Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Warszawa - sh

02.09.11, 21:04
    Wiem, że wątek już był, ale chciałabym go odświeżyć. Znacie jakieś fajne second handy w Warszawie? Ostatnio sporo zostało zamkniętych, szczególnie w centrum (Przy Placu Zbawiciela na Waryńskiego itp.), a w pozostałych jest dość drogo: 80 zł za kg, to lekka przesada!
    Obserwuj wątek
      • duchess85 Re: Warszawa - sh 02.09.11, 22:04
        Naprawdę fajne rzeczy są na Świętokrzyskiej (obok ul. Kubusia Puchatka, prawie naprzeciwko ministerstwa). Są powyceniane, ale ceny mają zróżnicowane. Moje łupy to np. elegancka sukienka za 20 zł czy koszule po 7-10 zł.
      • angazetka Re: Warszawa - sh 03.09.11, 11:36
        "Kopalnia ciuchów" przy Górczewskiej (w pobliżu tych słynnych pączków). Cechy różne, w zależności od czasu od dostawy. Ciuchy fajne, głównie bluzki.
        • jastynaa89 Re: Warszawa - sh 04.09.11, 22:01
          W którym dokładnie miejscu?
          • pati7791 Re: Warszawa - sh 01.02.12, 19:38
            ul.Górczewska 17B róg Działdowskiej, przystanek płocka szpital.Ja również polecam ten ciuchland.Odzież modna, w dobrym stanie.
      • skara Re: Warszawa - sh 02.02.12, 16:34
        Fajny, ale dość drogo sh jest na Puławskiej, przystanek za Silver Screenem.
      • lpari Re: Warszawa - sh 03.02.12, 14:41
        Ja czesto chodzę do ciuhclandu kolo hali banacha. jest na ul.grojeckiej, jadac od centrum po prawej stronie, tuz pzred skrzyzowaniem grojecka/ bitwy warszawskiej. wysiada sie na przystanku "bitwy warszawskiej". Ceny maja jeszcze znosne, bo to dalej od centrum, a ciuchy czesto fajne.mozna przy okazji przejsc na druga strone grojeckiej, jest tam kolejny ciuhcland, choc w nim dawno nie bylam wiec nie wiem jak z cenami i wyborem.
        • agacior89 Re: Warszawa - sh 06.08.12, 22:56
          Jeśli chcecie listę wypasionych SH w Warszawie to zapraszam tu-
          SH WARSZAWA
          Ja ostatnio odwiedzam głownie te w samym centrum, odkąd zamknęli Świętokrzyską są mniej oblegane :D
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka