Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ciuszki babuszki :P

23.06.10, 09:35
    Kto widział nową kolekcję Moniki Natory studio-mona proszę o opinie ]:->:sciana:
    Obserwuj wątek
      • Gość: wiedząca Re: Ciuszki babuszki :P IP: *.aster.pl 23.06.10, 09:46
        Pierwszy raz zetknęłam się z tą kolekcją jak kupowałam sukienkę na Allegro.
        Zupełnie nieświadomie kupiłam 2 sukienki z tej kolekcji tylko dlatego że mi się
        podobały. Noszą się świetnie. Dopiero potem zainteresowałam się bliżej tymi
        ciuszkami. Większość kolekcji mi się podoba no i cena też mi się podoba
      • Gość: spec Re: Ciuszki babuszki :P IP: 85.222.121.* 23.06.10, 10:44
        Ja też nie przepadam za długością maxi, ale znalazłam podobną na stronie Nife.pl -
        sukienka jest przed kolano, za to góra wygląda znajomo :)) :-D
      • Gość: wiola Re: Ciuszki babuszki :P IP: 85.222.121.* 23.06.10, 10:51
        hahah ciuszki babuszki świetna nazwa byłam na stronie i widziałam jest tam przepiekny
        kombinezon model 055 jest śliczny a reszta własciwie też ok:-D
      • Gość: paniusia Re: Ciuszki babuszki :P IP: 85.222.121.* 23.06.10, 10:56
        byłam widziałam w skali od 1do 10 daje 5 punktów jak cena nie zwala z nóg to jest
        spoko:-/
        • Gość: sisi Re: Ciuszki babuszki :P IP: 188.33.143.* 23.06.10, 14:47
          ha ha myślałam, że chodzi o babcine ubrania, ale sukieneczki są milusie
      • Gość: czytanienieboli Re: Ciuszki babuszki :P IP: *.aster.pl 23.06.10, 19:07
        O rany...a mnie właśnie przyjaciółka namawia żebym z nią poszła na pokaz mody
        Mony w niedzielę w Warszawie(Jak jesteś z Warszawy to idź ..wstęp wolny bo to
        będzie na powietrzu taki wybieg budują) jak pójdę to Ci wszystko opowiem w
        poniedziałek:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka