Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

dylemat imprezowy

26.03.11, 17:34
    Oj dawno dawno temu nie byłam na imprezie- w klubie gdzie przy okazji jest dyskoteka.
    Nie mam pojęcia co na siebie włożyć z takiej okazji, nie chcę wyjść na sztywniarę .Spotkanie jest z okazji 15-lecia firmy , ludzie w wieku 25-40 lat. Zajmuję w firmie poważne stanowisko ale nie mam ochoty iść do klubu w marynarce. Czy t-shirt i jeansy to odpowiedni strój na dyskotekę? Czy to passe? Jakie ubrać buty.
    No stara baba a takie problemy:((( pomóżcie proszę bo spotkanie-impreza już za tydzień.
    Obserwuj wątek
      • czekoladowa_kawka Re: dylemat imprezowy 26.03.11, 17:59
        Dodam tylko ze jestem szczupła i nie lubię wyglądać wyzywająco, więc sukienki nie wchodzą w grę.
      • smutny.dzien Re: dylemat imprezowy 26.03.11, 18:05
        Dżinsy możesz ubrać ale nie zakładaj zwykłego t-shirtu ale jakąś fajną bluzeczkę imprezową z krótkim rękawem albo bez rękawów. Na wierzch kurtka wiosenna, jakby ci miało być zimno to coś jeszcze załóż z długim rękawem ale i tak się rozbierzesz do krótkiego :) Buty lepsze na obcasie ale mogą być jakie lubisz.
      • martalis30 Re: dylemat imprezowy 26.03.11, 20:24
        t-shirt może być , ale jakiś ciekawy lub ciekawie zestawiony, nie chcesz marynarki, ale może jakaś luźniejsza by ci się spodobała, sporo tego jest w zarze np:
        static.zara.net/photos//2011/V/0/1/p/2149/728/630/2149728630_1_1_3.jpg?timestamp=1300187900061
        static.zara.net/photos//2011/V/0/1/p/2138/934/251/2138934251_1_1_3.jpg?timestamp=1300903665852 na sandały dla mnie jest za zimno więc założyłabym peep toe na wysokim obcasie najlepiej w jakimś wyrazistym kolorze
      • zawsze_mafijka Re: dylemat imprezowy 28.03.11, 14:02
        Buty koniecznie na obcasie, ale nie wiem, czy z wycietymi palcami.... po paru godzinach mogą trochę nogi boleć. Jeansy zdecydowanie tak, ale raczej w jakimś ciemnym kolorze bez żadnych przetarć i wzorków. No i jakaś super bluzeczka - tu możesz poszaleć szczególnie z kolorami - moda wchodzi na wielokolorowe bluzeczki. Na to na wszelki jakieś gładkie bolerko albo żakiet w sportowym stylu. Miłej imprezy!!!
      • nothing.at.all Re: dylemat imprezowy 28.03.11, 14:33
        Jeansy mogą być, do tego jakieś wygodne buty na obcasie i top, bluzka - ale jakaś niezwykła. To najbezpieczniejsza wersja.
        Co do sukienek - teraz jkest taki wybór, że i jakaś dla siebie byś znalazła. No ale Twój wybór.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka