Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Torebka do pracy: brąz lub czerń

14.05.11, 21:35
    Poszukuję torebki, którą mogłabym spokojnie zabrać do pracy, ale nie tylko, musi spełniać ściśle określone kryteria:)
    - konieczne A4,
    - kolor bez ekstrawagancji (najlepiej brąz lub czerń),
    - skóra ekologiczna,
    - możliwość noszenia na ramieniu lub w ręku,
    - dodatkowo koniecznie co najmniej 2 przegrody w środku na oddzielenie dokumentów od innych rzeczy:)

Mam kilka typów:
    Tekst linka
    Tekst linka
    Tekst linka

Prośba o pomoc dziewczyny - może widziałyście inne kuszące modele?:)
    Dodam, że nie jestem już nastolatką, ubieram się w sposób stonowany i skromny.
    Obserwuj wątek
      • aqua48 Re: Torebka do pracy: brąz lub czerń 15.05.11, 13:30
        To zdecydowanie druga z tych trzech, trzecia też jest ładna, ale nadaje się wyłącznie do pracy.
        • sabriel Re: Torebka do pracy: brąz lub czerń 15.05.11, 15:45
          Nr 1 mi się podoba.
      • ama-ka Re: Torebka do pracy: brąz lub czerń 15.05.11, 19:35
        baaardzo podoba mi się nr 1 - ale uważam, że ona nie jest elegancka... zależy, jak chodzicie ubrani do pracy.. znowu nr 3 jest bardzo elegancka i skromna zarazem... a nr 2 srednio mi sie widzi, wydaje sie strasznie "miękka"
      • an.d.10 Re: Torebka do pracy: brąz lub czerń 15.05.11, 21:45
        Witam.
        Dziewczyny się nie znają:). Żartowałem. Przepraszam, że wtrącam się jako płeć "fe" ale może mógłbym pomóc.

Tu mają ciekawe propozycje. Najnowsze trendy Wiosna 2011. Polecam. Moja żona już śpi z taką torebką:(
        =http://webep1.com/Zobacz/To?a=1066&mp=331&p=569557&product=
      • an.d.10 Re: Torebka do pracy: brąz lub czerń 15.05.11, 21:47
        Witam.
        Dziewczyny się nie znają:). Żartowałem. Przepraszam, że wtrącam się jako płeć "fe" ale może mógłbym pomóc.

Tu mają ciekawe propozycje. Najnowsze trendy Wiosna 2011. Polecam. Moja żona już śpi z taką torebką:(
        KLIK
        • lonely.stoner Re: Torebka do pracy: brąz lub czerń 15.05.11, 22:48
          Osprey ma klasyczne takie wlasnie biznesowo-pracowe.
        • irissem Re: Torebka do pracy: brąz lub czerń 10.06.11, 15:43
          Chwieje się Pan nad przepaścią tak pisząc;) Torebka podoba mi się, ale zdaje się, że ta skórka cienka bardzo (może się mylę).

Proszę pozdrowić żonę i nie podpadać dziewczynom:)
      • ladyjm Re: Torebka do pracy: brąz lub czerń 16.05.11, 14:54
        fasonem najbardzije podoba mi sie ta ostatnia ale lepiej chyba wziac brazowa albo bezowa bo z taka czarna torba latem bedziesz wygladac jak przedsiebiorca pogrzebowy :)
      • malavida Re: Torebka do pracy: brąz lub czerń 16.05.11, 18:07
        z tych zalinkowanych przez ciebie pierwsza, z innych zaprezentowanych na tej samej stronie znalazłam też taką - moim zdaniem jest bardziej elegancka i będzie lepiej pasowała do formalnego stroju.
      • duchess85 Re: Torebka do pracy: brąz lub czerń 17.05.11, 12:04
        Z tych trzech pierwsza, a David Jones ma bardzo dobrą jakość. A nie myślałaś o jakimś bardziej oryginalnym kolorze, np. butelkowej zieleni?
        • irissem Re: Torebka do pracy: brąz lub czerń 10.06.11, 15:35
          Kupiłam 1. Jest troszkę mniejsza niż się spodziewałam, za to mocna, grubsza skóra, przypominająca prawdziwą.

Ale na tym nie poprzestanę...jest jednak niedosyt, także z chęcią zobaczę i zieloną:)

David Jones, mam do tej pory 2 torebki kupowane 2 lata temu i to w niezłej kondycji także zgadzam się co do jakości:)

Pozdrawiam!
          • ama-ka Re: Torebka do pracy: brąz lub czerń 10.06.11, 17:58
            po Twoim linku długo rozmyślałam, czy nie kupić właśnie tej z nr 1 :) ale w końcu odpuściłam z uwagi na to, że ona jest tylko do ręki.
            A ponieważ kupiłaś ją, powiedz mi proszę, jak Ci się ją nosi tak w ręcy? no i jak to wygląda z tym długim paskiem? czy na tym długim pasku torebka zgina się jakoś w połowie lub inaczej tak, że wygląda to nieciekawie?
            będę wdzięczna za odpowiedzi :)
      • trzeci_horsemen Re: Torebka do pracy: brąz lub czerń 12.06.11, 22:40
        a może taka??
        www.shoppydoo.pl/search.aspx?search=ITPL+Klasyczna+torebka+czarna+Jasmine&categoryid=122&minprice=&maxprice=&f=&fromCategoryId=122
        to, że nie jesteś nastolatką nie znaczy, że zawsze musisz ubierać się skromnie ;-)
      • pik-na Re: Torebka do pracy: brąz lub czerń 21.07.11, 11:58
        www.ted-mar.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=129&category_id=12&option=com_virtuemart&Itemid=4&catname=Torebka%20miejska%20du%C5%BCa ja bym wzięła taką :) szary jest jednak bardziej uniwersalny niż czarny, bo taką torebkę możesz też nosić latem i jest ok :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka