Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Panie stylistki same potrzebuja stylisty

16.03.04, 23:45
    Sorry,ale kiedy spojzalam na zdjecie Pan,ktorych zadaniem jest udzielanie
    porad ziazanych z poprawieniem wygladu nie moglam uwierzyc wlasnym oczom.
    Dobrze, ze nie widac reszty,czyli np. butow.To moje osobiste zdanie,poniewaz
    na zdjeciu widze dwie sierotki ze staromodnymi fryzurami,jednej wystaje jakas
    wyplowiala koszulka z pod czegos w rodzaju marynarki.
    Ja nie chcialabym ufac w sprawie tak waznej jak wybor fryzury,ubran, kolorow
    komus kto swoim wygladem raczej nie wykazuje dobrego smaku i stylu.Podkreslam
    to moje zdanie, mam do niego prawo.Napewno z zadnych porad nie
    skorzystam,,poniewaz sa one raczej nie wiele wiecej warte niz te z roznych
    czasopism dostepnych w kazdym kiosku.Alles gute weiterhin!
    Obserwuj wątek
      • weberro Re: Panie stylistki same potrzebuja stylisty 17.03.04, 10:36
        Widze ze kolezanka mazy o przestylizowanych papuzkach ktore wyswiechtanym
        slownictwem tchna ducha w jej podswiadomosc.No prosze,niektorym z Nas potrzebna
        raczej terapia niz spontaniczna,zdystansowana i o ile to wirtualnie mozliwe
        rzeczowa porada.
        Ja uwazam ze ufam bardziej w to co czarno-biale,kojazy mi sie z czyms
        klasycznym,konkretnym i szlachetnym.
        Kolory sa dobre na depresje.
        Pozdrawiam i wspolczuje problemow,sa naprawde wielkie.
        A jezeli chodzi o Twoje dociekania dotyczace ich butow.....jezu co za
        infantylny wzorzec oceny czyichs wartosci.Ciekawe czym sie zajmujesz i w jaki
        sposob reprezentujesz atrybuty swojej profesji.....juz wiem ze nie raz sama nie
        widzisz jak postrzegaja Cie tacy jak Ty.Nie pozdrawiam
        • zusa_jesienna Re: Panie stylistki same potrzebuja stylisty 17.03.04, 11:56
          R o z u m i e m,
          ze duma, moze wstyd (na pewno nie) rozpiera Was - moje drogie "stylistki", ale
          przeciez nie tedy droga, slodka weberro!
          Weberro?

Zastanawiajace, ze Twoj nick pojawil sie dopiero teraz i tylko na tym forum.

Powtarzasz rowniez ten sam blad ("napewno" - w jednej z Twoich wypowiedzi),
          wnioskuje z tego, ze jestes po prostu przebrana "stylistka od siedmiu bolesci"
          Powodzenia, ale omamiac nie nas i nie dzisiaj!

Dziewczynki, "smieszne stylistki" polecam kurs podstaw jez. polskiego w szkole
          wieczorowej, bo juz naprawde nie moge Waszej arogancji zniesc!
          "Rozbolal mnie od tego juz brzuch!"

Wspaniala reklama dla Waszego pisma.

Jak Ty to piszesz? - nie pozdrawiam!

• neverman Re: Panie stylistki same potrzebuja stylisty 27.04.04, 17:02
          weberro napisał:

> Widze ze kolezanka mazy o przestylizowanych papuzkach ktore wyswiechtanym
          > slownictwem tchna ducha w jej podswiadomosc.No prosze,niektorym z Nas
          potrzebna
          >
          > raczej terapia niz spontaniczna,zdystansowana i o ile to wirtualnie mozliwe
          > rzeczowa porada.
          > Ja uwazam ze ufam bardziej w to co czarno-biale,kojazy mi sie z czyms
          > klasycznym,konkretnym i szlachetnym.

Jezuuu, ale ubaw. Jestem na drugiej stronie. Pysznosci moje, turlam sie ze
          smiechu.

Powiedzcie mi, gdzie to stworzenie widzi "spontaniczna, zdystansowana i o ile
          to wirtualnie mozliwe rzeczowa porade", bom jest chyba slepa.

A ten tekst o zaufaniu "w to, co czarno-biale" uzyskuje nevermani ROTFL dnia.

Dzieki za poprawe humoru, nim pojde dalej czytac, to zrobie wam reklame na
          3dziestkach. Pyszne! Pozdrawiam.

Neverman
          • blinski Re: Panie stylistki same potrzebuja stylisty 27.04.04, 22:44
            ten cały weberro to facet (wnioskuję po poprzednich postach), który broni pań
            stylistek (szczególnie tej w czarnym wdzianku) jak własnego pyrdka. nie wiem po
            co, nie wiem na co; też się zastanawiałem (tak, nie miałem nic lepszego do
            roboty:)). nie uważam, żeby były AŻ takie straszne (jak na kobiety, nie
            stylistki), ale na ich miejscu za takiego hm.. walecznego(?) obrońcę to bym się
            bardziej wstydził niż sobie chwalił.
      • mroofka2 Re: Panie stylistki same potrzebuja stylisty 29.04.04, 10:59
        do evpak!sorry, ale ty laska chyba z choinki się urwałaś!!!to, że ktos ubiera
        się tak a nie inaczej to chyba jego sprawa i nie tobie to oceniać!!!i to wcale
        nie znaczy że ktoś jest złym stylistą!!!zresztą chyba nie znasz starego już
        powiedzenia, że "szewc bez butów chodzi".
        • jolunia01 Re: Panie stylistki same potrzebuja stylisty 30.04.04, 22:03
          mroofka2 napisała:

> do evpak!sorry, ale ty laska chyba z choinki się urwałaś!!!to, że ktos ubiera
          > się tak a nie inaczej to chyba jego sprawa i nie tobie to oceniać!!!i to
          wcale
          > nie znaczy że ktoś jest złym stylistą!!!zresztą chyba nie znasz starego już
          > powiedzenia, że "szewc bez butów chodzi".

Myślę, że słusznie zostały skrytykowane. Mogą i po domu i do pracy chodzić
          ubrane jak chcą, ale do zdjęcia, które ma zachecić do korzystania z ich porad
          powinny były staranniej przemysleć swój wygląd. Bo wyszły jak sierotki, którym
          przydałby się stylista, żeby nadać im wygląd zdolnych profesjonalistek.
      • kadar.7 Re: Panie stylistki same potrzebuja stylisty 04.05.04, 13:07
        Najgorsze jest to, że ktoś kto pisze listy powinien przede wszsytkim ocenić
        siebie, a nie wygląd dziewcząt ze zdjęcia. Proszę się zajć swoją ortografią, a
        potem oceniać kogoś po wyglądzie!
        • mroofka2 Re: Panie stylistki same potrzebuja stylisty 24.05.04, 01:11
          właśnie:)
      • dominika.wisniewska Re: Panie stylistki same potrzebuja stylisty 23.06.04, 18:13
        Mnie na tym zdjeciu nie ma, ale przyznaje, ze zdjecie moich kolezanek nie
        nalezy do najlepszych. W rzeczywistosci nie jest tak zle:-). Cenna uwaga,
        musimy cos z tym zrobic.
        Pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka