Dodaj do ulubionych

JESZCZE RAZ WKLEJAM DLA INSPIRACJI

25.02.07, 14:12
www.picturetrail.com/gallery/view?p=999&gid=13947599&uid=3085182
do tego jeszcze dorzucam wyszpreane zdjęcia potraw...:)

www.picturetrail.com/gallery/view?p=999&gid=9142485&uid=28590
ach! życie jest piękne!
Obserwuj wątek
    • kompotzsushi Re: JESZCZE RAZ WKLEJAM DLA INSPIRACJI 25.02.07, 14:15
      Tak na marginesie tych potraw - wiecie gdzie kupić ten kabaczek makaronowy
      (spaghetti squash)? Fajne przepisy są na niego w książce, chyba trochę słodkawe...
      To chyba nie sezon na kabaczki makaronowe, ale czy w sezonie bywa u nas ta odmiana?
      • kropka1005 Re: JESZCZE RAZ WKLEJAM DLA INSPIRACJI 25.02.07, 17:43
        Nie mam pojęcia ale za to mam pytanie odnośnie żurawiny. Kupujesz w makro,
        prawda?Czy mogłybysmy sie jakoś umówić, ze jak bedziesz jechała znów któregoś
        dnia to kupisz i mnie tez i byśmy sie spotkały i oddałabym Ci pieniądze?
        • kompotzsushi Re: JESZCZE RAZ WKLEJAM DLA INSPIRACJI 25.02.07, 19:27
          Ok, kropka, powiedz, kiedy będziesz chciała.
          Za tydzień?
          • kropka1005 Re: JESZCZE RAZ WKLEJAM DLA INSPIRACJI 25.02.07, 20:08
            ja się dostosuję, włoże je do zmrażarki, ale myslę ze tak za tydzień bedzie
            ok.Napisz mi jeszcze ile to kosztuje, na ile stracza i co jeszcze w tym makro
            można dokupić, (no i jaka cena) musze kaskę skombinować:)
            • kompotzsushi Re: JESZCZE RAZ WKLEJAM DLA INSPIRACJI 25.02.07, 20:32
              ale jesteś wymagająca ;)
              żurawiny 600g po 8,15zł (chyba), z tego wychodzi soku sporo - prawie 4 litry,
              starcza na ponad tydzień w 1 fazie

kupuję w makro jeszcze te jajka, nie pamiętam po ile, oprócz tego mrożone ryby,
              mrożone warzywa, cytryny, sałatę, rukolę, czasem krewetki... nic szczególnego,
              to nie są regularne zakupy, tylko co 1-2 tygodnie, głownie chodzi o te żurawiny
              • kropka1005 Re: JESZCZE RAZ WKLEJAM DLA INSPIRACJI 26.02.07, 09:39
                aha, no ok.tak sobie pomyślałam, ze jeżeli wybierasz sie sama do makroi, to
                może udałoby mi się córeczkę komuś wcisnąć na trochę i mogłabym wybrac sie Tam
                z Tobą...tylko muszę czekac do wypłaty,bo na razie mam niewiele na koncie:)
    • kropka1005 Re: JESZCZE RAZ WKLEJAM DLA INSPIRACJI 25.02.07, 17:46
      Wcześniej gdzies już wklejałaś ten linkzmotywował mnie nie ma co:)Natomiast
      jedzonko wygląda smakowicie, tylko przydałby sie przepis po polsku...czy w tej
      książce kucharskiej sa takie?
      • apapon Re: JESZCZE RAZ WKLEJAM DLA INSPIRACJI 05.03.07, 20:23
        dziewczyny zaczęłam, ale ja tępa jestem, czy to makro o którym mówicie to makro
        cash?
        • kompotzsushi Re: JESZCZE RAZ WKLEJAM DLA INSPIRACJI 06.03.07, 10:50
          "Tępa jestem"? Nigdy nie mów o sobie w taki sposób!!!
          Tak, kilka lat temu "makro cash & carry" zmieniło nazwę na samo "makro".
          Witaj w klubie :)
          • apapon Re: JESZCZE RAZ WKLEJAM DLA INSPIRACJI 06.03.07, 16:24
            dzięki:) nie mam karty, ale mają znajomi, pozdrawiam
    • drewniana7 Re: JESZCZE RAZ WKLEJAM DLA INSPIRACJI 03.05.07, 16:38
      w góre

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka