onion68 25.03.12, 14:51 Bardzo proszę o opinie. Przymierzam się do zakupu, a jakoś mało o nim w sieci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cielecinka Re: Sklep internetowy Spartoo 25.03.12, 21:45 zamówiłam od nich buty i torebkę, ma dojść w poniedziałek. Podobno. Dość zachęcający system kuponów i rabatów. Za udział w konkursie na fejsie - bon na 40 zeta, za zapisanie się do newslettera bon 20 zeta, jak sobie ustawisz datę urodzin na pobliskie dni kupon na 40 zeta z okazji urodzin. Czyli na dzień dobry możesz dostać 80 zeta zniżki na zakupy. Acha kupony, bony obowiązują przy zakupach powyżej 200 PLN. Poza tym co piątek mają konkurs na FB , trzeba odgadnąć markę na ich zdjęciu i można dostać następne 200PLN do wydania. Sklep jest chyba francuski, ale wysyłka błyskawiczna z linkiem do śledzenia paczki. Odpowiedz Link Zgłoś
onion68 Re: Sklep internetowy Spartoo 25.03.12, 22:25 To odezwij się w poniedziałek, bardzo proszę :) Zniżki są na zakupy powyżej 240 zł jednak, i darmowa dostawa. Chciałabym jednak wiedzieć, jak jest z solidnością, czyli kluczową sprawą w tego typu zakupach. Odpowiedz Link Zgłoś
cielecinka Re: Sklep internetowy Spartoo 26.03.12, 12:07 Przyszła paczka z samego rana. Prawie minęłam się z kurierem, bo niestety nie zadzwonił wcześniej, pomimo numeru telefonu w adresie. Ale ok. Wszystko w porządku, tak jak zamówione. Buty ok ( ale cóż- były to tylko crocsy dla syna), moja torba dokładnie taka jak na zdjęciach. Jestem zadowolona z obsługiu, zaraz po złożeniu zamówienia miałam dokładne info na maila, co gdzie , kiedy. Po wyjściu przesyłki od nich mail, z namiarami na śledzenie paczki. Zmówienie złożone 21szego, 22 wysłane , dziś dostałam. Nie zamierzam skorzystać , ale zdaje się , że jest bezpłatny zwrot do 30 dni, przysyłają do domu kuriera. Jak dla mnie sklep ok. Ja jestem na tak. Odpowiedz Link Zgłoś
onion68 Re: Sklep internetowy Spartoo 26.03.12, 11:14 Dobra, ryzyk-fizyk ;) Napiszę ja wobec tego. Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: Sklep internetowy Spartoo 26.03.12, 20:14 Nie mieszkam w Polsce, ale kupilam u nich sandaly w zeszlym roku i wszystko bylo OK. Teraz ciagle oferuja promocje. Jedna mala wpadka - sandaly mialy nierozmagnetyzowana naklejke co brzeczy w drzwiach, a wychodzilam z poczty przez sklep z komorkami z bramka magnetyczna i zaczelo brzeczec jak cholera... Ale mili panowie od komorek rozmagnetyzowali buty (inaczej by pewnie brzeczaly potem w kazdym sklepie). Odpowiedz Link Zgłoś