kartan 05.05.04, 21:01 Czy znacie jakiś fajny samoopalacz,który nie ma żółtego koloru i nie zostawia smug na ciele? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magilla Re: Najlepszy samoopalacz IP: 81.210.83.* 06.05.04, 09:17 probowalam wielu, egzamin jednak zdal nivea w sprayu.. Odpowiedz Link Zgłoś
roksana11 Re: Najlepszy samoopalacz 06.05.04, 10:37 Dla mnie najlepszy jest ten z firmy dax cosmetics extra bronze, wypróbowałam już wiele samoopalaczy, m.in. z Kolastyny (w sprayu), z Loreala, Avonu, jednak ten który mam teraz przypasował mi najbardziej, przede wszystkim ma bardzo leciutką konsystencję i można łatwo i równo się posmarować, nie pozostawia smug, a kolorek jest typowo brązowy, bez żadnego żóltego, bądź marchewkowego odcienia, ale jak to samoopalacz trochę czuć jego zapach, ale zawsze można się przyzwyczaić. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleksandrina Re: Najlepszy samoopalacz IP: 80.48.117.* 07.05.04, 21:06 po wielu eksperymentach z samoopalaczami...jestem wierna jednemu zakochalam sie ww nim 2 lata temu "AMBRE SOLAIRE" do nog ale z powodzeniem mozna go stosowac na cale cialo ,w tym na twarz.Efekt:SPEKTAKULARNY, OPALENIZNA JAK Z MAJORKI...BRAK MINUSOW,CENA PRZYSTEPNA OK 30ZL.trzeba pamietac o jednym wsmarowujemy go energicznymi ruchami tak jak balsam,a smugi na pewno sie nie pojawia. Odpowiedz Link Zgłoś