Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

podobaja mi sie

17.03.11, 12:26
    www.allsaints.com/women/dresses/printed-lolita-dress/multi/wdd112-101
    www.allsaints.com/women/dresses/xanthi-maxi-dress/bitter/wdk155-164
    www.allsaints.com/women/jumpsuit/suzetta-jumpsuit/zoraida-print/wpk056-2537
    Obserwuj wątek
      • smutny.dzien Re: podobaja mi sie 17.03.11, 13:33
        Pierwsza podoba mi się ale jest nie dla każdego, dla osoby bez żadnych tendencji do garbienia się, bo wystające łopatki w takiej sukience wyglądają szczególnie brzydko.
        Druga podoba mi się mniej, tzn krój bardziej ale wzór wcale :) i tez dla prostej trzciny :)
        Trzecie "coś" jest dla mnie brzydkie.
      • siog Re: podobaja mi sie 17.03.11, 15:42
        ja tylko troche o All Saints. Kiedys kupowalam tam wiekszosc rzeczy, teraz nawet juz nie chce wchodzic. Jakosc spadla dramatycznie. Swetry kupione lata temu maja sie swietnie, a kupione nie tak dawno juz do wyrzucenia:(
        • tralalumpek Re: podobaja mi sie 17.03.11, 18:58
          ja nie kupuje w necie tak ze na te cichy sie nie zalapie, musze dotknac, przymierzyc....
          ogldalam strone bo ktos tu zalinkowal i tak sobie wrzucilam co mi sie podoba
          matrial czyli wzorek i kolrystyka tej kolorowej podoba mi sie
          fason i zaprezentowanie sie na modelce tej dlugiej kiecki (material nie)
          a kombinezon uwazam za luzacki :)
      • retro-story Re: podobaja mi sie 17.03.11, 16:51
        O, a mi nie. W pierwszej kiecce chyba nikomu nie jest ladnie - poszerza biodra, splaszcza biust i wykrzywia nogi; druga - dodac troche krysztalkow i cekinow i mozna wystepowac w Tancu z Gwiazdami; a trzeci obiekt nadaje sie chyba tylko dla modelek - skraca nogi i poszerza talie. Chociaz materialy 1 i 3 maja dosc ciekawe wzory.
        • tralalumpek Re: podobaja mi sie 17.03.11, 18:24
          o matko, ale ja nie mam takich kompleksow.....
          • retro-story Re: podobaja mi sie 21.03.11, 00:24
            Ja niestety mam, więc tego typu ciuchy omijam z daleka.
      • jej_torebka Re: podobaja mi sie 17.03.11, 17:14
        3. też mi się podoba
      • shellerka Re: podobaja mi sie 17.03.11, 18:35
        z tych trzech linków, jedynie kombinezon jako tako mi się podoba. chociaż podoba to za dużo powiedziane. jest do przyjęcia.
        sukienki jakieś takie szarobure, mimo kolorków i fasony przeniefajne.
        • tralalumpek Re: podobaja mi sie 17.03.11, 18:51
          fakt, material mnie tez sie nie podoba na tej dlugiej ale na modelce sama kiecka jest dla mnie ok
      • kadfael Re: podobaja mi sie 17.03.11, 21:50
        Ta pierwsza - fajna. Włozyłabym ja chętnie na plaże czy nadmorski deptak.
        Druga zupełnie nie - nie dość, że jakaś szarobura, to ma dziwne szczypanki-falbanki.
        Kombinezon niby luzacki, ale chyba nikt w nim dobrze nie wygląda - jest jakiś nieproporcjonalny. Ale sam pomysł - taki kombinezon z cienkiego, lejącego się materiału - fajna rzecz - chyba sobie poszukam czegoś w tym stylu :)
        • tralalumpek Re: podobaja mi sie 17.03.11, 22:24
          chyba sie tez zmotywowalam i SE kupie :)
      • aga.pier Re: podobaja mi sie 18.03.11, 08:30
        jedynie wzór na kombinezonie ładny.
      • ewagrab39 Re: podobaja mi sie 18.03.11, 10:30
        Pierwsza sukienka i kombinezon super. Zreszta ja uwielbiam ciuchy allsaints wiec pewnie jestem srednio obiektywna :) A jezeli chodzi o jakosc to faktycznie wszystkie bawelniane rzeczy od nich sa srednie, ale do wszystkich pozostalych (szczegolnie jedwabnych) nie mam zadnych zastrzezen. Takze udanych zakupow jakby co i milego noszenia!!! :)
      • niebo.nad.berlinem Re: podobaja mi sie 18.03.11, 11:00
        o nie, zupełnie nie w moim stylu.
        ewentualnie maxi dress, ale pod warunkiem, że dostałabym od kogoś za darmo:))
      • ladyjm Re: podobaja mi sie 18.03.11, 15:09
        kombinezon b mi sie nie podoba ale ta dluga falbaniasta kiecka jest super
      • zettrzy Re: podobaja mi sie 18.03.11, 17:43
        aha, styl obozowo-harcersko-plazowy
        tak zupelnie szczerze, nie moj gust, no ale de gustibus et cetera
      • p_estka1 Re: podobaja mi sie 21.03.11, 09:50
        Żadna, fason pierwszej do przeżycia jedynie z zamiłowania do ramiączek bokserek. Fatalne kolory, dla mnie nie do przyjęcia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka