cegielka_4 07.10.10, 17:36 Hej Czarne spodnie na kant do kostki, BIAŁA KOSZULA WŁOŻONA W SPODNIE, FAJNY KOLOROWY PASEK I CZARNE WYSOKIE SZPILKI, CZY TAKI STRÓJ PASUJE NA DZIEŃ EDUKACJI NARODOWEJ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tralalumpek Re: dzien edukacji a ubiór 07.10.10, 17:41 alez oczywiscie, przyciez nikt ci nie zabrania paradowac po domu z okazji dnia edukacji, tak przyodzianej Odpowiedz Link Zgłoś
cegielka_4 Re: dzien edukacji a ubiór 07.10.10, 17:57 OK, JESTEM NAUCZYCIELKĄ I BĘDĘ PARADOWAĆ W TYM STROJU PO SZKOLE!! Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: dzien edukacji a ubiór 07.10.10, 18:35 to już wiemy, czemu tak wrzeszczysz, nawyk ze szkoły. Guzki na krtani ci się porobią. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: dzien edukacji a ubiór 07.10.10, 19:07 alpepe napisała: > to już wiemy, czemu tak wrzeszczysz, nawyk ze szkoły. Ja wam się ponawydurniam...!!!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: dzien edukacji a ubiór 07.10.10, 19:13 Bardzo dobrze, wyśmienicie, siadaj dwója! Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais a jak się ubierasz na co dzień? 08.10.10, 00:19 Czarne wysokie szpilki? Ty tam idziesz przystojnych uczniów podrywać? Słupki są elegantsze. Fajny kolorowy pasek odpuść sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: dzien edukacji a ubiór 08.10.10, 07:49 Ubiesz się bardziej elegancko niż na codzień. To czy ten strój asuje, też zależy od twojej osobowości i tego jaki masz styl. Nie wskakiwałabym nagle w coś czego nidgy wcześniej nie założyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynawitryna Re: dzien edukacji a ubiór 08.10.10, 08:11 Otóż to. U nas w podstawówce co mniej wrażliwi na modę uczniowie mówili wtedy o takiej nagle wystrojonej nauczycielce, że "odwaliła się jak mrówka na święto lasu" (a ci jeszcze mniej wrażliwi mówili inaczej, ale powstrzymam się przed cytowaniem). Odpowiedz Link Zgłoś