Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

blinski raz jeszcze - tym razem serio

30.06.04, 12:21
    blinski gdzie kupić buty oldschoolowe z czarnego zamszu?
    pzdr
    Obserwuj wątek
      • blinski Re: blinski raz jeszcze - tym razem serio 30.06.04, 13:20
        a co masz konkretnie na myśli pisząc 'oldschoolowe'? bo skąd inąd wiem że nie
        gustujesz zbyt mocno w oldschoolu.. myślisz o sportowych, tzn. nike, puma,
        reebok? masz jakiegoś linka może?
      • kochanica.francuza Re: blinski raz jeszcze - tym razem serio 30.06.04, 19:24
        kochanica.francuza napisała:

> blinski gdzie kupić buty oldschoolowe z czarnego zamszu?
        > pzdr

np
        www.cropptown.pl/kolekcja/produkt/5321_prod.htm
        • Gość: mala Re: blinski raz jeszcze - tym razem serio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 19:46
          o rany dziewczyno! toz przejdzze sie po dowolnym sklepie sportywym i znajdz
          cos! jak Ci sie podobaja conversy takie jak w linku to idz do conversa!

no chyba, ze chcialas tylko zalozyc temat z "blinskim" w nazwie, bo teraz taka
          moda...
          • kochanica.francuza Re: blinski raz jeszcze - tym razem serio 30.06.04, 20:57
            Gość portalu: mala napisał(a):

> o rany dziewczyno! toz przejdzze sie po dowolnym sklepie sportywym i znajdz
            > cos! jak Ci sie podobaja conversy takie jak w linku to idz do conversa!
            >
            > no chyba, ze chcialas tylko zalozyc temat z "blinskim" w nazwie, bo teraz taka
            > moda...

właśnie że nie.chodziło mi o TYP buta.po sklepie już się przeszłam i nie ma...
            ten konktetnie but mi się nie podoba,bo ma dodatkowy rzep bez sensu. a w ogóle
            to miałam wkleić drugiego linka,tylko mi się czas w kafei skończył.
            • blinski Re: blinski raz jeszcze - tym razem serio 01.07.04, 00:53
              a mi się średnio podoba z kolei ze względu na za długi przód - za daleko
              zaczynają się wiązania sznurówek i wygląda to trochę.. kaczkowato:) a rzep w
              ogóle mi nie przeszkadza. daj jeszcze tamtego linka, żebym się jeszcze upewnił
              o jaki styl ci chodzi.. a tak w ogóle to czarne zamszowe pamiętam jedynie
              własnie od conversa i pumy.. no i reeboka, sam mam classiki, ale z białą
              podeszwą, a ty pewnie szukasz całych czarnych..? dużo łatwiej przyoczyć czarne
              skórkowane, szczególnie nike'a lub adidasa.
              • miska_malcova Re: blinski raz jeszcze - tym razem serio 01.07.04, 06:02
                ja podobne (też czarne) kupiłam w diversie i w normalnym obuwniczym, ale
                bezmarkowce :-)
                • blinski Re: blinski raz jeszcze - tym razem serio 01.07.04, 10:13
                  o właśnie, skupiłem się tylko na popularnych sportowych markach, a zapomniałem
                  o diversie. tam często mają czarne zamszowe, takie 'bagietczane' - na cienkiej
                  podeszwie, najczęściej z czerwonym znakiem diverse'a. poza tym kochanico, nie
                  masz ty z tego co wiem chyba szczególnej miłości do wszelkiego logo, więc można
                  też sprawdzić w jakim deichmanie, lokalnej but-hali, czy czymś podobnym -
                  powinny być.
              • kochanica.francuza Re: blinski raz jeszcze - tym razem serio 01.07.04, 13:34
                blinski napisał:

> a mi się średnio podoba z kolei ze względu na za długi przód - za daleko
                > zaczynają się wiązania sznurówek i wygląda to trochę.. kaczkowato:) a rzep w
                > ogóle mi nie przeszkadza. daj jeszcze tamtego linka, żebym się jeszcze upewnił
                > o jaki styl ci chodzi..
                uch nie bardzo wiem jak - to jest na stronie diversa

a tak w ogóle to czarne zamszowe pamiętam jedynie
                > własnie od conversa i pumy..
                daj no linki:-)
                no i reeboka, sam mam classiki, ale z białą
                > podeszwą, a ty pewnie szukasz całych czarnych..? dużo łatwiej przyoczyć czarne
                > skórkowane, szczególnie nike'a lub adidasa.
      • kochanica.francuza Re: blinski raz jeszcze - tym razem serio 01.07.04, 13:41
        np
        www.cropptown.pl/
        chodzi mi o:
        buty podpisane "dada"
        buty biało-szaro- czarne między balerinkami
        na str. 2
        buty białe z rzepami z żółtą podeszwą

