Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

małe pytanko

IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 09.07.04, 22:21
    Mam małe pytanko tylko sie nie śmiejcie. Czy trzeba się jakoś specjalnie
    przygotowywać na solariun. i czy wyrówna mi troche kolor skóry bo jak narazie
    to mam wszystkie odcienie brązu, z góry dzieki
    Obserwuj wątek
      • Gość: czarna Re: małe pytanko IP: *.crowley.pl 09.07.04, 22:37
        a skad masz te wszystkie odcienie brazu?? kilka roznych samopopalaczy? zrob
        sobie kapiel i peeling calego ciala i twarzy. jesli jestes bladynka - na
        pierwszy raz wez sobie 5 min, a po 1 dniu przerwy 10. W salonach solarium
        sprzedaja specjalne kremy, do stosowanie tylko w solarium - nie na slonce.
        zycze milego relaksu i jednego odcienia brazu :-)
        • r.richelieu Re: małe pytanko 10.07.04, 00:56

jeżeli jest blondynką pierwszy raz 5 minut, prawda. Ale po pierwsze nie chodzi
          się do solarium co drugi dzień, a po drugie 10 minut już za drugim razem?
          Poparzenie reklamujesz?
          Albo Twoje solarium ma dziadoskie lampy
          • blinski Re: małe pytanko 10.07.04, 03:09
            richelieu ma rację, najpierw ze dwa razy po 5 min w odstępach ok. 3-4 dni,
            potem tak samo 7 i przez jakiś czas zostałbym przy siedmiu minutach. dopiero
            potem przeszadłbym na 10 i to NAJWYŻEJ raz na tydzień.
            • miska_malcova Re: małe pytanko 10.07.04, 08:41
              ja należę do mniejszości :-) nigdy nie byłam na solarium, ale nie wybieram się
              ze względów zdrowotnych
            • Gość: nieświadoma Re: małe pytanko IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 10.07.04, 14:33
              Dzieki za odpowiedzi, w poniedziałek sie wybieram i mam nadzieje ze nie będe
              żałować
        • Gość: nieświadoma Re: małe pytanko IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 10.07.04, 14:31
          jestem szatynką. a wszystkie odcienie brązu mam nie po samoopalaczach ale od
          słońca. Wystarczy że każda bluzka ma inny krój i przejde sie po słońcu i tak
          pozostają mało estetycznie wygladajaca opalenizna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka