Gość: mj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 19:22 witam! zapraszam was na moje aukcje gdzie mozecie dostac ubrania marca jacobsa w bardzo niskich cenach: www.allegro.pl/show_item.php?item=21816304 mam tez inne ubranka! piszcie marcjacobs@ftv.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: MARC JACOBS IP: *.dyn.optonline.net 05.03.04, 19:35 wiece co zauwazylam na polskim allegro? oryginalne rzeczy o 70% tansze niz w usa ;) jak to jest? kiedys nawet czytalam o hurtowni diora - gdzie perfumy byly po 90zl... moja siostra kupila GIO - identyczna buteleczka, identyczmy zapach tylko utrzymuje sie o 70% krocej. chyba trafila na te sama hurtownie... powodzenia w kupowaniu "oryginalnych" rzeczy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: MARC JACOBS IP: *.dyn.optonline.net 05.03.04, 19:41 ... tak dla porownania ceby orginalnych ubran, jesli kogos to interesuje.. www.neimanmarcus.com/store/catalog/iphrase_results.jhtml?_requestid=34276 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia raz jeszcze IP: *.dyn.optonline.net 05.03.04, 19:54 w poprzedniej wypowiedzi oryginalnych mialo byc.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Re: raz jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.04, 20:15 napewno swietnie sie znasz:))) polecam jednak zadzwonic do producentow jacobsa www.marcjacobs.com - tam sa telefony i zapytac o autentycznosc moich ciuszkow. zapewniam ze otrzyma Pani pozytywna odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: raz jeszcze IP: *.dyn.optonline.net 07.03.04, 21:39 wiec chyba kiepski biznes tracic na ciuchach, nie? chyba ze "producenci jacobsa" sprzedaja ci za 40%... nie chcialam cie urazic, pisze co mysle o autentycznosci rzeczy na allegro... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elegantka Re: raz jeszcze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.03.04, 22:11 Zwłaszcza, że co tu dużo mówic, te rzeczy nie oszałamiają... Powiem wręcz że spodnie są po prostu brzydkie. Odpowiedz Link Zgłoś