Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Czerwone rurki

12.02.11, 11:49
    Kochane Lulowniczki!
    Ostatnio w Cubusie widziałam cudowne czerwone rurki. Chciałabym je kupić, jednak nie wiem czy są one modne w tym sezonie i z czym je łączyć?
    Ja do tej pory wymyśliłam tylko 2 zestawy, ale prosiłabym o więcej.
    Proszę też, aby stylizacje obejmowały wszystko od góry po buty(odpadają obcasy, mam 15 lat ;) )
    Obserwuj wątek
      • lionela Re: Czerwone rurki 12.02.11, 23:06
        Ostatnio na Luli był artykuł o czerwonych spodniach. Myślę, że warto je kupić :-). Ja od jakiegoś roku mam czerwone rurki, noszę do nich głównie trampki, jakiś t-shirt (wg mnie najbardziej pasuje szary lub biały z jakimś nadrukiem w rockowym/punkowym stylu), czarna skórzana kurtka, chustka w czarno-szarą kratę... Chodzi o to, żeby nie ubrać się zbyt kolorowo, u mnie te spodnie są takim żywym akcentem, reszta jest w stonowanych kolorach - biały, szary, czarny. Czerwone rurki kojarzą mi się z punkiem, z latami 80., i jak dla mnie właśnie najlepiej wyglądają w takich zestawach. Ale oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie, żeby nosić do nich bluzę czy np. tunikę i baleriny, pozostaje tylko kwestia koloru :-)
      • weronika.82 Re: Czerwone rurki 13.02.11, 15:27
        Ten sezon ma być zdominowany przez spodnie w stylu lat 70 -tych
        • Gość: gość Re: Czerwone rurki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.02.11, 14:30
          ale to nie znaczy, że wszyscy mają nosić dzwony!
        • cobne_ Re: Czerwone rurki 03.05.11, 14:41
          Bardzo podobają mi się czerwone rurki, sama chciałabym je mieć. ;3
          Ogólnie pasują do stylizacji typowo rockowych. Można je nosić z czarnymi szpilkami, szerokimi, białymi (lub czarnymi) t-shirtami i skóropodobnymi dodatkami.
      • Gość: Klikam Re: Czerwone rurki IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.11, 15:45
        Mmm.. sama chciałabym posiadać takie rurki. Modne? Myślę, że tak. Mimo iż dzwony wracają na estradę, rurki i tak będą rządzić wśród młodzieży. Po za tym wyglądają na nogach naprawdę fajnie ;)

Stylizacje mogę podać. Te włąśnie rurki... Luźny T-shirt z nadrugiem (czarny, biały), bluza Czarna z kapturem nie rozpinana... lub kardigan (krótki) czarny. Trampki lub dunki ;) plus do tego biżuteria według gustu.. Lub

Rurki, bluzka rękaw 3/4 lub z długim... z jakimś fajnym nadrukiem.. kamizelka czarna ;) i trampki, dunki lub emu ;) do obu zestawów jakaś fajna kurteczka ( eko-skóra, luźna coś w ten deseń)

Zestawy nie zbyt wyjątkowe, bo jakoś sama sobie tego wyobrazić nie mogę. Ale czerwone rurki na pewno będą świetne ;)

Zapraszam na www.g litery.pl/polecam,Cuu [bez spacji ;)]
        • kuriozum Re: Czerwone rurki 04.03.11, 23:57
          Dla odważniejszych link do codziennej stylizacji SJP, która czerwone rurki połączyła z różowym (!) t-shirtem i kolorową torbą: www.redcarpet-fashionawards.com/2010/09/09/sidewalk-style-sarah-jessica-parkers-halston-heritage-tie-dye-sac-bag/
      • olka22 Re: Czerwone rurki 13.05.11, 15:19
        Też poluje na czerwone rurki:) Myślę że z jakimiś stonowanymi kolorami będą wyglądać super. Jakieś trampki, albo płaskie sandałki będą ok. Ostatnio widziałam też połączenie czerwonego z różowym... i nawet mi się to spodobało. Ale na to trzeba być już naprawde odważnym:)
      • melka21 Re: Czerwone rurki 28.05.11, 15:21
        ja mam czarne i białe, a czerwone też są ok
        • celina_fashion Re: Czerwone rurki 30.05.11, 14:16
          te z Cubusa spoko, ale ja super fajny model czerwonych rurek widziałam w H&M:

trendywiosnalato.pl/czerwone-rurki-trendy-wiosna-2011/
      • beautiful_ Re: Czerwone rurki 09.06.11, 16:26
        Czerwone rurki są mega modne ! Sama chcę sobie kupić ale takie do połowy łydki ;)
        A po ile są w cubusie? ;)
        Zestaw 1:
        biały t-shirt z nadrukiem [jakim tylko chcesz]
        rurki czerwone
        bluzka wsadzona w spodnie ale tak na luzie ^^
        do tego czarny pasek
        i baleriny [czarne, białe, granatowe, szare]

Zestaw 2:
        granatowa tunika
        rurki
        i także balerinki

Zestaw 3:
        czarny t-shirt
        rurki
        trampki

Możesz je mieszać ze wszystkim , najlepiej pasują kolorki : czarny, biały, granatowy!, zielony [ale tyyylko w niektórych odcieniach i to takie odważne jest], szary, żółty, fioletowy. Tak więc masz mnóstwo możliwości ! ;D
      • ajkaa Re: Czerwone rurki 09.06.11, 17:45
        zwykła biała koszulka z jakimś fajnym nadrukiem albo zdjęciem jakiejś znanej gwiazdy, ikony czy coś. + sandały rzymianki, baleriny, koturny, trampki.
        można narzucić fajną marynarkę i jest bosko :)
        • ognista Re: Czerwone rurki 28.06.11, 11:21
          Niedawno odwiedziła mnie koleżanka, która była w czerwonych rurkach, czarnych baletkach i czarnej koszulce. Muszę przyznać, że wyglądała rewelacyjnie. Poza tym wszelkiego rodzaju odważne kolory są w tym sezonie wyjątkowo modne.
      • besarabia Re: Czerwone rurki 28.06.11, 17:21
        w najnowszym numerze (36) Fashion Magazine widziałam ekstra czerwone rurki, znaczy,że są na topie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka