Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    03.05.04, 09:19
    Reserved przekonało mnie ciuchami prostymi i ze smakiem. Nie lubię tez gdy
    metka z nazwą firmy rzuca się w oczy, a na wielu ciuchach re właś nie sie nie
    rzuca. Poluję na ich przeceny, np kupiłam niedawno dzinsowy płaszczyk
    przeceniony ze 199 na 49!!! I mają fajną bieliznę. Ogólnie re to ciuchy dla
    młodych duchem, a nie tylko ciałem. Jedno mnie tylko wkurza - czasami robie
    przesadne ozdobniki. Cenię prostotę, ale ponieważ Calvin Klein jest za drogi,
    wybieram proste ciuszki z re.
    Obserwuj wątek
      • Gość: oko Re: RESERVED IP: *.icpnet.pl 04.05.04, 00:07
        tez lubie te marke. choc ostatnio mam wrazenie, ze projektanci stosuja za duzo
        jakichs udziwnien np. falbanki. coz, pewnie obecnie taki trend
        • vic_vic Re: RESERVED 04.05.04, 00:20
          Też lubie Re, ale rozmiarowke maja odrobine pochrzaniona - zupelny brak
          konsekwencji: 34 odpowiadajacy 38 a innym razem 36 niczym 32, a szkoda :(
      • Gość: anusia Re: RESERVED IP: *.77.classcom.pl 04.05.04, 12:23
        Ale śmiesznie, właśnie dziś dobie myślałam o reserved i o tym ze nie moge sobie
        nigdy znalezc nic w tym sklepie interesującego. Nawet jak coś fajnie wygląda na
        wieszaku to pożniej fatalnie na mnie..Dużo bardziej wolę H&M.
        choć kiedyś zakochałam sie w płaszczyku z reserved zamszowym czarnym..
        pozdarwiam
        • Gość: qwert Re: RESERVED IP: *.udn.pl 04.05.04, 12:36
          A ja chce sie wypowiedziec na temat trwalosci ciuchow z Re.Kupilem juz w tym
          sklepie pare rzeczy ale zakupu spodni zaluje bardzo.Po tygodniu zrobila sie w
          nich dzura co raczej zadko zdarza sie w jeansach dobrego typu,nastpenie suwak
          ktory sie poprostu rozpadl a na dodatek guzik ktory ciagle sie rozpada .To nie
          jest odosobniony przypadek moj kolega ma dokladnie to samo.Nie wiem czy to byla
          jaka trefna seria czy tak jest ze wszystkimi.Poki co rezygnuje z zakupow w Re
          • Gość: Marta Re: RESERVED IP: 195.136.30.* 04.05.04, 13:34
            Dla mnie Reserved to porażka, nie cierpię tych ubrań.
            Bez stylu,bez gustu,bez własnej osobowości.
            Nie są to ubrania dla młodych zmysłowych kobiet,kobiecych ,atrakcyjnych, tylko
            dla takiej młodzieżówy,paseczki, krateczki, kolory okropne, kroje i rozmiary
            totalna pomyłka. Dla osób które są ubrane - akuratnie, czyli nie rzucam się w
            oczy, nie zaczepiam, jestem szara ,bezbarwna, taka sobie.
            Nie wchodzę nawet do tych sklepów.
            • Gość: qwert Re: RESERVED IP: *.udn.pl 04.05.04, 13:37
              W takim razie jaki sklep polecasz dla mezczyzny ktory chce byc aktrakcyjny??
              • Gość: Marta Re: RESERVED IP: 195.136.30.* 04.05.04, 14:40
                a dla mezczyzn to co innego.
                Pisalam ze nie uznaje Re jako kobieta, dla faceta mozna tam znalezc cos
                ciekawego.
            • conena Re: RESERVED 04.05.04, 14:27
              to w końcu krateczki, paseczki, okropne kolory, czy szare bezbarwne i nie
              wyróżniające się? się zdecyduj.
              • Gość: marta Re: RESERVED IP: 195.136.30.* 04.05.04, 14:41
                krateczki paseczki i te kolory - nie wyróżniajace się
                • cisiek Re: RESERVED 04.05.04, 15:25
                  a jakie to są kolory wyróżniające się
                  • Gość: Henrietta Re: RESERVED IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.04, 20:32
                    pewnie oczojebny róż

mam pare ciuchów z reserved w których wygladam atrakcyjnie np. pomaranczowy
                    sweterek raczej "szary, bezbarwny" nie jest
          • Gość: Michał Re: RESERVED IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 10:44
            Pracowałem w RESERVED 1,5 roku, jeśli macie jakiekolwiek problemy dot jakości
            nie bójcie się reklamować ciuchów. Firma ta dba o klientów i uznaje ponad 80 %
            reklamacji.
      • Gość: anusia Re: RESERVED IP: *.77.classcom.pl 04.05.04, 16:23
        Zgadzam się z MArtą! Nie chciałam aż tak ostro jak ona stawiać sprawy, ale dla
        mnie reserved to porażka. Mamy ich chyba ze 2 w Krakowie a ja 100 razy bardziej
        wolałabym miec 1 H&M zamiast tego sklepu.Niezależnie czy duży czy maly reserved
        dla mnie i ta jest pusty. Kojarzy mi sie z innym sklepem "Carry". Tez takie
        same ubrania. A fajne ciuchy można znalęźć w house'ie w ceromodzie w
        terranovie, no i dla warszaiwaków i gdańszczan w moim ukochanym H&M'ie:(
        • Gość: dalloway Re: RESERVED IP: *.chello.pl 05.05.04, 08:53
          parę razy kupiłam sobie coś w re - z reguły proste "bazowe" ciuchy, jakieś
          białe letnie spodnie, koszule, prosta kurtkę, bojówki

te rzeczy kupiłam, bo były ładne. mój narzeczpny też się troche obkupił, ale
          więcej już sie nie wybierzemy do re, bo wszystkie ciuchy są fatalnej jakości,
          kolory się natychmiast spierają, faktura materiału znika, a szmata kurczy lub
          rociąga. wolę już nawet zapłacić więcej i móc nosić swoje ładne ubrania, anie
          wycierać nimi okna czy podłogi

poza tym jest problem z rozmiarami, im mniejszy rozmiar, tym na niższy wzrost,
          co jest dla mnie dowodem kretynizmu projektantów. wystarczy przejść się ulicą,
          żeby zauważyć, że całkiem sporo osób, które noszą rozmiary 34-36 ma znacznie
          powyżej 165 cm wzrostu
          • tanger_soto Re: RESERVED 05.05.04, 11:18
            co do jakości niektórych ciuchów musze sie zgodzic z niektórymi postami, że nie
            jest czasem dobra, zwłaszcza jesli chodzi o dzinsy. zakupione przeze mnie
            dzinsy zaczeły się przecierac (w zupełnie niespodziewanych miejscach - tam
            gdzie spodnie się zaginają, ale nie np. na dole nogawek) juz po miesiącu.
            spodnie super, fajny krój, bardzo wygodne, ale po pół roku wyglądaja jak inne
            po kilku latach noszenia. więcej dzinsów w Re nie kupię.
        • grzech88 Re: RESERVED 04.05.05, 19:15
          przecież w Krk mamy 2 H&M w M1 i Kazimierzu...
      • Gość: lilka Re: RESERVED IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.04, 09:08
        Bardzo lubię tą firmę, zawsze wchodzę do tego sklepu i zawsze coś sobie znajdę.
        Niezdażyło mi się jeszcze żeby coś się zeszmaciło, jedyna wada jaka się pojawia
        to to że koszulki trzeba kupować o rozmiar większe bo po praniu się kurczą ale
        generalnie jest ok.
        • Gość: pampeluna Re: RESERVED IP: *.233.169.70.devs.futuro.pl 09.05.04, 15:00
          W re kupuje tylko sweterki - i to koniecznie wełniane. Mam dwa - jeden noszę
          już 2,5 roku, a drugi ponad rok i wyglądają wciąż rewelacyjnie. Mój chłopak
          także w re kupuje swetry - świetnie się noszą i są naprawdę trwałe. Ale to
          wynika z tego, że kupujemy tylko rzeczy wełniane - te swetry faktycznie nie są
          tanie, ale się opłaca. Natomiast pozostałe ciuchy - pozostawiają wiele do
          życzenia. Ktoś już napisał o tym wyżej - niby dobrze wygladają, ale potem się
          okazuje, że fatalnie leżą, że są takie jakieś szmatowate. Chodzę do re b.
          często (mam prawie pod domem), ale ostatnio dosłownie nic nie kupuję, bo
          rzeczywiście nie ma co. Poczekam do zimy i kupię kolejny fajny wełniany
          sweter;)))
          • Gość: Ida Re: RESERVED IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 09.05.04, 15:15
            Mam płaszcz na zimę z tej firmy i jest dziadowski.Wszędzie się pruje.Ale jeżeli
            chodzi o same projekty, to dla mnie bomba!
            • lika13 Re: RESERVED 19.05.04, 19:13
              A ja kupuję tam dla synka i jesteśmy wspólnie zadowoleni.
        • Gość: AŚKA Re: RESERVED IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 17:51
          RESERVED jest jednym ze sklepów w których można znależć zawsze coś fajnego.Ja
          osobiście mam masę rzeczy z tej firmy, począwszy od pasków na kurtkach kończąc
          i jestem bardzo zadowolona!!! Zgadzam się jedynie co do spodni jeansowych-
          faktycznie nie są najlepsze.Ale cała reszta jest OK!!! :)
      • eirenne Re: RESERVED 21.05.04, 12:15
        Wyciągam wątek, bo podobno szykują się (albo już są) 40% obniżki w Reserved i
        jestem bardzo ciekawa waszych opinii, co na pewno warto kupić w tym sklepie:-)
        Dodam, że mam już przykre doświadczenia z jakością ich ciuchów (konkretnie
        męskich spodni- pękły po niedługim czasie użytkowania) i nie chcę się sparzyć,
        kupując znów badziewie... Co na pewno warto kupić w Reserved?
        • Gość: Michał Re: RESERVED IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 13:01
          Pozwolę się ponownie wypowiedzieć na ten temat, gdyż przez 1,5 roku byłem
          pracownikiem salonu Reserved i mam do dzisiaj ok 50 szt ciuchów tej firmy, więc
          mam również doświadczenie z "użytkowaniem" tych ciuchów.
          Nie polecam zakupu spodni sztruksowych i jeansowych, swetrów akrylowych,
          kutrtek i płaszczy damskich ze stucznych tworzyw(np.poliamid).
          Natomiast moim zdanie świetne jakości są:
          -bluzy, koszule, t-shirty ze 100% bawełny
          -kurtki sztruksowe i bawełniane,
          -bielizna i skarpetki (drogo ALE NAPRAWDĘ WARTO)
          -spodnie bawełniane (bojówki, zwykłe proste...)
          -ale najlepsze to chyba mają POLARY, zarówno damskie jak i męskie; właściwie
          nie do zdarcia a na przecenach to właśnie polary są zawsze BAAAArdzo przeceniane
          -swetry z natyralnych tkanin (wełna,bawełna).
        • Gość: Nika Re: RESERVED IP: *.ibmer.waw.pl 21.05.04, 13:08
          Ciuchy Reserved nosi głównie mój mąż, weekendowo, i ostatnio są bardzo w
          porządku. Męskich dżinsów ma stamtąd 3 pary (w tym bojówki), bardzo ładnie leżą
          i dobrze sie noszą. Podobnie bawełniane podkoszulki i bluzy. 2 bawełniane swetry
          kupione w zimie wyglądają jak nowe (a b. często prane bo jasne). Chyba poprawili
          jakość, bo w ubiegłym roku kupiony w Reserved sweter zmechacił się po jednym
          dniu noszenia. Co do damskich rzeczy to jak mi się coś podoba, to jakoś nie mogę
          tam sobie dobrać rozmiaru - spodnie za krótkie, rękawy przeważnie też. Na razie
          mam sztruksową koszulę, a raczej miałam, bo po dwóch praniach skurczyła się i
          wygląda jak szmata, oraz t-shirt - bardzo w porządku, po kilkunastu praniach jak
          nowy. Czyli na razie pół na pół. Ostatnio nabyłam czarny rozpinany sweterek z
          rękawkami 3/4, ale jeszcze nie nosiłam, więc nie wiem, jak z jakością.
      • ladyt nie lubie Reserved 24.05.04, 00:02
        Jak napewno wiele z was zauwazylo witryny sklepowe Reserved sa takie same.
