Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

gino rossi

24.05.04, 10:55
    czy macie podobne doswiadczenia czy po prostu miałam pecha?
    kupiłam buty w owym sklepie (330 zł-jak dla mnie b. dużo-ale chciałam raz
    zaszaleć)-białe skórzane sznurowane mokasyny i na pierwszym spacerze w owych
    cudeńkach uderzyłam nogą w krawężnik - i co - na bucie pozostał "wyszarpany"
    ślad (jeszcze się łudziłam że to tylko brudny ślad ale w domu wszystko było
    jasne)- nawet nie mogę tego reklamować
    kto by pomyślał że za taką cenę mają takie buble
    a może trafiłam na "wyjątkowy" egzemplarz?
    Obserwuj wątek
      • czarodziejka1 Re: gino rossi 24.05.04, 11:56
        No to miałaś wyjątkowego pecha :( Ja przeważnie noszę buty Gino Rossi, gdyż są
        delikatne, mięciutkie i nie obcierają moich stóp. Zawsze staram się kupować te
        z cielęcej skórki, ale właśnie te są b. delikatne i trzeba na nie uważać jak
        się chodzi i gdzie się stąpa. Dlatego najlepiej jeździć w nich samochodem :)
        • woman6 Re: gino rossi 24.05.04, 12:52
          rzeczywiście jeśli chodzi o wygodę stawiam im piątkę z plusem (ale z tym
          samochodem to lekka przesada - oczywiscie to złość na producenta - przeciez to
          są buty i powinny być tak wykonane aby przy każdym kroku nie myśleć "czy
          przypadkiem ich nie uszkodzę -nie mylić ze "zniszczę" bo to z czasem normalka")
      • Gość: ToeToe Re: gino rossi IP: 194.223.152.* 24.05.04, 12:14
        Dobre bo polskie.
        • Gość: blable Re: gino rossi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.05.04, 14:52
          no cos ty???

a ja biedna zawsze myslalom zeone z wloszech sa :)
          • Gość: ToeToe Re: gino rossi IP: 194.223.152.* 24.05.04, 15:08
            Juz widze te kolejki jakby sie nazywali "Zbyszko z Bogdanca"
            albo "Jagienka" :0)

• xencia Re: gino rossi 24.05.04, 15:34
              Gino Rossi to sa polskie buty, produkowane w Słupsku.
              Założycielami sa 3 osoby, w tym jeden wloch, ktory nadal im swoje nazwisko.
              Oczywiscie buty z wloskim "labelem" beda sie lepiej sprzedwac- tak pomysleli i
              zrobili. Ponoc stylistyka jest wloska, ale wykonanie i materialy sa polskie.
              • Gość: ToeToe Re: gino rossi IP: 194.223.152.* 24.05.04, 15:46
                Marketing maja dobry.. (i pewnie kontakty).
            • Gość: Margaret Re: gino rossi--masakra IP: 217.11.239.* 24.05.04, 15:35
              kupilam raz u nich buty sliczne brazowe mieciutkie mokasynki
              nozka wyglada na waziutka wygodne bez zbednych ozdob i co jeszcze nigdy sie
              tak nie nacielam a zaplacilam jak za zboze
              nalozylam kilka razy zeby rozchodzic i za kazdym razem tragedia zadne buty
              mnie w zyciu tak nie obcieraja moje obydwie nogi sa w bablach na pietach nic
              sie nie da zrobic czy na gola stope czy na rajstopki zawsze!!! obcieraja a
              wygladaja na tak niewinne odam ze sa w sam raz ani za duze ani za male stopa
              mi nie wyjezdza ale zrobili zbyt miekka podeszle i stopa sie zapada
              omijam ten sklep z daleka od tej pory
              • kochanica.francuza pecha macie??? 24.05.04, 19:26
                ja raz kupilam buty gino rossi z wyprzedaży - jak je nazywam "buty pensjonarki"
                czyli takie, co się składają z "pięty" i "palców" (bok stopy jest odkryty)

tylko jajarskie bo miały fajnie zachwiane proporcje tak że baaardzo kobiece nie były

bardzo fajne są i trwałe
                • Gość: eWa Re: pecha macie??? IP: 213.17.133.* 25.05.04, 09:00
                  Witam, muszę niestety dołączyć do grona niezadowolonych , pp miesiącu buty
                  mojego mężą nadawały sie do wyrzucenia, podeszwa rozwarstwiła sie , a skóra
                  wierzchnia pomarszczyła jak by były ugotowane, reklamacji nie uwzględniono
                  skleili podeszwę i wyglancowali wierzch ( cena butów 399)
                  • Gość: Acha Re: pecha macie??? IP: *.helion.pl 25.05.04, 09:36
                    Uważam ,że buty tej marki mają ciekawe wzory,ale jakość jest tragiczna.Miałam
                    trzy pary i poprzysięgłam sobie nie kupić już żadnej.
                    W nowych kozaczkach wkładki wewnątrz odkleiły się natychmiast,skóra zmatowiała-
                    po 3 tyg noszenia wyglądały jak but po trzech sezonach,w sandałach na
                    platformie wyściółka wewnątrz jest z jakieggoś sztucznego zamszu i piecze
                    okrutnie,mąż ma podobne doświadczenia.:(
                    • antymitnick Re: pecha macie??? 07.06.04, 20:18
                      A ja sobie kupiłam kilka dni temu białe pantofelki w Gino Rossi (przecena z 320
                      na 250) i narazie nic się z nimi nie stało a przecież dużo chodzę.Są bardzo
                      wygodne.Muszę tylko uważać żeby się nie pobrudziły ;-)
      • miska_malcova Re: gino rossi 07.06.04, 22:19
        na szczescie nic tam nie kupiłam... za drogie jak na moja kieszeń
      • Gość: agata Re: gino rossi IP: *.gryfnet.szczecin.pl 08.06.04, 09:45
        Buty z Gino Rossi to straszny bubel!!! Mówię to z całą odpowiedizalnością po
        moich doświadczeniach. Moje rozwaliły się po miesiącu, mężą ( kupił tam 3 pary)
        wszystkie pękły podeszfy a ostatnio jak znajomy reklamował swoje ( 1 miesiąc od
        zakupu) oczywiście pękła podeszfa, to ekspedientka powiedziała , że to od
        jeżdżenia samochodem :)) to nie są buty do chodzenia, jeżdżenia a nawet samego
        noszenia. Odradza!! szkoda peniędzy.
        • Gość: aneczka to polska firma i polskie buty!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 08.06.04, 11:35
          j.w
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka