Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Solar a Massimo Dutti

03.02.12, 13:32
    Witajcie,
    mam prośbę o opinie na temat MD, czy można powiedzieć, że to taki odpowiednik naszego Solara?
    jakoś długo omijałam ten sklep, bo wydawało mi się, że tam ceny są z kosmosu, a okazuje się, że aż takie kosmiczne nie są, więc zainteresowałam się ich ciuchami i nawet kilka rzeczy bardzo mi się spodobało
    nie mam jednak żadnego doświadczenia z ubraniami tej marki, warte swojej ceny? a jak z butami, ktoś użytkuje?
    przyznam, że jak dotąd nie kupowałam rzeczy droższych niż w Solar, bo mnie zwyczajnie na droższe nie stać, a Solar uważam za porządną firmę i nie zawiodłam się jak dotąd na ich ubraniach, czy MD to też taka półka jakościowa?
    bardzo proszę o opinie, bo nie chciałabym wtopić pieniędzy, a mam kilka rzeczy upatrzonych w MD, dziękuję bardzo!
    Obserwuj wątek
      • asiek_asiekowaty Re: Solar a Massimo Dutti 03.02.12, 14:28
        Nie mam zadnego doswiadczenia z Solarem, a w MD zakochalam sie niedawno, ale dla mnie na korzysc MD sa ceny i sklady. Ceny w MD na wyprzedazach sa znacznie nizsze niz w Solarze, nawet porownywalne do sieciowek, a do tego w MD maja swietne, naturalne tkaniny w wiekszosci - bardzo duzo jedwabiu i welny, do tego kaszmir i standardowo bawelna. Opinie nt jakosci MD sa dobre (czytalam), wiec sadze, ze naprawde nie ryzukujesz nic probujac. Kurcze, chyba powinnam zostac ambasadorka tej marki... :P
      • leebanka Re: Solar a Massimo Dutti 03.02.12, 14:52
        Mam z Massimo pasek do dżinsów i jedwabną apaszkę.Jakość bez zarzutu,słowa złego nie powiem.
        Natomiast ciuchów tam nie kupuję,poniewaz nie odpowiada mi wzornictwo.Niby poprawne,ale nic specjalnego,wszystko wygląda jakoś tak ciotkowato i zachowawczo,nie moja to bajka.
        • annjen Re: Solar a Massimo Dutti 03.02.12, 23:28
          mam kozaki chyba już trzy lata i kocham je do tej pory. natomiast wymagały interwencji szewca, bo jednak chyba nie bardzo znoszą polskie zimy:)
      • snowy.owl Re: Solar a Massimo Dutti 05.02.12, 22:56
        A to nie jest droższa siostra Zary? :)
        • tabeletka Re: Solar a Massimo Dutti 06.02.12, 03:11
          Inditex is one of the world's largest fashion retailers, welcoming shoppers at its eight store formats -Zara, Pull & Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home and Uterqüe
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka