Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

moda we wloszech

IP: *.dip.t-dialin.net 08.04.04, 17:23
    bylam ostatnio we wloszech, przygladalam si tamtym kobieta.sa ubrane bardzo
    elegancko( nie wszystkie) ale co zauwazylam, tam nikt nie zwaca uwagi na to
    jak jest ubrany. chodzi mi o to ze nikogo nie dziwi jak ktos jest ubrany
    inaczej, albo zroznicowanie lepiej powiedziec. U nas jak cos jest "modne" to
    nosi to cala polska i wszyscy wygladaja podobnie.Co mnie zaskoczyla w cieply
    dzien dziewczyny nosila czarne rajstopy, u nas spotkam sie zawsze z
    komentarzem: slonce swieci a ty czarne rajstopy zakladasz? TAm nikt na to nie
    zwraca uwagi
    Obserwuj wątek
      • soffica Re: moda we wloszech 11.04.04, 11:27
        Ja byłam we Włoszech na początku września. Biegałam w cienkiej spódniczce i
        japonkach, a co druga Włoszka miała wprawdzie krótką spódnicę i ... kozaki do
        kolan. Na plaży, gdzie morze wydawało mi się bardzo ciepłe, a i wskoczyłam w
        bikini do opalania, nie było praktycznie żadnego Włocha-dla nich już za zimno
        na kąpiele morskie i słoneczne :). A Włoszki faktycznie, świetnie ubrane.
        • Gość: jadzia re do soffica IP: *.dip.t-dialin.net 11.04.04, 16:32
          ja bylam teraz , na poczatku wiosny, dla mnie cieplo, niektorzy wlosi nosili
          zimowe kurtki, ale byli tez tacy co byli lzej ubrani.Ale tam nikt nie zwaca na
          to uwagi. Zimno mi to sie tak ubiore i juz.Kozaki tez nosza, pewnie latem tez,
          nie wiem. U nas by nie przeszlo.
          • Gość: kk Re: re do soffica IP: *.lsanca1.dsl-verizon.net 11.04.04, 20:51
            a kolo mnie (LA) babki lataja w szortach + koszulkach, do tego kozaki
            typu "uggs" - z owczego futra, wlosem do srodka. i nikt sie nie dziwi :))
            • Gość: jadzia Re: re do soffica IP: *.dip.t-dialin.net 12.04.04, 19:08
              wiem, czytalam o nich. podobno latem chlodzy stopy a zima ocieplaja, ale czy to
              ladnie wyglada to bym nie powiedziala, na sportowo bardziej, ale nie do sukni
        • Gość: Marcin Kurde. a Polki w kółko w dżinsach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.04, 15:02
          Włoszki chodza w spódniczkach a Polki w dżinsach.
          Szkoda, że nie mieszkam we Włoszech
          Tragedia narodowa.
          I mówi sie, że Polki sa zadbane.
          Gó.no prawda
      • bez_nicka Re: moda we wloszech 11.04.04, 19:29
        Jadziu, nie tylko we Wloszech...taka juz polska mentalnosc;-)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka