Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

reserved i ich kupony

05.10.10, 20:42
    wzięłyście udział w akcji promocyjnej reserved? kupiłyście sobie coś? bo ja jakoś niczego nie mogłam wybrać. ubrania które oglądałam nawet z rabatem były droższe niż podobne ubrania w innych sklepach (w niektórych już się zaczęły przeceny sezonowe). jestem szczerze mówiąc rozczarowana, chociaż zawsze podobały mi się ich kolekcje. krótko mówiąc: WTTM?
    Obserwuj wątek
      • nothing.at.all Re: reserved i ich kupony 06.10.10, 08:22
        Jeszcze nic nie kupiłam, ale wybieram się. W sumie ostatnio ich kolekcje coraz mnie mi się poodobają.
      • milkajolka Re: reserved i ich kupony 09.10.10, 11:30
        kupilam czapke :) hehe
        jakos nie podoba mi sie ostatnia kolekcja
      • justka079 Re: reserved i ich kupony 12.10.10, 13:51
        Kupiłam czapkę i sweter, kolor taki kawa z mlekiem z duuużym golfem. kolekcja nawet spoko. To jeden z moich ulubionych sklepów.
      • jagoda_pl Re: reserved i ich kupony 12.10.10, 13:57
        Biegałam po sklepie tam i z powrotem aż w końcu przypomniały mi się moje braki w bieliźnie nocnej i nabyłam koszulke oraz piżamę. Fajnie, że rabat był na całość, a nie na jeden towar.
        • cousteau7 Re: reserved i ich kupony 12.10.10, 23:22
          Kupiłam czapkę (akurat takiej od dawna szukałam) i świetny sweter/sukienkę czarny w białe groszki. W sumie czapkę dzięki kuponowi miałam gratis i uważam, że się opłacało. Jestem zakochana w swetrze ;-)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka