Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    31.08.10, 18:12
    czy któraś z Was posiada huntery?
    gdzie kupowałyście?
    słyszałam, że lepiej wziąć rozmiar mniejsze... i tu się zastanawiam bo normalnie noszę 37 lub 38 - chociaż częściej 37, a w ich rozmiarówce jest 37 czyli 4 i 35/36 czyli 3, które obawiam się że mogą być za małe. Macie jakieś doświadczenie w tej kwestii? ;)

pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
    Obserwuj wątek
      • nothing.at.all Re: huntery 01.09.10, 08:21
        Idź do sklepu, przymierz i kup odpowiednie.
        • tak_czy_tak Re: huntery 01.09.10, 09:39
          a w którym sklepie w Krakowie mogę je zmierzyć?

huntery w Polsce z tego co się orientuje można kupić jedynie za pośrednictwem
          strony internetowej, chyba że się mylę?
          • sarna3 Re: huntery 01.09.10, 10:41
            skoro zazwyczaj nosisz rozmiar buta 37 kup 37. Będą dobre.
            Szkoda, że z Hunterów nie robią połówek - wtedy nie byłoby problemu
            z doborem właściwego rozmiaru.

Ja swoje kupowałam przez Allegro z możliwością wymiany na inny
            rozmiar (lub zwrotu). Pierwotnie zamówiłam 38 (okazały się za duże),
            wymieniłam na 37 i są ok.

Pozdrawiam.
            • ewita321 Re: huntery 01.09.10, 12:01
              Niedawno miałam ten sam problem. Czytałam wszystkie możliwe informacje na ten
              temat i w końcu zdecydowałam się na rozmiar 35-36. Normalnie noszę 36. Kalosze
              pasują, choć nie ma miejsca na grubszą skarpetę. Myślę, że jeśli kupiłabym rozm.
              37 to miałabym za duży luz, ponieważ byłyby większe o 1cm.
              • tak_czy_tak Re: huntery 01.09.10, 12:56
                jeżeli nosisz 36 i 3 jest idealna, a ja zazwyczaj 37/38 to może ta 4 będzie ok.,
                najwyżej będę miała luz na skarpetę ;)
                a gdzie kupowałaś?
          • nothing.at.all Re: huntery 01.09.10, 12:39
            A w Krakowie to nie wiem:).
            • tak_czy_tak Re: huntery 01.09.10, 12:58
              a w innym mieście w Polsce, np. w W-wie można?
              bo jeżeli jest jakiś sklep w Polsce który sprowadza to ew. mogę zadzwonić i
              poprosić o przesyłkę - wygodniejsze i pewniejsze niż przez internet :)
              • ewita321 Re: huntery 01.09.10, 13:41
                Huntery kupiłam na Allegro od Disc World. Jeśliby nie pasowały to w ciągu 10 dni
                można oddać lub wymienić.
              • xixx Re: huntery 01.09.10, 13:47
                W Warszawie są w Blue City na poziomie ziemi. Potwierdzam, lepiej wziąć numer
                mniejszy.
                • tak_czy_tak Re: huntery 01.09.10, 14:24
                  a w którym sklepie?
                  czy jako posiadaczka hunterów możesz doradzić czy powinnam wziąć tą 3 jednak,
                  jeżeli jest tak jak napisałam na samym początku?

z góry wielkie dzięki!
                  • nothing.at.all Re: huntery 01.09.10, 15:09
                    Tak jak ktoś napisał w Warszawie w Blue City.
                    • mal-sia Re: huntery 01.09.10, 15:22
                      ja mam tretorny kupiłam taki rozmiar jaki nosze i sa super.
                  • xixx Re: huntery 01.09.10, 15:22
                    Skoro częściej nosisz 37 ale zdarza się też 38 to ja bym poniżej tego 37 nie
                    schodziła jednak. Wzięłabym 37. Ja noszę 38 lub 39, wzięłam 39, są lekko za duże
                    ale nie wymieniałam, z grubą skarpetą są ok, na gołą nogę latają.

Huntery są w Blue City na poziomie 1 na takim zewnętrznym stoisku blisko głównej
                    windy.
                    • tak_czy_tak Re: huntery 01.09.10, 16:12
                      dzięki wielkie za informacje - wezmę w takim razie 4 ;)
                      blue city to jedna z warszawskich galerii, tak?
                      to stoisko ma jakąś nazwę?
                      jestem z Krakowa i w najbliższym czasie nie będę w W-wie, więc chciałabym tam
                      zadzwonić i zapytać czy jest możliwe ew. wysłanie butów kurierem stąd moje
                      pytanie (potrzebuje jakiś namiar na sklep/stoisko)
                      • sarna3 Re: huntery 01.09.10, 16:48
                        W W-wie możesz przymierzyć na Chmielnej 30 (sklep ten również
                        wystawia kalosze na Allegro pod nickiem Chmielna30 - możesz
                        zadzwonić i sprawdzić czy w grę wchodzi wymiana, gdyby rozmiar nie
                        był dobrze dobrany). Poza tym jeszcze Schaffa_pl na Allegro (to jest
                        sklep wiec zapewne przyjmują zwroty) - najlepiej zadzwoń i upewnij
                        się.

Jeśli standardowo nosisz 37 kup 37 będą na 100% dobre. Ja jak
                        pisałam wyżej noszę 37/38 i Huntery kupiłam 37 są akurat (ale gruba
                        skarpeta już nie wejdzie). 38 były za duże.
                        • tak_czy_tak Re: huntery 01.09.10, 17:31
                          dzięki za odp., ale niestety na chmielnej 30 nie ma 37 do 12.09
                          zależy mi na czasie bo bardzo by mi się przydały na poniedziałkowy wyjazd, więc
                          jeżeli ktoś może wie gdzie mogę dostać rozmiar 37 to będę bardzo wdzięczna za
                          informację.
                          Sprawdzałam zagraniczne strony, ale też ciężko z rozmiarem i dostawa
                          zdecydowanie dłużej trwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka