anieees 14.03.11, 22:34 Dziewczyny, gdybyście chciały kupić sobie fajną skórzaną torbę na wiosnę/lato i miały na to przeznaczony fundusz do 800 zł - co byście wybrały?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
real.gejsza Re: skórzana torba 14.03.11, 22:45 Ja bym zajrzała do sklepu Wittchen. Na ich stronie w e-sklepie są teraz całkiem ciekawe oferty cenowe. Odpowiedz Link Zgłoś
anieees Re: skórzana torba 14.03.11, 22:51 Dzięki Gejszo:)) Właśnie oglądam:) Rzeczywiście fajne ceny i kilka interesujących modeli:) A czy Venezi-ą warto zawracać sobie głowę? Odpowiedz Link Zgłoś
real.gejsza Re: skórzana torba 14.03.11, 22:59 anieees napisała: > Dzięki Gejszo:)) Właśnie oglądam:) Rzeczywiście fajne ceny i kilka interesujący > ch modeli:) > A czy Venezi-ą warto zawracać sobie głowę? Osobiscie nie mam żadnej torby Venezia, więc nie wiem jak z jakością, wytrzymałością. Może inne dziewczyny doradzą. Witchenn jest u mnie na tapecie od dawna i nie moge powiedziec nic złego :) Od czasu do czasu na ich stronie jest tzw kiermasz i wtedy wiele produktów ( torby, portfele, buty itd) jest w dużo niższych cenach. Mnie udało się w ten sposób kupić kilka fajnych modeli. Niestety w tym przypadku pośpiech wskazany bo te najlepsze modele rozchodza się wtedy błyskawicznie i czesto jest przeciązenie sieci :) Odpowiedz Link Zgłoś
anieees Re: skórzana torba 14.03.11, 23:15 Gejszo, sorry, za marudzenie, ale juz mam oczopląs;) Które, Twoim zdaniem, są warte polecenia?:) Z wittchen:) Odpowiedz Link Zgłoś
jop Re: skórzana torba 15.03.11, 10:54 Wspomniany już Wittchen (72_4_314_4, 72_4_171_a, 72_4_422_5), Ochnik (ma ze 2 warte grzechu modele w nowej kolekcji), Ecco (jak wolisz coś bardziej przaśnego stylistycznie - ale ja bym nie pogardziła np. Lithgow albo Latakia), Kazar (jeśli preferujesz raczej glamour). Odpowiedz Link Zgłoś
agataa25 Re: skórzana torba 16.03.11, 11:13 epolala.pl/index.php?cat_id=29&page=0&view=0&sort=default Cudne są, jakbym miala teraz kase to bymznowu jakas zakupiła. Odpowiedz Link Zgłoś
black-cat Re: skórzana torba 16.03.11, 16:07 Zerknij na stronę Sabriny Pilewicz (fajne, bardzo porządnie wykonane torby), ewentualnie torby Furli w outlecie lila store - ceny w okolicach 700 zł(w Warszawie jest w Blue City) lub w salonie Furli -jak są przeceny można kupić do 1000 zł. W cenie torby Wittchena kupisz przecenioną Furlę lub torbę Sabriny Pilewicz, jeżeli chodzi o jakość dzieli je przepaść (na korzyść Furli i Sabriny). Odpowiedz Link Zgłoś
anieees Re: skórzana torba 19.03.11, 15:22 Dzięki Dziewczyny:) Na razie "skusiłam" się na jasno-beżową z Venezia - zwłaszcza super do letnich sukienek:) Nie mogę jej znaleźć w necie:/ aby wkleić fotkę. Ale bardzo mi się podobają też torby Pola La i Furli. Jeszcze raz dziękuję!:) Odpowiedz Link Zgłoś
doroti1983 Re: skórzana torba 21.03.11, 12:35 Polala są świetne! Polecam też profil na FB -> www.facebook.com/StudioPolaLa Odpowiedz Link Zgłoś
insignia928 Re: skórzana torba 06.04.11, 11:13 uważaj na Venezię. ja mam torbę Venecii, kupioną w sierpniu, ale zaczęłam ją nosić w listopadzie (szara, zamszowa). na koniec listopada przetarły się paski (skóra się rozeszła całkowicie). za pierwszym razem sama zaszyłam paski, przetarły się ponownie. tym razem, (w grudniu) już musiałam oddać ją do kaletnika. była na gwarancji, ale uznałam, że nie będę bawić się w udowadnianie, czekanie 14 dni, kupiłam tę torebkę na przecenie i zrobiłam we własnym zakresie. raczej już nie kupię torebki w Venecii. Odpowiedz Link Zgłoś
doroti1983 Re: skórzana torba 11.04.11, 15:42 Buty z Venezi mają niestety podobna trwałość, a szkoda, bo są piękne. Nie dam się jednak więcej namówić na baletki za 300zł które po tygodniu wyglądają jak szmaty... Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: skórzana torba 06.04.11, 14:27 Zajrzalabym, czy jakiejs fajnej torebki nie ma na yoox.com. Zwlaszcza na wyprzedazy mozna sie zmiescic w 800 zlotych:) Odpowiedz Link Zgłoś
tobylablondynka Re: skórzana torba 12.04.11, 21:53 a ja wczoraj natknęłam się na internetowy outlet Hermesa - i tam za trochę ponad 200 dolarów można kupić Birkin Bag!!!!! a tutaj ta torba z dwóch odsłonach 1. czarna lookgoodbook.blogspot.com/2011/04/birkin-bag-czy-kosz-z-wikliny.html 2. beżowa lookgoodbook.blogspot.com/2011/04/dzinsowe-szorty-alessandry-ambrosio.html lookgoodbook.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
kamahi Re: skórzana torba 13.04.11, 13:35 "Outlet Hermesa" i "Birkin Bag za nieco ponad 200 dolarów" to są droga blondynko oksymorony, takie jak 'ciepły lód', czy 'suchy deszcz'. Pozdrawiam, szukaj dalej okazji w sieci, ale nie podsuwaj tu propozycji, które nadają się raczej na Forum Humorum/=. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_amelia Re: skórzana torba 13.04.11, 00:01 a ja bym skusiła sie na cos takiego :-) lubie oryginalne rzeczy a Witchen, venezia to jednak cos co moze miec sasiadka :-) www.trendsetterka.com/produkt/Torebka-tulipan-skora-naturalna-w-kolorze-fuksji/ Odpowiedz Link Zgłoś
maddalena81 Re: skórzana torba 13.04.11, 10:33 Fossil jesli nie musi byc to super elegancka torebka. Odpowiedz Link Zgłoś