kochanica.francuza 30.06.04, 12:21 blinski gdzie kupić buty oldschoolowe z czarnego zamszu? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blinski Re: blinski raz jeszcze - tym razem serio 30.06.04, 13:20 a co masz konkretnie na myśli pisząc 'oldschoolowe'? bo skąd inąd wiem że nie gustujesz zbyt mocno w oldschoolu.. myślisz o sportowych, tzn. nike, puma, reebok? masz jakiegoś linka może? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: blinski raz jeszcze - tym razem serio 30.06.04, 19:24 kochanica.francuza napisała: > blinski gdzie kupić buty oldschoolowe z czarnego zamszu? > pzdr np www.cropptown.pl/kolekcja/produkt/5321_prod.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: blinski raz jeszcze - tym razem serio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 19:46 o rany dziewczyno! toz przejdzze sie po dowolnym sklepie sportywym i znajdz cos! jak Ci sie podobaja conversy takie jak w linku to idz do conversa! no chyba, ze chcialas tylko zalozyc temat z "blinskim" w nazwie, bo teraz taka moda... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: blinski raz jeszcze - tym razem serio 30.06.04, 20:57 Gość portalu: mala napisał(a): > o rany dziewczyno! toz przejdzze sie po dowolnym sklepie sportywym i znajdz > cos! jak Ci sie podobaja conversy takie jak w linku to idz do conversa! > > no chyba, ze chcialas tylko zalozyc temat z "blinskim" w nazwie, bo teraz taka > moda... właśnie że nie.chodziło mi o TYP buta.po sklepie już się przeszłam i nie ma... ten konktetnie but mi się nie podoba,bo ma dodatkowy rzep bez sensu. a w ogóle to miałam wkleić drugiego linka,tylko mi się czas w kafei skończył. Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: blinski raz jeszcze - tym razem serio 01.07.04, 00:53 a mi się średnio podoba z kolei ze względu na za długi przód - za daleko zaczynają się wiązania sznurówek i wygląda to trochę.. kaczkowato:) a rzep w ogóle mi nie przeszkadza. daj jeszcze tamtego linka, żebym się jeszcze upewnił o jaki styl ci chodzi.. a tak w ogóle to czarne zamszowe pamiętam jedynie własnie od conversa i pumy.. no i reeboka, sam mam classiki, ale z białą podeszwą, a ty pewnie szukasz całych czarnych..? dużo łatwiej przyoczyć czarne skórkowane, szczególnie nike'a lub adidasa. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: blinski raz jeszcze - tym razem serio 01.07.04, 06:02 ja podobne (też czarne) kupiłam w diversie i w normalnym obuwniczym, ale bezmarkowce :-) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: blinski raz jeszcze - tym razem serio 01.07.04, 10:13 o właśnie, skupiłem się tylko na popularnych sportowych markach, a zapomniałem o diversie. tam często mają czarne zamszowe, takie 'bagietczane' - na cienkiej podeszwie, najczęściej z czerwonym znakiem diverse'a. poza tym kochanico, nie masz ty z tego co wiem chyba szczególnej miłości do wszelkiego logo, więc można też sprawdzić w jakim deichmanie, lokalnej but-hali, czy czymś podobnym - powinny być. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: blinski raz jeszcze - tym razem serio 01.07.04, 13:34 blinski napisał: > a mi się średnio podoba z kolei ze względu na za długi przód - za daleko > zaczynają się wiązania sznurówek i wygląda to trochę.. kaczkowato:) a rzep w > ogóle mi nie przeszkadza. daj jeszcze tamtego linka, żebym się jeszcze upewnił > o jaki styl ci chodzi.. uch nie bardzo wiem jak - to jest na stronie diversa a tak w ogóle to czarne zamszowe pamiętam jedynie > własnie od conversa i pumy.. daj no linki:-) no i reeboka, sam mam classiki, ale z białą > podeszwą, a ty pewnie szukasz całych czarnych..? dużo łatwiej przyoczyć czarne > skórkowane, szczególnie nike'a lub adidasa. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: blinski raz jeszcze - tym razem serio 01.07.04, 13:41 np www.cropptown.pl/ chodzi mi o: buty podpisane "dada" buty biało-szaro- czarne między balerinkami na str. 2 buty białe z rzepami z żółtą podeszwą NO I JAKBY BYŁY TAKIE TYLKO CZARNE... dz za rady - z deichmana nic mi się nie podoba,a z but hali mam buty bardzo niewygodne chodzi mi raczej o brak duuuuużego logo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza chodzi mi o to 02.07.04, 16:20 żeby były wizualnie drobne,małe!o! a spodnie - poradziła mi moja pani "poprawkowa" - kupiłam dwa rozmiary za duże męskie.ergo pasują w biodrach i udach,a resztę ona mi pozwęża i poskraca... a podobno w kapitalizmie jest oferta dla wszystkich...:-((( jest jeszcze wersja szycia spodni - przynajmniej nie nalatam się po sklepach:-) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: chodzi mi o to 02.07.04, 18:54 zapomniałem ci wtedy odpisać przy tej prośbie o linki.. może zaraz coś znajdę. a widziałem te pumy i conversy na nogach i deichmannie - nie wiem czy gdzieś takie w necie wyskubię.. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: chodzi mi o to 02.07.04, 20:16 blinski napisał: > zapomniałem ci wtedy odpisać przy tej prośbie o linki.. może zaraz coś znajdę. > a widziałem te pumy i conversy na nogach i deichmannie - nie wiem czy gdzieś > takie w necie wyskubię.. > > pumy w sklepie widziałam - trochę przydrogie > > Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: chodzi mi o to 02.07.04, 20:28 mi się to podoba: www.converse.pl/start.html Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: chodzi mi o to 02.07.04, 20:31 eee... nie zauważyłem że nie ma na tej stronie odnośników.. a więc tak:) : 'heritage' na górze, potem z boku 'Quick start', model pierwszy od góry, czyli 1J883. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: chodzi mi o to 02.07.04, 21:44 blinski napisał: > eee... nie zauważyłem że nie ma na tej stronie odnośników.. > a więc tak:) : 'heritage' na górze, potem z boku 'Quick start', model pierwszy > od góry, czyli 1J883. > > no,dla mnie "za duże " optycznie krzynkę ty się w ogóle ciesz blinski że porzucam trampki a nie marudź;-) > > Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: chodzi mi o to 02.07.04, 22:42 nu, ja lubię trampki:) zastanawiałem się nawet nad conversowskimi chuckami, jakimiś jasnymi najlepiej, ale skończyło się na halówkach nike'a (dość popularny model, ale widziałem na nogach jedynie czarne - a moje są herbaciano- brązowe - nikt takich nie ma, hehe.. na razie zapewne) no ale miło że myślisz o jakiejś odmianie. a co w nich za dużego, że się spytam? to będę wiedział na przyszłość, jak trafię na coś ciekawego.. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: chodzi mi o to 03.07.04, 12:29 blinski napisał: > nu, ja lubię trampki:) zastanawiałem się nawet nad conversowskimi chuckami, > jakimiś jasnymi najlepiej, ale skończyło się na halówkach nike'a (dość > popularny model, ale widziałem na nogach jedynie czarne - a moje są herbaciano- > brązowe - nikt takich nie ma, hehe.. na razie zapewne) > no ale miło że myślisz o jakiejś odmianie. a co w nich za dużego, że się > spytam? to będę wiedział na przyszłość, jak trafię na coś ciekawego.. > > > blinski ja mam duży giczoł - nóżka Kopciuszka nr 41 chciałam takie "drobne",raczej damskie pozdrawiam > > Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: chodzi mi o to 03.07.04, 12:59 uu, 41 przy 168 wzrostu:)? no cóż, nic nie mówię:) ja mam za to małą dosyć stopę - przy 181 wzrostu 41,5 - 42,5 (według różnej numeracji).. ciężko znaleźć coś fajnego (przynajmniej fajnego w moim rozumieniu:)) damskiego 41.. chodziłem kiedyś z kumpelą z liceum po sklepach i w końcu musiała kupić sobie model męski. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: chodzi mi o to 03.07.04, 13:01 blinski napisał: > uu, 41 przy 168 wzrostu:)? no cóż, nic nie mówię:) a co to, kura , moja wina??? mam sobie przyciąć? taka mi urosła i juz skądinad stópki piękne > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: chodzi mi o to 03.07.04, 13:06 np.speedcaty pumy albo takie jak ma diverse z takim wzorkiem "elastyczny trójkąt" z boku - to cóś w tym stylu bym chciała czarne,ponimajesz Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: chodzi mi o to 03.07.04, 13:08 czyli podłużne, bagietkowate, cienka podeszwa. ponimaju. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: chodzi mi o to 03.07.04, 13:09 blinski napisał: > czyli podłużne, bagietkowate, cienka podeszwa. ponimaju. > > a!to ty na to mówisz "bagietki".dogadaliśmy się,ufff...:-P (jęzor wywalony ze zmęczenia );-) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: chodzi mi o to 03.07.04, 13:18 tak:) mówimy tak na to ze znajomymi, żeby było wiadomo o jaki typ buta chodzi:) kiedyś jedna kumpela sobie kupiła speed caty, a ja powiedziałem że ten typ buta mi się podoba. nie wiedzieliśmy, czy ma on jakąś nazwę, więc wymyśliliśmy sami - na zasadzie 'do czego to podobne':). Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: chodzi mi o to 03.07.04, 13:23 blinski napisał: > tak:) mówimy tak na to ze znajomymi, żeby było wiadomo o jaki typ buta chodzi:) > kiedyś jedna kumpela sobie kupiła speed caty, a ja powiedziałem że ten typ buta > > mi się podoba. nie wiedzieliśmy, czy ma on jakąś nazwę, więc wymyśliliśmy sami > - > na zasadzie 'do czego to podobne':). > > ha, w zasadzie mogłoby się przyjąć,tak jak moje "buty pensjonarki" ale vox populi na pstrym koniu jeździ,że dla jaj pomieszam metafory...;-) > > Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: blinski raz jeszcze - tym razem serio 04.07.04, 15:18 blinski czy bagiety to bardzo świeża moda? tzn.czy dostanę je w outlecie - nie orientujesz się? Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: blinski raz jeszcze - tym razem serio 04.07.04, 15:25 masz na myśli factory czy jak to sie tam nazywa? hm.. byłem tam raz ale nic ciekawego nie znalazłem.. ale to było ze 4 miechy temu. może są? i to na dodatek nosisz numer raczej rzadki u kobiet, więc jakby były to pewnie właśnie 41-42.. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: blinski raz jeszcze - tym razem serio 04.07.04, 15:31 blinski napisał: > masz na myśli factory czy jak to sie tam nazywa? hm.. byłem tam raz ale nic > ciekawego nie znalazłem.. ale to było ze 4 miechy temu. może są? i to na > dodatek nosisz numer raczej rzadki u kobiet, więc jakby były to pewnie właśnie > 41-42.. > > no tak,factory. hehe a jak zdawałam do szkoły instruktorów tańca to z nerwów zapomniałam butów i pożyczyłam od kolegi. odpadała im podeszwa,bałam się,że każą mi skakać i się wywalę i byłam taka w nerwach ,że przyjęli mnie warunkowo...a poradziłam sobie bardzo dobrze.:-P > > > Odpowiedz Link Zgłoś