Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

fajne sklepy w krakowie!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 16:03
    dziewczyny mam propozycje,moze utworzymy ranking super sklepow z fajnymi
    ciuchami w krakowie????prosze o wpisy!!!
    Obserwuj wątek
      • miska_malcova Re: fajne sklepy w krakowie!!!! 12.07.04, 20:37
        1. Tatuum
        2. Jackpot
        3. Carry
      • enixx Re: fajne sklepy w krakowie!!!! 12.07.04, 23:22
        Dla mnie przede wszystkim Promod
      • Gość: laura Re: fajne sklepy w krakowie!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 12:05
        Promod rzeczywiscie jest spoko ale co do Carry to sie nie zgadzam,nie znalazlam
        tam zadnej fajnej rzeczy do tej pory.Polecam tez Green Point i Zara
      • Gość: ana Re: fajne sklepy w krakowie!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 12:15
        zara
        promod
        reserved
      • Gość: laura Re: fajne sklepy w krakowie!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 12:23
        o tak zapomnialam o Reserved,tam tez sa fajne ciuszki
      • Gość: Sonia 18 Re: fajne sklepy w krakowie!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.04, 13:05
        No to dorzuce swoje 3 grosze:House of Colors w Plazie
        • Gość: Sonia 18 Re: fajne sklepy w krakowie!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.04, 14:47
          aha jeszcze przypomniałam sobie Zare,wiele fajnych ciuchów choc niektóre fasony
          tam są troche staroświeckie.Papatki
          • Gość: Sonia 18 Re: fajne sklepy w krakowie!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.04, 15:18
            no i jeszcze po House Of Colors(zdecydowanie numer jeden dla mnie) i Zarze
            dodałabym Morgana,generalnie zeby było odlotowo,rockowo i trendy.
            • ania_wiedzminka Re: fajne sklepy w krakowie!!!! 16.08.04, 14:17
              Gość portalu: Sonia 18 napisał(a):

> no i jeszcze po House Of Colors(zdecydowanie numer jeden dla mnie) i Zarze
              > dodałabym Morgana,generalnie zeby było odlotowo,rockowo i trendy.

a nie blokowiskowo - dresowo ??
      • Gość: doskap Re: fajne sklepy w krakowie!!!! IP: 217.96.2.* 13.07.04, 15:07
        jak dla mnie to: Benetton (tylko że drogo ale ubrania nie do pobicia)
        Jackpot
        Tatuum
        • Gość: mimi Re: fajne sklepy w krakowie!!!! IP: 10.30.41.* 13.07.04, 16:51
          eee, ja w Carry sporo rzeczy kupiłam i są dobrej jakości. Morgan be, sztuczne
          łachy w złym guście
      • Gość: karla Re: fajne sklepy w krakowie!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 20:06
        Dla mnie numer 1 to New Yorker potem Morgan, Benetton i Zara
        • Gość: kiwi Re: fajne sklepy w krakowie!!!! IP: *.neutron-it.com 14.07.04, 10:36
          Miało być o sklepach w KRAKOWIE a nie o sieciach, które mają swoje oddziały we
          wszystkich większych miastach!!!!!!!!!!!!! Ludzie, zary, promody są
          WSZĘDZIE!!!!!! W Krakowie jest mnóstwo fajnych butików, np. na Szewskiej,
          Grodzkiej, gdzie można dostać naprawdę niebanalne rzeczy i o to chyba chodziło
          autorce tego wątku!!!! Ja uwielbiam krakowską firmę FAMA, która szyje
          oryginalne koszule i dzianiny, ma sklep na Grodzkiej i w Plazie. To jest
          krakowski sklep. Proszę o tego typu wpisy!!!!!!! Zostawcie carry, zary i inne
          masówki!!!!!
          • momikak Re: fajne sklepy w krakowie!!!! 14.07.04, 11:56
            Fama i Oxa na Floriańskiej - zawsze oryginalnie.
          • inezja21 Re: fajne sklepy w krakowie!!!! 11.08.04, 19:44
            India Market na Gródku
            Modas na Długiej
            Papaya na Sławkowskiej
            Next na Floriańskiej
            Shiva na Siennej i Szewskiej
            Moda Eska na Siennej
            Elefant na Podwalu (sklep indyjski)
            Parę butików na Długiej (zapomniałam nazwę)
            Lavina na Sławkowskiej
            Małgorzata na Starowiślnej
            Sklep z sukniami wieczorowymi i balowymi na Starowiślnej (nie pamietam nazwy,
            jest niedaleko cukierni Cichowskich idąc w stronę rynku:)

Warto zwiedzic ulicę Karmelicką i Długą:)
      • Gość: gabrysia Re: fajne sklepy w krakowie!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 10:40
        no wlasnie o to mi chodzilo.o takie sklepiki ktore sa tylko w krakowie,bo sieci
        tych sklepow ktore podajecie sa w calej Polsce
        • Gość: ewa Re: fajne sklepy w krakowie!!!! IP: 213.17.133.* 11.08.04, 21:19
          sporo fajnych sklepów jest na Krakowskiej i Stradomskiej, z klasycznymi
          ciuchami na Świetokrzyskiej , w dawnej Billi , na Czarnowiejskiej orginalne
          ciuchy i szyją ,............. jest trochę sklepów gdzie nie trzeba dopłacać za
          metki
          • anula36 Re: fajne sklepy w krakowie!!!! 13.08.04, 00:22
            a ja polecam naprawde fajny komis na Kalwaryjskiej vis a vis KS Korona, mozna
            fajne i niebanalne ciuchy wypatrzec, a niedaleko w strone Matecznego sklep z
            koncowkami butow Rylko w bardzo przystepnych cenach.
            • Gość: aga Re: fajne sklepy w krakowie!!!! IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 13.08.04, 13:15
              z góry przepraszam gabrysię. Wiem,że nie o takie sklepy Ci chodzi ale bardzo
              chciałabym wiedzieć co myślicie o Pimkie na Floriańskiej.
              • inezja21 Re: fajne sklepy w krakowie!!!! 13.08.04, 13:24
                o Pimkie ja pare tygodni temu załozyłam watek-poszukaj w wyszukiwarce tego
                forum:)
                • Gość: aga Re: fajne sklepy w krakowie!!!! IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 13.08.04, 13:30
                  będę szukać.Dzięki.
            • Gość: iza do anuli36 IP: *.proxy.astra-net.com 13.08.04, 13:20
              a gdzie jest dokłądnie ten komis?bo nie orientuje sie w krk za bardzo:(
              i rozumiem ze to tzw. secondhand?
              • miska_malcova Re: do anuli36 15.08.04, 18:23
                komis to komis. Ludziska przynoszą używane lub nie szmaty do sprzedaży :-)
      • madzia773 Re: fajne sklepy w krakowie!!!! 16.08.04, 13:23
        Oxa na Floriańskiej i Dagnez na Starowiślnej
      • ania_wiedzminka Re: fajne sklepy w krakowie!!!! 16.08.04, 14:14
        Popieram -> FAMA w Plazie - bardzo fajne, oryginalne fasony, przede wszystkim
        dobrego gatunku. Mam jeszcze taki jeden sklepik na ul. Karmelickiej, często
        znajduję w nim rzeczy, które są bardzo oryginalne. Nazwy niestety nie pamiętam,
        ale butik znajduje się po stronie Bagateli, tak bliżej ulicy Rajskiej. Lubię
        też zaglądać do Camaieu w M1 i Zary z Plazie, ale to już tzw. sieciówki;)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka