potrzebujepomocy-0
11.01.11, 11:51
Hej!
Liczę na waszą pomoc bo sama jestem kompletnie kreatywnie wypalona. W niedzielę wybieram się na 18-tkę koleżanki z klasy. Wymyśliła sobie tematykę LONDON i każdy powinien jakoś sie do tego ustosunkować... No i tu właśnie kieruje do was pytanie... jak mam się ubrać co ze sobą zrobić żeby jakiś związek z londynem mieć? zastanawiałam się czy nie przebrać się za jakąś sławną osobę z londynu... ale szczerze mówiąc obawiam się ze może to nie wyjść szczególnie ze nie będę rozpoznawalna i kojarzona jako ta osoba bo chyba nie ma takich super charakterystycznych "historii londynu" zeby wszyscy wiedzieli ze to włąsnie ta osoba jak np merlin monroe - "historia ameryki" ...
mam koszulkę "I <3 london" przywiozłam ją sobie stamtąd do spania wiec ten t-shirt jest na mnie 3 rozmiary za duży ;/ zastanawiałm sie czy z tym czegoś nie wymyslić ale... jakoś tego nie widze, poza tym nie należe do szupłych osób coś koło M (ale takie grubsze M) i założenie tej koszulki wcale by mi nie pomogło... Co mam sobie kupić, co połączyć z takich standardowych ciuchów "polskich" które gdzies tam mam w szafie żeby to jakoś wyglądało? (ps zdaje sobie sprawe ze nie wiecie co mam w szafie... ale jak powiem że standard to mysle ze jestescie sobie w stanie jakos to wyobrazić z reszta nvm po prostu każda rada moze sie przydać..)
ps sorry zdaje sobie że piszę nie składnie. Proszę o powstrzymanie się od komentarzy "ależal"
i z goóry dzięki za odp ;*