        Rzuciała mi sie kiedys w oczy taka piekna czarna torebka (byly 3 na wystawie)
        weszlam do srodka i poprosilam pania zeby mi ja pokazala, dowiedzialam sie ze
        niestety ale sklep nie ma juz tych torebek zdziwilam sie bo przeciez 3 wisialy
        na manekinie za szyba...zrezygnowana poszlam do kolejnego Reserved w
        poszukiwaniu torebki. W kolejnym sklepie na wystawie wisialy rowniez 3 torebki,
        weszlam do srodka i powiedzialam ze chce kupic ta torebke z wystawy na to
        odpowiedz pani byla nastepująca "NIE MA" zdziwona powiedzialam ze 3 wiszą na
        wystawie. Na to pani odpowiedziala ze nie moze mi ich sprzedac bo nie ma prawa
        ruszyc zadnych rzeczy z witryny...BZDURA i tak zeszlam cale Trojmiasto a
        torebki nie dostalam, zmienily sie witryny i torebki rozeszly sie w szybkim
        tempie...o co chodzi?? nalezy chyba zdobywac klienta a nie utrudniac im zakup??
        • k_anilorak Re: nie lubie Reserved 16.11.05, 14:33
          z rzeczami z wystawy jest tak, ze pracownicy nie moga ich ruszyć. co jakis czas
          zmieniana jest wystawa i wtedy mogą sprzedać. taki głupi przepis tam mają -
          podobnie jak wiele innych. wystarczy poprosić, żeby zarezerwowali dl aciebie
          konkretna rzecz z wystawy. powinni wziąć od ciebie numer i zadzwonić. albo weź
          numer do sklepu i sama zapytaj kiedy bedzie zmiana wystawy.

jakość jakością, ale jak traktuja pracowników - ja wytrzymałam dwa tygodnie i
          się zwolniłam (re w Gdańsku na Manhattanie)
        • kajkai Re: nie lubie Reserved 16.11.05, 15:53
          Ja mialam dokladnie tak samo. Pol Warszawy przeszlam w poszukiwaniu
          niezarezerwowanej torebki z wystawy !!!
      • Gość: K@rol@ Dlaczego przedział wiekowy to 17-24??? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.04, 19:21
        Reserved to mój ulubiony sklep!Jest świetny!
        Kocham wasze ciuchy bo są wygodne i mooodne...Ale dlaczego piszecie że ubrania
        saadresowane do osób w wieku 17-24???Ja mam 14 lat i jestem zachwycona!Cropp
        też jest ok,ale reserved jest...lepszy:))
      • Gość: papryczka Re: RESERVED IP: 212.160.106.* 06.08.04, 13:18
        Lubię Reserved bo naprawdę mozna tam znaleźć fajne ciuchy i to w dodatku fajne
        jest zarówno wzornictwo i jakość.
        Jeśli chodzi o H&M to wybaczcie, ale jest to dla mnie najbardziej tandeciarski
        sklep jeśli chodzi o jakość ubrań. Co z tego, że zdarzaja sie fajne wzory jeśli
        te ciuchy aż biją sztucznością... Koszmar po prostu. Ich jedynym plusem są dla
        mnie w miarę przyzwoite ubranka dla dzieci, które są ( co bardzo ważne ) w
        przystępnych cenach. Bielizna niestety również tandetna - dobrze wygląda do
        pierwszego prania.
      • Gość: Anka Re: RESERVED IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 12:30
        Jestem, a może raczej byłam stałą klientką sklepów RESERVED. Koszmar zaczął
        się, gdy musiałam oddać do reklamacji bluzeczkę, w której po praniu wyciągnęły
        się rękawy. Gdy chciałam coś kupić, byłam mile i profesjonalnie osługiwana. Gdy
        doszło do reklamacji - nie miał kto się mną zająć. Ekspedientki patrzyły na
        mnie jak na wariatkę, spychały zajęcie się mną jedna na drugą. Oczywiście
        reklamacja nie została uwzględniona, a dokument reklamacji wrócił do mnie w
        opłakanym stanie- cały pomięty, ledwo można coś z niego odczytać. Moja bluzka z
        długimi rękawami wyglądała z resztą podobnie. Jest mi bardzo przykro, że
        zostałam tak potraktowana. Teraz boję się iść na zakupy do RESERVED. Co zrobię
        jeśli trafię na kolejny bubel?
      • Gość: Dana Re: RESERVED IP: *.nowojowa.sdi.tpnet.pl 05.01.05, 11:45
        Reserved ma bardzo fajne ciuchy ale ma jedną bardzo ale to bardzo denerwującą
        wadę.Mianowicie nie można kupić ubrania jeśli jest to ostatni egzemplarz w
        sklepie i wisi na wystawie. To jest strasznie wkurzające.naprawde.
        • Gość: megg Re: RESERVED IP: *.so.pkpik.pl / 81.219.116.* 05.01.05, 13:08
          Nie jestem stałą klientką Re, ale przyznam, że raz na rok znajduję tam
          przynajmniej jedną fajną i póki co dobrze trzymającą się rzecz. Niestety
          zgadzam się z wiekszością, że jakość i wykończenie pozostawiają wiele do
          życzenia ( z małymi wyjątkami) a fasony bywają albo zbyt tandetne albo zbyt
          udziwnione.Ostatnio robiąc przedświąteczne zakupy znaleźlismy z narzeczonym
          bardzo fajne męskie sztruksy,które jeszcze się trzymają, ale przeraźliwie
          śmierdzą, nie wiem czym to jest spowodowane, ale prałam je już kilka razy i
          nadal bardzo nieprzyjemnie pachną.Póki co omijam Re, ale pewnie za jakis czas
          wstąpie poszperać:)
        • Gość: bidron Re: RESERVED IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 16:26
          długo już tam pracuje i nie rozumiem dlaczegi klienci robią z tego aferę nam
          pracownikom.my o tym nie decydujemy!!!klientom wydaje się że jesteśmy
          nienormalne i dlatego razi mnie to że wszelkie pretęsje musimy znosić my.kiedyś
          pewna pani rzuciła we mnie szalikiem z wystawy i zbluzgała mnie tylko dla tego
          że nie mogłam go sprzedać bo tak sobie wymyślił ktoś kto siedzi,pierdzi w
          stołek i wymysla takie rzeczy jak takie same wystawy w każdym sklepie
      • olahej prosto i dla wszystkich 05.01.05, 14:11
        musze stwierdzić że reserved ma ciuchy dla młodzieży ale i dla ich rodziców
        kupuje tam ja moja mama i tata. Ubrania są elegancie i modne . Ceny raczej
        normalne. Da się z nieść mam jeszcze karte klubu nokia i mam 15 % zniżki :).
        Faktycznie jeżeli kogoś nie stać na ubrania sławnych proojektantów to reserved
        jest doskonały do zastąpienia:) W tych ciuchach chodzą na codzień do szkoły jak
        i na jakieś imprezy
      • Gość: sylwiaa Re: RESERVED IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 16:45
        nie przepadam za ta firma
        ubrania nieciekawe
        wole C&A czy bazarki
      • Gość: MARYSIA Re: RESERVED IP: 212.160.103.* 24.04.05, 19:05
        a jaką damska rozmiarówkę maja najwieśzę?
        48?
        • Gość: Ag Re: RESERVED IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 24.04.05, 19:55
          44 i to szyte na dzwonek - mala gora, ciezki dol :)

Pozdrawiam
          Ag
      • Gość: ala Re: RESERVED IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 19:27
        uwielbiam reserved, mam mnóstwo cicuchów z tej firmy i nie zdarzyło mi się żeby
        coś się z nimi działo, fajne fasony dla kobiet które nie chcą szokować swoim
        wyglądem, raczej klasyka. Tak trzymać, szkoda że w Katowicach remont trwa już
        dwa miesiące, ale po nim mam nadzieję że sklep będzie jeszcze lepiej
        zaopatrzony bo ubrania były zabardzo na kupie i trudno było znaleźć coś extra.
      • adsa_21 Re: RESERVED 25.04.05, 08:01
        jakosciowo sa b. dobre..jednak kolory mi kompletnie nie pasuja - brazy, jasne
        zielenie, bez polotu kompletnie.
        choc ostatnio wygrzebalam czerwona koszulke z rekawkiem 3/4 i jestem b.
        zadowolona.
      • Gość: obnizki Re: RESERVED IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 25.04.05, 15:03
        któras z Was pisała cos o obnizkach 40% - kiedy to bedzie?wiecie coś? czy moze
        juz było :(
        • Gość: edna Re: RESERVED IP: *.autocom.pl 27.04.05, 19:05
          Byly w styczniu, nastepne pewnie dopiero w wakacje
        • k_anilorak Re: RESERVED 16.11.05, 14:37
          obnizki była jakoś w październiku. zaloguj sie na ich stronie to będa ci maile
          przysyłać kiedy maja obniżki.
      • Gość: <MAGDA> Re: Srednie, średnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 18:45
        Mają czasem jakieś fajne wzory, ale to czasem... A jakość- beznadziejna. Swetry
        się suplą, spodnie drą... Ogólnie nie przepadam:/
      • grzech88 Re: RESERVED 04.05.05, 19:19
        kiedyś jakieś 2 -3 lata temu ciuchy były naprawdę fajne, nawet gdy jechałam do
        stolicy na zakupowe szaleńswto do skelów którychw krakowie wtedy nie było
        zawsze szłam do Re...a teraz z trudem zajduję coś fajnego;(
        spodnie L na mnie nie weszły choć noszę 38
        za to sprzedawcy są super...no nie wszyscy, ale jeden na pewno
      • mjut Re: RESERVED 18.07.05, 12:35
        rewelacja, ciuchy bardzo wygodne i na dodatek w przystępnej cenie!!
      • Gość: Kasia Re: RESERVED IP: *.catv.net.pl 18.07.05, 18:09
        Buble, szmaty !!!Ja tam kupiłam sobie dopiero 3 sztuki. Skarpetki, majtki, były
        ok. ale spodnie welurowe to dopiero był szajs. Tylko raz miałam je na sobie i
        zdejmując po dwóch godzinach zobaczyłam, że przy szwie na pupie jest pełno
        małych dziurek. Załatwienie reklamacji trwało 30 dni- skandal!!!
        I jeszcze jedno :infantylna, nachalna obsługa. Na siłe miłe, męczące małolaty-
        aż słabo się robi gdy ktoś podchodzi i rozmawia jak z trzylatkiem. Ciekawi
        mnie, czy sprzedawców takiegom zachowania uczą, czy tacy się już urodzili
      • koko75 Re: RESERVED 19.07.05, 23:09
        a ja lubie ten sklep, kupiłam tam pare rzeczy: jensy, 2 kurtki i pare bluzek.
        Ja jestem bardzo zadowolona i nic mi sie nie rozchodzi na tyłku jak niektórym
        niezadowolonym. Acha i kolory wcale nie są mdłe.
      • Gość: Pat Re: RESERVED IP: *.hrnxx11.adsl-dhcp.tele.dk 17.08.05, 18:03
        hmmm... ten przedzial wiekowy mnie nurtuje. ciuchy w reserved kupuje i dla
        siebie, i dla meza. ze wzgledu na dobra(a wrecz doskonala) jakosc, ciekawe a
        zarazem proste i sportowe fasony. lubimy nosic sie wygodnie na co dzien i
        weekendowe wypady. cos tu jest nie tak?? czy to my jestesmy zbyt mlodzi
        duchem?? czy rynek polski nie akceptuje "wiekowych" ludzi??
        • ekler.ka Re: RESERVED 17.08.05, 19:32
          e,moja mamusia po 50. i tez sobie cos w reserved czasem kupi ;) a sklep ma u
          mnie w tym roku znow plus:coraz wiecej rzeczy,mozna znalezc rozne
          fajne,zwlaszcza dodatki.ostatnio kupilam fajny pasek,poluje jeszcze na pizamke.
      • kate-gun Re: RESERVED 17.08.05, 19:47
        jak dla mnie rzeczy raczej malo ciekawe, masowe i bezosobowe, od stop do glow
        napewno bym sie tam nie ubrala, choc raz kupilam prosta, biala koszule,
        tzw "bazę" - nie do zdarcia
      • ciekawq Re: RESERVED 16.11.05, 13:52
        CHCIAŁABYM SIE DOWIEDZIEĆ JAK MOZNA ZOTWORZYC SKLEP Z WASZYM<I UBRANIAMI

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka