kgm6 07.05.10, 20:03 czy macie buty tej firmy?jestem w szoiku ze maja tak duze rozmiary butkow:)dla mnie to pocieszajace gdyz posiadam stopy w rozmiarze 41/42.Chce zamowic przez internet 2pary butow tej firmy.Czy te buty sa w miare ok?Czy masakra? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lonely.stoner Re: jakosc butow NEXT... 07.05.10, 21:29 wygladaja dosc solidnie. Zamow najpierw 1 pare i sie przekonaj sama. Zalezy tez co za buty chcesz zamowic. A jak mieszkasz w UK to najlepiej idz do sklepu i obejrzyj. Ja mam torebke z NEXT i za ta cene jest naprawde fajna. Biuzteria tez jest ok wiec pewnie buty tez beda dobrej jakosci. Odpowiedz Link Zgłoś
lili76 Re: jakosc butow NEXT... 08.05.10, 00:21 mam kilka par i bardzo sobie chwale Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: jakosc butow NEXT... 08.05.10, 04:31 Jeśli masz taki rozmiar, to nie ma co wybrzydzać. Odpowiedz Link Zgłoś
temporary2008 gabrielafrancuz 09.05.10, 15:23 Litości kobieto! Zgodnie z Twoim tokiem myślenia - jeżeli nosisz rozmiar garderoby większy niż 38 - to nie wychodź z domu. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: gabrielafrancuz 09.05.10, 15:29 Pisze to co piszę, bo sama noszę buty rozm. 42 i WIEM, że nie ma co w Polsce wybrzydzać, biorąc pod uwagę dostępność tegoż ;] Byłam ostatnio w Nine West, licząc, że chociaż oni, amerykańska firma, sprowadza ten rozmiar - nieeee, skąd - kobiety w Polsce nie mają prawa nosić rozmiaru większego niż 40. Odpowiedz Link Zgłoś
temporary2008 Re: gabrielafrancuz 09.05.10, 15:41 W takim razie przepraszam - mylnie dopatrzyłam się ironicznego kontekstu. Sama dostaję szału kupując buty - rozm. 41 i na dodatek wysokie podbicie. Masakra. A najbardziej nienawidzę firmy Ryłko - fajna stylistyka, ale do rozm. 40. Robią większe, a jakże... Ale fasony jak dla mojej babci. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz @Kgm 09.05.10, 15:43 Czy wiesz już kiedy będziesz coś zamawiać? Czy mogłabym się podłączyć pod Twoje zamówienie, jakby co? Nie mam karty kredytowej - mam więc problem z płatnością - zrobiłabym Ci przelew za wysyłkę i za buty, tylko musiałabym się też zastanowić, co chcę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: @Kgm 09.05.10, 15:45 W polskim Next też byłam - wczoraj, i butów mają tyle, co kot napłakał. Odpowiedz Link Zgłoś
kgm6 Re: @Kgm 09.05.10, 16:35 zamowilam buty tego dnia kiedy zalozylam post .poki co czekam na przesylke.zamowilam dwie pary,mam nadzieje ze beda ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: jakosc butow NEXT... 10.05.10, 11:25 Mam od nich 1 pare. Wykonane są ze skóry, nic się im nie dzieje. Porównałabym je jakościowo do Ryłko. Noszę je często i bardzo dobrze się trzymają, są wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
gato.domestico Re: jakosc butow NEXT... 10.05.10, 20:37 wg mnie bez rewelacji....taki standard office-owy Odpowiedz Link Zgłoś
kunegunda123 Re: jakosc butow NEXT... 12.05.10, 12:36 ja mialam 2 pary, obie bardzo szybko sie rozpadly... nie byly wykonane ze skory, czasami jakosc butow czy ubran w jednej sieciowce potrafi byc rozna w zaleznosci od materialu, z jakiego sa wykonane. Odpowiedz Link Zgłoś