NO I JAKBY BYŁY TAKIE TYLKO CZARNE...
        dz za rady - z deichmana nic mi się nie podoba,a z but hali mam buty bardzo
        niewygodne
        chodzi mi raczej o brak duuuuużego logo:-)
      • kochanica.francuza chodzi mi o to 02.07.04, 16:20
        żeby były wizualnie drobne,małe!o!

a spodnie - poradziła mi moja pani "poprawkowa" - kupiłam dwa rozmiary za duże
        męskie.ergo pasują w biodrach i udach,a resztę ona mi pozwęża i poskraca...
        a podobno w kapitalizmie jest oferta dla wszystkich...:-(((
        jest jeszcze wersja szycia spodni - przynajmniej nie nalatam się po sklepach:-)
        • blinski Re: chodzi mi o to 02.07.04, 18:54
          zapomniałem ci wtedy odpisać przy tej prośbie o linki.. może zaraz coś znajdę.
          a widziałem te pumy i conversy na nogach i deichmannie - nie wiem czy gdzieś
          takie w necie wyskubię..
          • kochanica.francuza Re: chodzi mi o to 02.07.04, 20:16
            blinski napisał:

> zapomniałem ci wtedy odpisać przy tej prośbie o linki.. może zaraz coś znajdę.
            > a widziałem te pumy i conversy na nogach i deichmannie - nie wiem czy gdzieś
            > takie w necie wyskubię..
            >
            > pumy w sklepie widziałam - trochę przydrogie

>
            >
            • blinski Re: chodzi mi o to 02.07.04, 20:28
              mi się to podoba:

www.converse.pl/start.html
              • blinski Re: chodzi mi o to 02.07.04, 20:31
                eee... nie zauważyłem że nie ma na tej stronie odnośników..
                a więc tak:) : 'heritage' na górze, potem z boku 'Quick start', model pierwszy
                od góry, czyli 1J883.
                • kochanica.francuza Re: chodzi mi o to 02.07.04, 21:44
                  blinski napisał:

> eee... nie zauważyłem że nie ma na tej stronie odnośników..
                  > a więc tak:) : 'heritage' na górze, potem z boku 'Quick start', model pierwszy
                  > od góry, czyli 1J883.
                  >
                  > no,dla mnie "za duże " optycznie krzynkę
                  ty się w ogóle ciesz blinski że porzucam trampki a nie marudź;-)
                  >
                  >
                  • blinski Re: chodzi mi o to 02.07.04, 22:42
                    nu, ja lubię trampki:) zastanawiałem się nawet nad conversowskimi chuckami,
                    jakimiś jasnymi najlepiej, ale skończyło się na halówkach nike'a (dość
                    popularny model, ale widziałem na nogach jedynie czarne - a moje są herbaciano-
                    brązowe - nikt takich nie ma, hehe.. na razie zapewne)
                    no ale miło że myślisz o jakiejś odmianie. a co w nich za dużego, że się
                    spytam? to będę wiedział na przyszłość, jak trafię na coś ciekawego..
                    • kochanica.francuza Re: chodzi mi o to 03.07.04, 12:29
                      blinski napisał:

> nu, ja lubię trampki:) zastanawiałem się nawet nad conversowskimi chuckami,
                      > jakimiś jasnymi najlepiej, ale skończyło się na halówkach nike'a (dość
                      > popularny model, ale widziałem na nogach jedynie czarne - a moje są herbaciano-
                      > brązowe - nikt takich nie ma, hehe.. na razie zapewne)
                      > no ale miło że myślisz o jakiejś odmianie. a co w nich za dużego, że się
                      > spytam? to będę wiedział na przyszłość, jak trafię na coś ciekawego..
                      >
                      >
                      > blinski ja mam duży giczoł - nóżka Kopciuszka nr 41
                      chciałam takie "drobne",raczej damskie
                      pozdrawiam
                      >
                      >
                      • blinski Re: chodzi mi o to 03.07.04, 12:59
                        uu, 41 przy 168 wzrostu:)? no cóż, nic nie mówię:) ja mam za to małą dosyć
                        stopę - przy 181 wzrostu 41,5 - 42,5 (według różnej numeracji)..
                        ciężko znaleźć coś fajnego (przynajmniej fajnego w moim rozumieniu:)) damskiego
                        41.. chodziłem kiedyś z kumpelą z liceum po sklepach i w końcu musiała kupić
                        sobie model męski.
                        • kochanica.francuza Re: chodzi mi o to 03.07.04, 13:01
                          blinski napisał:

> uu, 41 przy 168 wzrostu:)? no cóż, nic nie mówię:)
                          a co to, kura , moja wina??? mam sobie przyciąć?
                          taka mi urosła i juz
                          skądinad stópki piękne
                          >
                          >
                          >
                          >
                          • kochanica.francuza Re: chodzi mi o to 03.07.04, 13:06
                            np.speedcaty pumy albo takie jak ma diverse z takim wzorkiem "elastyczny
                            trójkąt" z boku - to cóś w tym stylu bym chciała czarne,ponimajesz
                            • blinski Re: chodzi mi o to 03.07.04, 13:08
                              czyli podłużne, bagietkowate, cienka podeszwa. ponimaju.
                              • kochanica.francuza Re: chodzi mi o to 03.07.04, 13:09
                                blinski napisał:

> czyli podłużne, bagietkowate, cienka podeszwa. ponimaju.
                                >
                                > a!to ty na to mówisz "bagietki".dogadaliśmy się,ufff...:-P (jęzor wywalony ze
                                zmęczenia );-)
                                >
                                >
                                >
                                • blinski Re: chodzi mi o to 03.07.04, 13:18
                                  tak:) mówimy tak na to ze znajomymi, żeby było wiadomo o jaki typ buta chodzi:)
                                  kiedyś jedna kumpela sobie kupiła speed caty, a ja powiedziałem że ten typ buta
                                  mi się podoba. nie wiedzieliśmy, czy ma on jakąś nazwę, więc wymyśliliśmy sami -
                                  na zasadzie 'do czego to podobne':).
                                  • kochanica.francuza Re: chodzi mi o to 03.07.04, 13:23
                                    blinski napisał:

> tak:) mówimy tak na to ze znajomymi, żeby było wiadomo o jaki typ buta chodzi:)
                                    > kiedyś jedna kumpela sobie kupiła speed caty, a ja powiedziałem że ten typ buta
                                    >
                                    > mi się podoba. nie wiedzieliśmy, czy ma on jakąś nazwę, więc wymyśliliśmy sami
                                    > -
                                    > na zasadzie 'do czego to podobne':).
                                    >
                                    > ha, w zasadzie mogłoby się przyjąć,tak jak moje "buty pensjonarki"
                                    ale vox populi na pstrym koniu jeździ,że dla jaj pomieszam metafory...;-)
                                    >
                                    >
      • kochanica.francuza Re: blinski raz jeszcze - tym razem serio 04.07.04, 15:18
        blinski czy bagiety to bardzo świeża moda? tzn.czy dostanę je w outlecie - nie
        orientujesz się?
        • blinski Re: blinski raz jeszcze - tym razem serio 04.07.04, 15:25
          masz na myśli factory czy jak to sie tam nazywa? hm.. byłem tam raz ale nic
          ciekawego nie znalazłem.. ale to było ze 4 miechy temu. może są? i to na
          dodatek nosisz numer raczej rzadki u kobiet, więc jakby były to pewnie właśnie
          41-42..
          • kochanica.francuza Re: blinski raz jeszcze - tym razem serio 04.07.04, 15:31
            blinski napisał:

> masz na myśli factory czy jak to sie tam nazywa? hm.. byłem tam raz ale nic
            > ciekawego nie znalazłem.. ale to było ze 4 miechy temu. może są? i to na
            > dodatek nosisz numer raczej rzadki u kobiet, więc jakby były to pewnie właśnie
            > 41-42..
            >
            > no tak,factory. hehe a jak zdawałam do szkoły instruktorów tańca to z nerwów
            zapomniałam butów i pożyczyłam od kolegi.
            odpadała im podeszwa,bałam się,że każą mi skakać i się wywalę i byłam taka w
            nerwach ,że przyjęli mnie warunkowo...a poradziłam sobie bardzo dobrze.:-P
            >
            >
            >
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka