Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rozmiarówka Asos

02.12.10, 18:35
    Pomóżcie Kochane, bo mam nie lada dylemat :) Chcę zamówić na allegro kieckę z asos. Górę zawsze kupuję w rozmiarze 38, dół to 40. Jaki rozmiar powinnam zamówić? 38 czy może 40? Wiem, że kupujecie w tym sklepie, więc macie doświadczenie, ja natomiast żadnego :)
    Nie byłoby problemu, gdyby sprzedawca przyjmował zwroty - ale nie przyjmuje :)
    P.S. Może któraś zbiera zamówienia? W sklepie jest znacznie większy wybór, niż na allegro, chętnie się dołączę :)
    Obserwuj wątek
      • clonek13 Re: Rozmiarówka Asos 02.12.10, 23:20
        a patrzylas na tabele na stronie asos`a? zobacz do tabeli rozmiarow a potem sparwdz jaki wogole to model, czy szersza w biodrach ,czy sie troszke rozciaga itd spotkalam sie z opinia ze ktos zamowil dla siebie rozmiar 8uk czyli nasze 36, a plywal w tym lub ze rozmiar z asos jest typowy, patrz tez z jakiego dzialu jest sukienka , petiete oznacza ze dla szczuplejszych, itd,,,,
      • as-os Re: Rozmiarówka Asos 23.01.11, 14:32
        Często składam zamówienia z asos.com - chetnie pomogę i zamówie coś dla chętnych :)
        as-os@gazeta.pl
      • ptysiowa_7 Re: Rozmiarówka Asos 23.01.11, 15:22
        Ja noszę góry 36, doły 36 albo 38. W Asosie kupuję sukienki 10 i zawsze pasują.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka