Gość: gabrysia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 16:03 dziewczyny mam propozycje,moze utworzymy ranking super sklepow z fajnymi ciuchami w krakowie????prosze o wpisy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miska_malcova Re: fajne sklepy w krakowie!!!! 12.07.04, 20:37 1. Tatuum 2. Jackpot 3. Carry Odpowiedz Link Zgłoś
enixx Re: fajne sklepy w krakowie!!!! 12.07.04, 23:22 Dla mnie przede wszystkim Promod Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laura Re: fajne sklepy w krakowie!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 12:05 Promod rzeczywiscie jest spoko ale co do Carry to sie nie zgadzam,nie znalazlam tam zadnej fajnej rzeczy do tej pory.Polecam tez Green Point i Zara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: fajne sklepy w krakowie!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 12:15 zara promod reserved Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laura Re: fajne sklepy w krakowie!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 12:23 o tak zapomnialam o Reserved,tam tez sa fajne ciuszki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia 18 Re: fajne sklepy w krakowie!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.04, 13:05 No to dorzuce swoje 3 grosze:House of Colors w Plazie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia 18 Re: fajne sklepy w krakowie!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.04, 14:47 aha jeszcze przypomniałam sobie Zare,wiele fajnych ciuchów choc niektóre fasony tam są troche staroświeckie.Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia 18 Re: fajne sklepy w krakowie!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.04, 15:18 no i jeszcze po House Of Colors(zdecydowanie numer jeden dla mnie) i Zarze dodałabym Morgana,generalnie zeby było odlotowo,rockowo i trendy. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_wiedzminka Re: fajne sklepy w krakowie!!!! 16.08.04, 14:17 Gość portalu: Sonia 18 napisał(a): > no i jeszcze po House Of Colors(zdecydowanie numer jeden dla mnie) i Zarze > dodałabym Morgana,generalnie zeby było odlotowo,rockowo i trendy. a nie blokowiskowo - dresowo ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doskap Re: fajne sklepy w krakowie!!!! IP: 217.96.2.* 13.07.04, 15:07 jak dla mnie to: Benetton (tylko że drogo ale ubrania nie do pobicia) Jackpot Tatuum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: fajne sklepy w krakowie!!!! IP: 10.30.41.* 13.07.04, 16:51 eee, ja w Carry sporo rzeczy kupiłam i są dobrej jakości. Morgan be, sztuczne łachy w złym guście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karla Re: fajne sklepy w krakowie!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 20:06 Dla mnie numer 1 to New Yorker potem Morgan, Benetton i Zara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: fajne sklepy w krakowie!!!! IP: *.neutron-it.com 14.07.04, 10:36 Miało być o sklepach w KRAKOWIE a nie o sieciach, które mają swoje oddziały we wszystkich większych miastach!!!!!!!!!!!!! Ludzie, zary, promody są WSZĘDZIE!!!!!! W Krakowie jest mnóstwo fajnych butików, np. na Szewskiej, Grodzkiej, gdzie można dostać naprawdę niebanalne rzeczy i o to chyba chodziło autorce tego wątku!!!! Ja uwielbiam krakowską firmę FAMA, która szyje oryginalne koszule i dzianiny, ma sklep na Grodzkiej i w Plazie. To jest krakowski sklep. Proszę o tego typu wpisy!!!!!!! Zostawcie carry, zary i inne masówki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
momikak Re: fajne sklepy w krakowie!!!! 14.07.04, 11:56 Fama i Oxa na Floriańskiej - zawsze oryginalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: fajne sklepy w krakowie!!!! 11.08.04, 19:44 India Market na Gródku Modas na Długiej Papaya na Sławkowskiej Next na Floriańskiej Shiva na Siennej i Szewskiej Moda Eska na Siennej Elefant na Podwalu (sklep indyjski) Parę butików na Długiej (zapomniałam nazwę) Lavina na Sławkowskiej Małgorzata na Starowiślnej Sklep z sukniami wieczorowymi i balowymi na Starowiślnej (nie pamietam nazwy, jest niedaleko cukierni Cichowskich idąc w stronę rynku:) Warto zwiedzic ulicę Karmelicką i Długą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabrysia Re: fajne sklepy w krakowie!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 10:40 no wlasnie o to mi chodzilo.o takie sklepiki ktore sa tylko w krakowie,bo sieci tych sklepow ktore podajecie sa w calej Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: fajne sklepy w krakowie!!!! IP: 213.17.133.* 11.08.04, 21:19 sporo fajnych sklepów jest na Krakowskiej i Stradomskiej, z klasycznymi ciuchami na Świetokrzyskiej , w dawnej Billi , na Czarnowiejskiej orginalne ciuchy i szyją ,............. jest trochę sklepów gdzie nie trzeba dopłacać za metki Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: fajne sklepy w krakowie!!!! 13.08.04, 00:22 a ja polecam naprawde fajny komis na Kalwaryjskiej vis a vis KS Korona, mozna fajne i niebanalne ciuchy wypatrzec, a niedaleko w strone Matecznego sklep z koncowkami butow Rylko w bardzo przystepnych cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: fajne sklepy w krakowie!!!! IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 13.08.04, 13:15 z góry przepraszam gabrysię. Wiem,że nie o takie sklepy Ci chodzi ale bardzo chciałabym wiedzieć co myślicie o Pimkie na Floriańskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: fajne sklepy w krakowie!!!! 13.08.04, 13:24 o Pimkie ja pare tygodni temu załozyłam watek-poszukaj w wyszukiwarce tego forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: fajne sklepy w krakowie!!!! IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 13.08.04, 13:30 będę szukać.Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza do anuli36 IP: *.proxy.astra-net.com 13.08.04, 13:20 a gdzie jest dokłądnie ten komis?bo nie orientuje sie w krk za bardzo:( i rozumiem ze to tzw. secondhand? Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: do anuli36 15.08.04, 18:23 komis to komis. Ludziska przynoszą używane lub nie szmaty do sprzedaży :-) Odpowiedz Link Zgłoś
madzia773 Re: fajne sklepy w krakowie!!!! 16.08.04, 13:23 Oxa na Floriańskiej i Dagnez na Starowiślnej Odpowiedz Link Zgłoś
ania_wiedzminka Re: fajne sklepy w krakowie!!!! 16.08.04, 14:14 Popieram -> FAMA w Plazie - bardzo fajne, oryginalne fasony, przede wszystkim dobrego gatunku. Mam jeszcze taki jeden sklepik na ul. Karmelickiej, często znajduję w nim rzeczy, które są bardzo oryginalne. Nazwy niestety nie pamiętam, ale butik znajduje się po stronie Bagateli, tak bliżej ulicy Rajskiej. Lubię też zaglądać do Camaieu w M1 i Zary z Plazie, ale to już tzw. sieciówki;) Odpowiedz Link Zgłoś