angazetka 06.01.11, 11:14 Mieszkam w Warszawie, ale nigdy tam nie byłam. Rozważam pojechanie w ten weekend. Warto? Jest taniej? Można nabyć coś sensownego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pimpusia77 Re: Factory Ursus - warto? 06.01.11, 11:45 Ja za każdym razem kiedy tam jadę mówię sobie, że to ostatni raz... ale później znów łudzę się, że a nóż tym razem coś będzie. Może dlatego, że ja rozmiar 34/36 noszę a tam zawsze wielkie rozmiary są... Poza tym niektóre sklepy są fatalnie zaopatrzone- widać, że outlet bo masakryczne szmaty tam są, których nikt nie chce np. Reserved. Odpowiedz Link Zgłoś
baba06 Re: Factory Ursus - warto? 06.01.11, 12:08 zgadzam się z przedmówczynią:) też za każdym razem jak wracam, powtarzam to był ostatni raz, a później znów tam jadę, bo mówię sobie, może jednak tym razem:( Nie pamiętam,żebym sobie tam coś kupiła:( zwykle więc kończy się na koszuli dla syna w Big Star,żeby wyjazd nie był na próżno:) Sklepów jest sporo, ale wrażenie mam takie,że to wielkie sprzątanie magazynów...., jeśli ktoś musi, to już chyba lepiej skorzystać z obecnych wyprzedaży w regularnych sklepach... Ja i tak jestem teraz bardzo krytyczna, kupuję tylko to co potrzebuję, jest porządnie wykonane, więc nie kupuję 4 kurtki, bo jest wyprzedaż, czy 7pary spodni, bo okazja, jedyne na co poluję to porządne oficerki, bo obecne zakończą chyba żywot w tym sezonie:( Ale jedź, zobacz i koniecznie napisz jakie jest twoje zdanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Factory Ursus - warto? 07.01.11, 00:51 ja mam zupełnie odmienne doświadczenie - obkupuje się tam w Reserved - ja akurat bardzo lubie tę sieć - a tam jest duzy outlet i ceny są bardzo atrakcyjne np. kilka zł za bluzkę. oprócz tego tylko tam praktycznie kupuje zapas bielizny i rajstop - jest outlet Intimissimi, Atlanticu, Gatta, Pompea, La Senza. jeśli chodzi o buty to ja kupiłam tam kilka par w Hegosie i Venezii. na pewno warto odwiedzić raz i stwierdzić, czy ten outlet komuś odpowiada. ja go bardzo lubię, bo nawet w uikendy nie ma tam takich tłumów jak w galeriach. tylko ten dojazd.. Odpowiedz Link Zgłoś
khumbamelala Re: Factory Ursus - warto? 09.01.11, 23:03 A ja kupiłam tam całkiem sporo ciuchów: buty w Nine West w cenach około 120 zł, zawsze kupuję też rajstopy w Calzedonii bo tam są po jakieś 5 zł a ja rajstopy bardzo drę, obkupiłam się nie raz w Simple w klasyczne spódnice, jedwabne albo kaszmirowe sweterki, marynarkę, płaszcz; Kupuję tam też odzież skórzaną w Dierri - jest bardzo rzetelnie przeceniana; rękawiczki i portfele skórzane w Ochniku; piżamy i bieliznę w La Senza (piżamy po 29 zł, reszta różnie) i mnóstwo różnych drobiazgów w innych sklepach. Ale w tych co wymieniłam znajduję coś praktycznie zawsze :) O! a moja Mama kupiła ostatnio sukienkę na sylwestra z bolerkiem w Moltonie za bagatela 70 zł! :) Więc - wg mnie warto się tam wybrać. Z tym, że ja nigdy nie wchodzę tam do Reserved, Mango, Vero Mody, Benettona etc... Odpowiedz Link Zgłoś
constancja Re: Factory Ursus - warto? 10.01.11, 09:47 Ja od 7 lat jeżdże tam na zakupy, tylko, że wybieram środek tygodnia. W weekendyu dostaje tam drgawek:) Zazwyczaj kupuje w mango, benettonie, Simplu, Solarze. Buty w Nine west, venezzi... Mojemu bratu kupuje bardzo duzo ciuchów w diversie i Reserved. Czasem są lepsze czasem gorsze dni. Nie zawsze znajduję coś fajnego. Bywa, że wychodzę jedynie ze skarpetkami:) Odpowiedz Link Zgłoś
jjana Re: Factory Ursus - warto? 10.01.11, 11:24 I ja byłam i... polecam. Co prawda 2 godziny na zakupy to mało, ale ja pojechałam specjalnie do Solar-a. I nie zawiodłam się. Kupiłam kurtkę i sukienkę. Rozczarowało mnie Coccodrillo, bo rzeczy naprawdę niewiele. W Venezii prawie się skusiłam na kozaki, ale zrezygnowała. W reserved piżama dla męża, bo reszta wisi jak chce i gdzie chce, a w dodatku pozaciągane, zmechacone itd. Na pewno wybiorę się wiosną i do innych sklepów. A może ciekawiej jest w Piasecznie? Odpowiedz Link Zgłoś
khumbamelala Re: Factory Ursus - warto? 10.01.11, 21:48 Do Piaseczna jadę tylko, gdy mam zamiar kupować odzież sportową, bo tam sklepów sportowych jest więcej i mają niezłe ceny. I chyba nic poza sportową odzieżą tam nie kupiłam. Jest tam też Almi Decor- czasami coś ładnego można trafić w dobrej cenie, ale na tym Piaseczno się dla mnie kończy ;) Odpowiedz Link Zgłoś