywoodzką gwiazdę podczas gali ubraną w elegancką suknię i bolerko, która to kreacja naprawdę oszamiałaby was swoim pięknem...?! Rzadki widok...Moim zdaniem, twoja sukienka będzie najlepiej prezentowała się sama, bez żadnych narzutek typu bolerka, ale jeśli naprawdę nie wyobrażasz sobie wystąpienia w niej z gołymi ramionami, to raczej proponowałabym wieczorowy krótki smoking/żakiet lub kamizelkę:
          różowy z długimi połami
          czarny smoking z cekinami
          wieczorowy żakiet z cekinami
          bolerko z lamy
          żakiet Stella McCartney uhmm, te kolory nie pasują do różu, ale sam fason i krój powinien
          wzorzysty wieczorowy żakiet
          bolerko Oscar de la Renta
          wieczorowa kamizelka
          Jeśli chodzi o buty i torebkę, to uważam, że te zaproponowane w podanych linkach są niezłe. Generalnie wybrałabym jasne, chłodne, rozmyte, stonowane i neutralne tonacje typu przydymiony róż, nude, szary, ziemisty, łososiowy, ewentualnie zgaszone, matowe srebro lub też czerń pod warunkiem, że rozjaśnisz ją subtelnymi srebrnymi dodatkami. 1 2 3
          • agikom Re: Poszukuje koloru 23.04.10, 09:23
            ciepły braz, czern,granat, szarosc, bolerko rzeczywiscie oszpeci. w promodzie sa piekne delikatne szare szale,któe sie ukladają cudnie.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka