Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Butik Arkadiusa padł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 04:41
    SZOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

W CO JA SIE TERA UBIORE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NIE WIEM CO ROBIC, TERAZ TRZEBA BEDZIE NA ZAKUPY CHYBA ALBO DO BERLINA ALBO
    DO PARYZA JEZDZIC BO W WARSZAWIE NIE MA ZADNEGO GODNEGO UWAGI DYKTATORA
    MODY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Amanda Re: Butik Arkadiusa padł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 04:43
        CHYBA SIE ZASTRELE ;[

BAJ, AMANDA
        • Gość: Acha Re: Butik Arkadiusa padł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.helion.pl 13.05.04, 08:54
          Czytałam,że Ravel nieźle wtopił na tej kolekcji jego projektu.Nikt tego nie
          kupuje
          • Gość: Amanda Re: Butik Arkadiusa padł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 09:01
            SERIO???????????????????

JA ZNAM ZUPELNIE ODWROTNA WERSJE- NIEZWYKLY SUKCES, LUDZIE WYRYWAJA SOBIE Z
            RAK!!!! TAK SLYSZALAM- SAMA MA CALA TE KOLEKCJE- TEZ MESKA- BO TO JEST
            STYL 'UNISEKS'

TAK MI SMUTNO...AREK- TY KOLOROWY NIEBIESKI PATAKU WRACAJ DO NAS- POKOLORUJ
            NASZA SZARA WARSZAWE I POLSKE !!!!!!!!!!!!!!!

BAJ, AMANDA
      • 18lipiec I całe szczęście,.mało to wiochy w III RP? 13.05.04, 09:16
        jeszcze ten Arkadius, bezguście i kicz.
      • umaa Re: Butik Arkadiusa padł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.05.04, 10:22
        Amadno zawsze pozostaje Ci na pocieszenie Ewa Minge ze swoimi wspaniałymi
        kreacjami.
      • kochanica.francuza I dobrze mu tak! 13.05.04, 12:22
        za jego "inspirowane religią i wojną w Iraku":-(((pokazy.
      • envi Re: Butik Arkadiusa padł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.05.04, 13:02
        dlaczego padł?czyżby nikt tam nic nie kupował??????????????
        • kohol Re: Butik Arkadiusa padł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.05.04, 13:35
          envi napisała:

> dlaczego padł?czyżby nikt tam nic nie kupował??????????????

Słyszałam, ze tam były spodnie w cenie od 1000 zł (nowych, polskich), bluzki w
          cenie od 500 zł (takichże), wszystko było z materiałów gorszej jakości niż ze
          stadionu warszawskiego, tego, co wiecie, no i poza tym poszarpane i porwane (bo
          to neopunk-style chyba), wiecie, wystarczy pojechać na stadion, kupić tani t-
          shirt, podrzeć go tu i ówdzie, a potem przybić pieczątkę-logo Arkadiusa i masz
          kreację.
          Prasa się rzuciła, gdy było otwarcie, ale potem, niestety, Arkadius jak
          niepyszny sobie pojechał jednak robić karierę w Londynie, wiecie, jak jakiś
          Norwid, niedoceniony przez rodaków, to takie przykre...
      • Gość: rene Re: Butik Arkadiusa padł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zapora / 212.160.172.* 13.05.04, 13:07
        Gość portalu: Amanda napisał(a):

> SZOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        > W CO JA SIE TERA UBIORE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no tera to ja nie wiem...

>
        > NIE WIEM CO ROBIC, TERAZ TRZEBA BEDZIE NA ZAKUPY CHYBA ALBO DO BERLINA ALBO
        > DO PARYZA JEZDZIC BO W WARSZAWIE NIE MA ZADNEGO GODNEGO UWAGI DYKTATORA
        > MODY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Straszne!!! jaka tragedia! I co teraz będzie?!

no biedactwo!!! co Ty na siebie włożysz!?

Może lepiej do USA? ... byle dalej stąd...

;-))
      • envi Re: Butik Arkadiusa padł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.05.04, 14:01
        wy się śmiejcie,ale niedługo Arkadius pokaże całemu światu i wtedy jego kreacje
        z tego butiku osiągną horrendalne ceny na aukcjach dzieł sztuki a kolekcjonerzy
        będą je sobie wydzierać z rąk!
        • kochanica.francuza Re: Butik Arkadiusa padł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.05.04, 14:08
          envi napisała:

> wy się śmiejcie,ale niedługo Arkadius pokaże całemu światu i wtedy jego kreacje
          >
          > z tego butiku osiągną horrendalne ceny na aukcjach dzieł sztuki a kolekcjonerzy
          >
          > będą je sobie wydzierać z rąk!
          a porwane przez kolekcjonerów będą warte jeszcze więcej...hehe;-)))
      • zusa_jesienna Od kretynskich wykrzyknikow rozbolal mnie nos 13.05.04, 15:33
      • envi Re: Butik Arkadiusa padł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.05.04, 16:19
        a najlepsze będzie to,że te ciuchy kupione na aukcji nie będą używane,słowem
        nówka-sztuka!
      • eirenne Re: Butik Arkadiusa padł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.05.04, 16:44
        O mamo, butik upadł, idę się pochlastać... przecież bez dyktatora w Warszawie
        życ się nie da, a na zakupy w Berlinie mnie nie stać:(((
        buuu
      • Gość: ja Re: Butik Arkadiusa padł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 17:13
        czytałam niedawno ciekawy artykuł o zjawiskach GRUBO PRZEREKLAMOWANYCH. jako
        przykład podano tam Akwariusa, o którym na dobrą sprawę głośno tylko w Polsce,a
        nam sie wmawia, że on jest sławny i uznany na całym świecie...krótko mówiąc
        dajemy sobie mydlić oczy...widziałam kolekcję w Ravelu,szcerze mówiąc
        wstydziłabym się nosić na spódnicy twarz naszego"godnego uwagi dyktatora mody".
        aha, "dyktator mody" zazwyczaj trafia w dziesiątkę z przewidywaniami i lansuje
        ciuchy czy same idee dotyczące mody,które poźniej widać na ulicach...
        • Gość: o. Re: Butik Arkadiusa padł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 18:05
          dajcie spokoj... te szmaty w Ravelu to wstyd i hanba. maj gad. i te
          materialy... porazka. kiedys kupowalam w Ravelu, teraz szczerze mowiac sie
          boje. ciezko im bedzie nadrobic stracone zaufanie :/
        • kochanica.francuza Re: Butik Arkadiusa padł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.05.04, 19:02
          Gość portalu: ja napisał(a):
          .widziałam kolekcję w Ravelu,szcerze mówiąc
          > wstydziłabym się nosić na spódnicy twarz naszego"godnego uwagi dyktatora mody".
          > taaa...moim zdaniem umieszczanie wszędzie własnej gęby świadczy, jak by tu
          rzec - o niemocy twórzej? - czyli kompletnym braku pomysłów.
      • envi Re: Butik Arkadiusa padł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.05.04, 18:09
        może Arkadius zapłaci odszkodowanie?hehe,albo w ramach rekompensaty
        zaprojektuje nową kolekcję:DDDD
      • Gość: donald duck Re: Butik Arkadiusa padł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.freedom2surf.net 13.05.04, 21:34
        Zdziwilabym sie gdyby nie padl, takiego shitu to ze swieczka szukac, aczkolwiek
        przyznaje uczciwie, ze duzo bym dala za jego umijetnosci autokreacji
        • Gość: lemob Re: Butik Arkadiusa padł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 13.05.04, 21:55
          Zgadzam się chylę czoło jeśli chodzi o promocję i szum koło własnej osoby,
          potrwfił omamić niejedną dziennikarkę, a teraz spadł bo pewnie nie dawał
          gratisowych ubrań komu trzeba. To jest Polska, najpierw Cię pokochają a potem
          zgnoją. Norma, czekałam na to. Tym bardziej, że od początku nie przedstawiał
          nic oryginalnego, potrwfił tylko szokować(?)....... ale to już było
          Ciekawe co Viva! o nim napisze tak bardzo go promowała, topy, dodatki,
          materiały o modzie, Sadowska ubrana w jego ciuchy, jakieś sesje. Pewnie będą
          wspierać ale już cichaczem, bo nie wypada.....
          • Gość: Ida Bogu niech będą dzięki..... IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 13.05.04, 22:42
            • soffica Re: Bogu niech będą dzięki..... 13.05.04, 22:59
              We Wrocławiu na Ravelu na Świdnickiej wielki napid-likwidacja sklepu ceny od 9
              zł -czyżby padł przez kolekcję Arkadiusa?
              • Gość: o. Re: Bogu niech będą dzięki..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 09:10
                hahaha, ale numer! u mnie to samo, ale ceny od 12 zl. niezle musieli wtopic...
                • Gość: A Re: Bogu niech będą dzięki..... IP: *.seabridge.pl 14.05.04, 13:31
                  w jakim mieście ta obniżka ?
      • soffica Re: Butik Arkadiusa padł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.05.04, 21:25
        Dzisiaj we wrocławskim dodatku do wyborczej ukazała się wzmianka na temat
        likwidacji Ravela pod tytułem "Arkadius nie pomógł.. ":)
        • kochanica.francuza Re: Butik Arkadiusa padł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.05.04, 23:34
          soffica napisała:

> Dzisiaj we wrocławskim dodatku do wyborczej ukazała się wzmianka na temat
          > likwidacji Ravela pod tytułem "Arkadius nie mógł.. ":)
          hehe
      • Gość: Miśka Re: Butik Arkadiusa padł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kurdwanow.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 23:39
        Arek, jesteśmy z Tobą ;-D

pomożemy jak bedzie cza! Bedziem kupować te szmaty patroptycznie! :-D
      • envi Re: Butik Arkadiusa padł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.05.04, 23:52
        mój ulubiony wątek:)ten człowiek to coś jak Merlin Manson w muzyce.
      • Gość: Miśka Re: Butik Arkadiusa padł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kurdwanow.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.04, 00:21
        Arek - ty projektuj dla nas te badziewia ;-)))
      • Gość: ja Re: Butik Arkadiusa padł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 22:06
        arkadius jest jak jego ciuchy-uniseks:))))))))))))))))
        • kochanica.francuza Re: Butik Arkadiusa padł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.05.04, 22:36
          Gość portalu: ja napisał(a):

> arkadius jest jak jego ciuchy-uniseks:))))))))))))))))
          to ma być pejoratywne? a poza tym arkadius wcale nie jest uniseks

• sigrun Re: Butik Arkadiusa padł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.05.04, 10:26
            Who cares? On i tak nie zostanie rodzimym Thierry Muglerem, ponieważ nie
            wystarczy maznąć parę piczek na bluzeczce ze spandexu by stać się dyktatorem
            mody. Arkadius może być co najwyżej dyktafonem badziewia, a to i tak duże
            osiągnięcie jak na made in Poland.
      • Gość: agga Re: Butik Arkadiusa padł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 16:55
        jak nas nauczyła afera rywin gate dyktafon w Polsce to ważna fucha,więc...:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka