Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Furla - Divide it Tote

06.04.12, 18:20
    Dziewczyny, któraś ma ją, nosi? Jak z jakością i wytrzymałością, warto kupić czy lepiej odpuścić bo cena nie odzwierciedla jakości?
    Zastanawiam się nad wersją z neoprenu.
    Spodobałami się ta konkretna, widziałam ją w realu w sklepie.
    www.furla.com/pt/eshop/divide-it-tote_685897.html
    Obserwuj wątek
      • alpepe Re: Furla - Divide it Tote 06.04.12, 18:49
        odpowiadałaby ci dotykowo?
        • sabriel Re: Furla - Divide it Tote 06.04.12, 20:52
          Tak, oglądałam ją w sklepie. Wiadomo, że ten fason i kolor ( dosyć odważne połączenie) może komuś się nie podobać, kwestia gustu.
          Głównie chodzi mi o to, jak z jakością tych torebek.
          • mocno.zdziwiona Re: Furla - Divide it Tote 07.04.12, 17:54
            Nie miałam do czynienia z torbami Furli więc o jakości się nie wypowiem. Zastanów się czy będzie to na tyle uniwersalny wybór żebyś po sezonie czy nawet kilku tygodniach nie dostawała obrzydzenia na jej widok :) Bo za 200 euro to raczej nie będzie torebką do ponoszenia i wyrzucenia.
            • kati792 Re: Furla - Divide it Tote 08.04.12, 14:45
              Tej akurat nie widziałam na żywo,ale klientki posiadające Divide-it mówią,że są nie do zdarcia!:-)
              Chodzi mi głównie o skórę "w krokodylu" lub spazzolato,albo saffiano.Poza tym Divide-it to klasyka!:-)
              • furlissima Re: Furla - Divide it Tote 08.04.12, 19:11
                Jestem posiadaczką divide it czarnej lakierowanej klasycznej- pięknie wygląda; faktycznie noszę w niej tony papierów i jeszcze nic się nie dzieje- nie porwała się, ale niestety torebka trochę się rysuje także trzeba na nią bardzo uważać, np przejazd metrem w szczycie może skończyć się wielką krechą przez pół divide it!
                Ma woreczek przeciwkurzowy, ale z niego nie korzystam, jestem za bardzo leniwa.

Świetny jestem ten kolor który wynalazlaś! strasznie wiosennie i fajnie wygląda, :-) szkoda tylko, że nie ma kuleczki - nie podoba mi się ta dyndająca literka...

• sabriel Re: Furla - Divide it Tote 09.04.12, 12:34
                  Dzięki za konkretne opinie furlissima. :)))
                  Ten model, który sobie upatrzyłam nie jest całkowcie ze skóry więc kwestia zarysowania raczej odpada. Torba faktycznie pięknie wygląda na żywo,fotka tego nie oddaje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka