Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Chusta wiązana wokół bioder

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 07:41
    W zeszłym roku będąc w Niemczech kupiłam sobie parę chust które można wiązać
    wokół bioder,coś w rodzaju Jennifer Lopez z teledysku "Ain't it funny".W
    Niemczech to było bardzo popularne natomiast w Polsce raczej nie
    spotykane.Wiele osób oglądało się za mna na ulicy a ja czułam się poprostu
    dobrze daltego że miałam na sobie coś co mi się bardzo podoba.W tym roku też
    mam zamiar założyć moje chusty.
    Co o tym sądzicie?
    Obserwuj wątek
      • blinski Re: Chusta wiązana wokół bioder 03.06.04, 08:19
        moja przyjaciółka lubi je nosić i może dlatego że jestem przyzwyczajony, nie
        mam nic przeciwko:)
        ona nosi je do niskich spodni, na ogół jakieś indyjskie z frendzelkami, ty też?
      • Gość: selena Re: Chusta wiązana wokół bioder IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 08:26
        Moje są bardziej "cygańskie" ale też maja frędzelki:)
        • penelope_75 Re: Chusta wiązana wokół bioder 03.06.04, 11:39
          podobno są na topie w tym sezonie, więc noś je sobie. Tym bardziej, ze lubisz
          ten styl.

• Gość: selena Re: Chusta wiązana wokół bioder IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 11:46
        No właśnie "na topie" i tego się obawiałam.Lubie być orginalna i tą chustę
        nosiłabym i tak a teraz jeśli wejdzie na to moda wszyscy je będą mieli.Pewnie
        będzie jak z "czubami" itp.Nie lubie spotykać na ulicy dziewczyn które są
        ubrane podobnie do mnie:(
      • Gość: daisy Re: Chusta wiązana wokół bioder IP: *.dip.t-dialin.net 03.06.04, 11:49
        Super sprawa :) Moze tez taka sobie sprawie. A co najwazniejsze: nosisz cos, w
        czym nie lata pol miasta ;)
      • Gość: gala22 Re: Chusta wiązana wokół bioder IP: *.icpnet.pl 03.06.04, 12:00
        Ja bym może kupiła , ale jak w tym prezentuje się pupa i czy faceci się
        oglądają ?
      • Gość: selena Re: Chusta wiązana wokół bioder IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 12:08
        Pupa prezentuje się bardzo fajnie zarówno jak jest zgrabna ale też jak jest
        okrąglejsza(koleżanka przetestowała).A oglądają sie w sumie wszyscy bo to tu
        coś nowego,z tym że ja mam taką dość długą tą chystę.Bo są takie które
        zakrywaja tylko pupkę i biodra ale są tez dłużdze.Ja moją wiąże po boku na
        biodrze.Ma ona(jak zresztą chyba wiekszość chust) kaształt trójkąta, i jego rog
        sięga mi za kolano.Wygląda to naprawdę ciekawie.Mam ją w dwóch kolorach:czarnym
        i białym.Jak widziałam tet teledysk J.Lo odrazu mi się spodobała.
        • penelope_75 "dyndające chusty" 03.06.04, 12:15
          bardziej na topie są mniejsze chustki przywiązane do paska od spodni lub
          spódnicy. Jak na razie widziałam to tylko na pokazach mody, na naszych ulicach
          chyba jeszcze nie.
      • Gość: gala22 Re: Chusta wiązana wokół bioder IP: *.icpnet.pl 03.06.04, 12:35
        A czy są takie chusty żeby odkryte było tak około poł pośladka ?
      • Gość: selena Re: Chusta wiązana wokół bioder IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 12:40
        W Niemczech było pełno chust róznego kształtu,koloru i materiału nie wiem jak u
        nas.
        • Gość: sabina Re: Chusta wiązana wokół bioder IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 18:16
          O, widzisz - mnie się to bardzo podobało już w zeszłym roku - nawet chciałam
          sobie sprawić taką czarną, ale nie spotkałam w żadnym sklepie - gdzie je
          dostać? może w tym roku mi się uda.
      • astoreth13 Re: Chusta wiązana wokół bioder 03.06.04, 19:43
        Ja rowniez w zeszłym sezonie kupiłam sobie taką chuste, ale nie przejmuje sie
        tym ze u nas nikt tak nie chodzi, przynajmniej wyglądam orginalnie.
        Choć może w tym sezonie to sie zmieni, bo do nas zawsze moda nadchodzi
        spozniona.
      • Gość: selena Re: Chusta wiązana wokół bioder IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 19:46
        I to jak spóźniona!Właśnie uświadomiłam sobie że kupiłam te chusty 2 lata temu
        a nie rok!
      • conena Re: Chusta wiązana wokół bioder 03.06.04, 22:06
        ja widziałam takie husty w wakacje w hiszpanii i wyglądały tak ciekawie, że
        najlepsza z mam zrobiła mi jedną taka czarną na szydełku:)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka